Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα της Αρχιέρειας που αντιστοιχεί στον αριθμό 2 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει

Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα της Αρχιέρειας αντιστοιχεί στον αριθμό 2. Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας είναι πολύπλοκο και αντιφατικό. Έχει ανεπτυγμένη αντίληψη και διορατικότητα και λειτουργεί με γνώμονα τη διαίσθηση του και όχι τη λογική.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. ‘Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το νούμερο που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένας ή περισσότεροι, σας δώσουν τον αριθμό 2 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα της Αρχιέρειας που αντιστοιχεί στον αριθμό 2 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είστε ένα άτομο που σκέφτεστε και ενεργείτε υπακούοντας περισσότερο στα συναισθήματα και την εσωτερική σας φωνή, παρά στη λογική σας. Δεν ανοίγεστε εύκολα και κρατάτε μυστικά τα αισθήματα σας μέχρι τη στιγμή που θα νοιώσετε σιγουριά. Στους άλλους φαίνεστε ότι είστε χαμένοι στις σκέψεις σας, και πολλές φορές δείχνετε απόκοσμοι και παράξενοι. Η αμφισβήτηση σας πληγώνει και είναι η αιτία που το βάζετε στα πόδια χωρίς να δώσετε καμιά εξήγηση.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Χαρακτήρας τίμιος και ηθικός Έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σας τις οποίες φροντίζετε να ικανοποιείτε. Ορισμένες φορές όμως φέρεστε παθητικά και ενεργείτε σύμφωνα με τα «θέλω» του συντρόφου σας. Δεν αντέχετε τις παρεξηγήσεις και την απότομη συμπεριφορά. Όταν πληγώνεστε συναισθηματικά λειτουργείτε κυκλοθυμικά και κλείνεστε στο καβούκι σας. Αντιμετωπίστε εγκαίρως την τάση που έχετε για μυστικοπάθεια και η απομόνωση.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Μια σχέση με βάθος που κοιτά πέρα από το προφανές και το επιφανειακό. Υπάρχει κατανόηση, τρυφερότητα και φροντίδα και μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Επικοινωνείτε με τα μάτια και νοιώθετε ότι σας ενώνει ένας αόρατος δεσμός. Μη βιάζεστε και μην πιέζετε καταστάσεις. Αφήστε τα πράγματα ν’ ακολουθήσουν την πορεία τους και ακούστε τη φωνή της καρδιά σας. Η υποχώρηση είναι το σημείο κλειδί σε περιόδους κρίσεις. Με υπομονή και επιμονή η σχέση σας θα ανθίσει.

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved