Ερωτικό Ταρό: Ο Κρεμασμένος

Η κάρτα του Κρεμασμένου αντιστοιχεί στον αριθμό 12

Ερωτικό Ταρό: Ο Κρεμασμένος

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας είναι ένας γρίφος, άλλα δείχνει εξωτερικά και άλλα συμβαίνουν μέσα του.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. ‘Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 12 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Κρεμασμένου που αντιστοιχεί στον αριθμό 12 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είστε ένα άτομο υπερβολικά ευαίσθητο και ονειροπόλο. Λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης και ανασφάλειας καταδυναστεύετε τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας και γίνεστε χαλάκι να σας πατήσουν προκειμένου να μην στεναχωρήσετε αυτούς που αγαπάτε. Ανησυχείτε υπερβολικά γιατί νοιώθετε μετέωροι όταν είστε με τον αγαπημένο σας και αυτό το συναίσθημα σας φθείρει και σας αποσυντονίζει ακόμα περισσότερο. Χρειάζεστε ένα σύμβουλο για να σας βοηθήσει να τα βρείτε με τον εαυτό σας και μετά με τη σχέση σας.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι κλειστό σαν στρείδι. Στο παρελθόν έκαναν κατάχρηση της εμπιστοσύνης του και τώρα δεν εμπιστεύεται εύκολα. Η προδοσία και το αίσθημα της άσκοπης θυσίας έχουν στοιχειώσει μέσα του και τον συνθλίβουν. Χρειάζεται περισσότερο ένα φίλο παρά ένα καινούργιο έρωτα που με κατανόηση και υπομονή θα του δείξει έναν άλλο δρόμο. Αν είναι πρόθυμος να αλλάξει προσανατολισμό δείξτε του ότι μπορείτε να περιμένετε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Οι βιαστικές επιλογές σας οδήγησαν σε αδιέξοδο. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι πάει στραβά ή τι πρέπει να εγκαταλείψετε. Αισθάνεστε παγιδευμένοι, ανυπεράσπιστοι και μπλοκαρισμένοι και θα απελευθερωθείτε μόνο αν αποδεχτείτε τι είναι αυτό που σας καταπιέζει. Η απαθής συμπεριφορά σας από την άλλη πλευρά και οι παγιωμένες ιδέες σας δημιουργούν πισωγυρίσματα που δεν οδηγούν πουθενά. Κάντε ένα διάλειμμα για να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη και αποφασίστε τι θέλετε πραγματικά. Αν αξίζει τον κόπο δώσετε μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση σας, αν πάλι θεωρείτε ότι ματαιοπονείτε εγκαταλείψτε τα σχέδια σας.

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved