Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα της Αυτοκράτειρας αντιστοιχεί στον αριθμό 3.

Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, είναι δημιουργικό, του αρέσει να μαθαίνει καινούργια πράγματα και είναι ανοιχτό σε νέες εμπειρίες.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε, δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27) σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς -από την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – ένα ή περισσότερα νούμερα σας δώσουν τον αριθμό 3, διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα της Αυτοκράτειρας που αντιστοιχεί στον αριθμό 3 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είστε ένα άτομο με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Ερωτεύεστε βαθιά και ειλικρινά και αφιερώνεται τη ζωή σας στον τυχερό που θα επιλέξετε. Του προσφέρετε απλόχερα τη ψυχολογική σας υποστήριξη και του μεταδίδεται την αισιοδοξία και τη ζωντάνια σας. Στην προσπάθεια σας να καλλιεργήσετε αρμονικές σχέσεις με τους άλλους προσέξτε μη γίνετε χαλάκι να σας πατήσουν. Να θυμάστε ότι έχετε και εσείς συναισθηματικές ή σεξουαλικές ανάγκες και πρέπει να τις φροντίσετε.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Το πρόσωπο που σας έχει κλέψει την καρδιά αποπνέει πάθος και αισθησιασμό. Είναι αυθόρμητο, αισιόδοξο και απρόβλεπτο. Είναι ερωτευμένο με τη ζωή και τις απολαύσεις της, χαίρεται κάθε τι που του προσφέρει η στιγμή και πάντοτε βλέπει τη θετική πλευρά μιας κατάστασης. Είναι έξυπνο, γενναιόδωρο και αγαπά τις αλλαγές. Χρησιμοποιεί τη γοητεία του για ανέβει κοινωνικά και οι επιλογές του μπορεί να γίνονται με αυτό το κριτήριο. Προσέξτε τις παράλογες απαιτήσεις του.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Μια σχέση που συνδυάζει το πάθος και την ανανέωση με την τρυφερότητα και την κατανόηση. Αποφεύγεται να πικραίνεται ο ένας τον άλλο, κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Οι ξεκάθαρες απόψεις σας και η αρμονική επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ σας δημιουργούν μια όμορφη και μακροχρόνια σχέση που μπορεί να καταλήξει σ' ένα ευτυχισμένο γάμο. Το έδαφος είναι εύφορο για μια δημιουργική σχέση.

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved