Ερωτικό Ταρό: Ανακάλυψε τα πάντα για τη σχέση σου

Για να εφαρμόσεις τη μέθοδο αυτή δεν απαιτείται να έχεις γνώσεις στην ερμηνεία καρτών Ταρό

Ερωτικό Ταρό: Ανακάλυψε τα πάντα για τη σχέση σου

Μάθε τα πάντα για τη σχέση σου με τη βοήθεια του Ερωτικού Ταρό

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι πρόβλεψης που επιτυγχάνονται με το ρίξιμο των καρτών Ταρό και όσοι τις εφαρμόζουν λένε ότι όλες έχουν εξαιρετική ακρίβεια και επιτυχία. Σήμερα παρουσιάζουμε μια πολύ απλή μέθοδο πρόβλεψης του Ερωτικού Ταρό που μπορείς κι εσύ να εφαρμόσεις χωρίς να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις στην ερμηνεία των καρτών.

Στη μέθοδο αυτή λαμβάνουμε για ερμηνεία μόνο τις 22 κάρτες της Μεγάλης Αρκάνα, μέσα από τους συμβολισμούς της οποίας μπορούν να αποκαλυφθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου που σε ενδιαφέρει, αλλά και η εξέλιξη της σχέσης σας. Η σωστή ερμηνεία των καρτών είναι το κλειδί που θα βοηθήσει να δεις τα εμπόδια στη σχέση σου, καθώς και το δρόμο που οδηγεί στη βελτίωσή της ώστε να απολαύσεις τον έρωτα.

Η μέθοδος είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεσαι είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σου και του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και θυμήσου το σημαντικότερο: για να την χρησιμοποιήσεις δεν απαιτείται να έχεις γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκες στις 12/5/1981. Πρόσθεσε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σου (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια πρόσθεσε τα ψηφία του αριθμού που βρήκες (27) ώστε να προκύψει ένας αριθμός (2+7=9) μικρότερος από το 22.
Το 9 λοιπόν είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησής σου και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Στη συνέχεια, ακολουθείς την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει.

Έστω ότι γεννήθηκε στις 15/3/1979. Προσθέτοντας τα στοιχεία της ημερομηνίας γέννησης έχουμε (1+5+3+1+9+7+9=35).
Με την αναγωγή του 35 (3+5=8) προκύπτει ότι ο αριθμός γέννησης του προσώπου που σε ενδιαφέρει είναι το 8 και αντιστοιχεί στην κάρτα της Δικαιοσύνης.

Για να δεις τώρα την εξέλιξη της σχέσης πρόσθεσε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+8=17). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 17 αντιστοιχεί στην κάρτα του Αστεριού και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Προκειμένου να σε διευκολύνουμε, πιο κάτω παραθέτουμε πίνακα με τις ονομασίες των καρτών της Μεγάλης Αρκάνα και τους αριθμούς που αντιστοιχούν σε κάθε κάρτα. Πατώντας πάνω στην ονομασία κάθε κάρτας, θα βρεις την ερωτική ερμηνεία που αντιστοιχεί σε αυτήν.

Ερωτική Ερμηνεία καρτών για τη Μεγάλη Αρκάνα

1. Μάγος

2. Αρχιέρεια

3. Αυτοκράτειρα

4. Αυτοκράτωρ

5. Ιεροφάντης

6. Εραστές

7. Άρμα

8. Δικαιοσύνη

9. Ερημίτης

10. Τροχός της Τύχης

11. Δύναμη

12. Κρεμασμένος

13. Θάνατος

14. Εγκράτεια

15. Διάβολος

Διάβασε επίσης: Ρωτώντας τα Ταρό για ειδικά θέματα

16. Πύργος

17. Αστέρι

18. Σελήνη

19. Ήλιος

20. Κρίση

21. Κόσμος

22 (0). Τρελός

Διάβασε επίσης: Ταρό και Αστρολογία

Απόκτησε και εσύ το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου «Ταρό για όλους» που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved