Ερωτικό Ταρό: Ο Διάβολος

Η κάρτα του Διαβόλου αντιστοιχεί στον αριθμό 15

Ερωτικό Ταρό: Ο Διάβολος

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, ακροβατεί χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Ζει την κάθε μέρα του σαν να είναι η τελευταία.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 15 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Διαβόλου που αντιστοιχεί στον αριθμό 15 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Ένας ακαταμάχητος πειρασμός. Το πάθος και η ευαισθησία σας δημιουργούν μια συναρπαστική προσωπικότητα που μπορεί να κολάσει ακόμα και έναν άγιο. Σαγηνεύεται με τα λόγια και τη διφορούμενη συμπεριφορά σας τον τυχερό που θα επιλέξετε, αδιαφορώντας αν είναι ελεύθερος ή δεσμευμένος. Δημιουργείτε ψευδαισθήσεις και ονειρικές καταστάσεις στο αντικείμενο του πόθου σας, που τον κρατάνε δέσμιο στα δίχτυα σας, μέχρι ένα καινούργιο πρόσωπο να φανεί στον ορίζοντα. Τότε τον αφήνετε στα κρύα του λουτρού και αρχίζετε να υφαίνετε τον ιστό σας για να αιχμαλωτίσετε τη νέα σας κατάκτηση.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Ο αγαπημένος σας αποπνέει γοητεία και μυστήριο. Είναι μαέστρος στην παραπλάνηση και στα παιχνίδια εξουσίας. Απρόβλεπτος και παθιασμένος, εύκολα μπορεί να σας παρασύρει σε μια δίνη καυτού ερωτισμού και να σας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές. Νοιώθετε αιχμάλωτοι ενός μεγάλου πειρασμού που για κάποιο λόγο δεν θέλετε να ξεφύγετε. Τα ανεπανάληπτα συναισθήματα που σας δημιουργεί σας έλκουν με ένα μαγικό τρόπο ακόμα κι αν εναντιώνονται στις αρχές σας. Αν δεν προσέξετε θα φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις και τότε μπορεί να πέσετε στη διαστροφή ή την εξάρτηση.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Αυτή είναι μια σχέση που στηρίζεται στο σεξουαλικό πάθος και φέρνει στην επιφάνεια τη σκοτεινή πλευρά σας. Ζήλια, κτητικότητα και ψεματάκια είναι το βασικό μενού της καθημερινότητάς σας. Δεν υπάρχει καμιά εγγύηση για σταθερότητα, αντιθέτως βασιλεύει η αβεβαιότητα και το απρόοπτο. Όσο διάστημα διαρκέσει το παιχνίδι με τη φωτιά θα απολαύσετε τον έρωτα σε όλές του τις αποχρώσεις και δεν θα πλήξετε ούτε στιγμή. Αν σας αρέσουν οι δυνατές συγκινήσεις μη διστάσετε, θα ζήσετε καταστάσεις που οι περισσότεροι μόνο τις ονειρεύονται.

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved