Τρίτη 6 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 20' 32" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 14° 13' 29" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 22° 21' 11" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 40' 33" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 09° 36' 25" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 04° 31' 07" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 06' 10" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 29' 22" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 31' 25" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 04' 56" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 18' 08" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτικό Ταρό: Ο Ιεροφάντης

Η κάρτα του Ιεροφάντη αντιστοιχεί στον αριθμό 5.

Ερωτικό Ταρό: Ο Ιεροφάντης

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, απεχθάνεται τις ξαφνικές αλλαγές και τις συγκρούσεις. Δεν κάνει βιαστικές κινήσεις και περιμένει μέχρις ότου να νοιώσει σιγουριά.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27) σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 5 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Ιεροφάντη που αντιστοιχεί στον αριθμό 5 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είστε ένα άτομο που απεχθάνεστε τις αλλαγές και τις αβέβαιες καταστάσεις. Αντιμετωπίζετε τα πράγματα με ειλικρίνεια και δεν επιτρέπετε σε κανένα ν' αμφιβάλλει για τις προθέσεις σας. Είστε πιστοί στα ιδανικά και τις πεποιθήσεις σας, και δύσκολα εγκαταλείπετε αυτούς που αγαπάτε. Όσο περισσότερο χρόνο διαρκεί η σχέση σας τόσο η τρυφερότητά σας αυξάνεται. Ελέγξτε την τάση που έχετε να βοηθάτε και να καθοδηγείται τους άλλους, γιατί μπορεί να γίνετε το εύκολο θύμα

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Πρόκειται για ένα άτομο που έχει αξιόλογες γνώσεις και κινείται στη ζωή του σύμφωνα με ένα σταθερό σύστημα αξιών. Μαζί του θα έχετε περισσότερο μια ήρεμη παρά μια θυελλώδη σχέση. Μπορεί να έχετε διαφορά ηλικίας – να είναι μεγαλύτερος /η - ή να βρείτε στο πρόσωπό του ένα μέντορα που θα αλλάξει τη ζωή σας και θα σας κάνει να τη δείτε με άλλα μάτια. Αν ψάχνετε για πνευματική καλλιέργεια ή θέλετε μια τρυφερή αγκαλιά να κουρνιάσετε, κάνατε την καλύτερη επιλογή.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Σ' αυτή τη σχέση μπορεί να λείπει το πάθος αλλά επικρατεί ο σεβασμός και η κατανόηση. Μελετάτε προσεκτικά κάθε θέμα που προκύπτει και αποφασίζετε από κοινού. Όσο πιο ανιδιοτελείς και ειλικρινείς είσαστε, τόσο τα συναισθήματά σας θα βαθαίνουν. Τα κοινά ενδιαφέροντα, η πνευματική καλλιέργεια και η αγάπη σας για τα παιδιά σάς φέρνουν πιο κοντά με το πέρασμα του χρόνου. Έχετε όλες τις προϋποθέσεις να χαρείτε μια κοινή ζωή με αγάπη, ζεστασιά και ασφάλεια. 

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved