Ερωτικό Ταρό: Ο Ερημίτης

Η κάρτα του Ερημίτη αντιστοιχεί στον αριθμό 9

Ερωτικό Ταρό: Ο Ερημίτης

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, είναι αξιόπιστο και επίμονο. Όταν θέλει κάτι κινεί γη και ουρανό προκειμένου να το πετύχει.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27) σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη. Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 9 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Ερημίτη που αντιστοιχεί στον αριθμό 9 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είστε ένα άτομο αναλυτικό και ιδιαίτερα σχολαστικό. Κολλάτε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες που δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά. Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και στην ιδέα της δέσμευσης το βάζετε στα πόδια. Ζείτε περισσότερο στο παρελθόν παρά στο παρόν, χαμένοι στο λαβύρινθο του μυαλού σας. Για να αγγίξει κάποιος την καρδιά σας πρέπει να έχει Ιώβεια υπομονή και σταθερότητα.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Πίσω από τη μάσκα της αδιαφορίας και της ψυχρής πολλές φορές συμπεριφοράς του κρύβεται μια τρυφερή καρδιά. Είναι ξεροκέφαλος και καχύποπτος και ψάχνει και την παραμικρή λεπτομέρεια πίσω από κάθε κίνησή σας. Θα σας δοκιμάσει με τις ιδιοτροπίες και τις παραξενιές του. Για να δεσμευτεί πρέπει να διώξει πρώτα τις σκιές από το παρελθόν του και πειστεί εντελώς για τα αισθήματα που τρέφετε για εκείνον. Το κλειδί για να τον κατακτήσετε είναι ειλικρίνεια και διαφάνεια.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Μια σχέση που χρόνο με το χρόνο ωριμάζει και γίνεται σαν το παλιό καλό κρασί. Το ενδιαφέρον σας για τις ανάγκες του συντρόφου σας είναι εμφανές και η στήριξη σας στις αποφάσεις του δεδομένη. Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Ό, τι προβλήματα κι αν εμφανιστούν στο δρόμο σας τα αντιμετωπίζετε μαζί. Μπορεί από τη σχέση σας να λείπει η φλόγα του πάθους, αλλά υπάρχει κατανόηση και σεβασμός. Αν αναζητάτε πίστη και καλή επικοινωνία, τολμήστε το.

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved