Ερωτικό Ταρό: Ο Τρελός

Η κάρτα του Τρελού αντιστοιχεί στον αριθμό 22

Ερωτικό Ταρό: Ο Τρελός

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, είναι μια σχιζοφρενής προσωπικότητα, ένας γοητευτικός μπελάς που δύσκολα μπορείς να του αντισταθείς.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).
Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 22 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Τρελού που αντιστοιχεί στον αριθμό 22 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είσαι ένα άτομο που μαγνητίζει τους μπελάδες και κυνηγά το μη διαθέσιμο, το ανέφικτο, ή το τελείως αλλόκοτο. Είσαι το αγαπημένο παιδί όλων αλλά η ιδιοκτησία κανενός. Μόλις χαθεί μαγεία της πρώτης στιγμής χάνεσαι και εσύ. Τρελαίνεσαι να πετάς μπηχτές από κουτσομπολιά και να διαστρεβλώνεις τα γεγονότα, και μετά κάθεσαι και απολαμβάνεις τις αντιδράσεις. Αντιμετωπίζεις το σύντροφό σου όπως το αγαπημένο σου κατοικίδιο – θεωρείς ότι θα σε περιμένει υπομονετικά να γυρίσεις και μόλις τον τρίβεις πίσω από τα αυτιά θα γίνεται ευτυχισμένος.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Ο αγαπημένος σας είναι ένα εκκεντρικό, αποστασιοποιημένο και πεισματάρικο καθαρματάκι. Είναι ασταθής, άλλοτε ηφαίστειο και άλλοτε παγωμένος σεξουαλικά με συχνές περιόδους αγαμίας που ακολουθούνται από ένα ηδονιστικό όργιο με έναν ή περισσότερους παρτενέρ. Μια καυτή λογομαχία τον ανάβει όσο και ένα καυτό κορμί και κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τα πιστεύω του. Χρειάζεται ένα/μία σύντροφο που να μπορεί να καταλάβει ότι προπορεύεται της εποχής του και που να μπορεί να τα βγάλει πέρα με το αδιάφορο σεξουαλικό του στυλ.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Μια σχέση που αλλάζει κατεύθυνση γρηγορότερα κι από ανεμοδείκτη κατά τη διάρκεια ανεμοστρόβιλου. Ένας παράφορος έρωτας αλλά όχι για πολύ. Αισθήματα επιφανειακά, ρηχά και επιπόλαια. Δημιουργούν ένα σωρό μπελάδες στον εαυτό τους γιατί σκέπτονται αντί να νοιώθουν. Ακόρεστες σεξουαλικές ορέξεις για απίστευτο σεξ και συναρπαστικές συζητήσεις μετά, και την άλλη μέρα "θα ήθελα να τα πούμε αλλά έχω αργήσει". Ποτέ δεν θα γίνετε οι αυτοκόλλητοι σύντροφοι. Αλλά αν θέλετε δράση, ποικιλία και ζωή χωρίς ρουτίνα, δεν θα βρείτε καλύτερη παρέα.


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved