Ερωτικό Ταρό: Οι εραστές

Η κάρτα των Εραστών αντιστοιχεί στον αριθμό 6.

Ερωτικό Ταρό: Οι εραστές

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, είναι γοητευτικό, ευχάριστο, έξυπνο, αλλά και αναξιόπιστο. Θα σας διασκεδάζει με το χιούμορ του και μαζί του δεν θα πλήξετε ούτε λεπτό. Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 6 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα των Εραστών που αντιστοιχεί στον αριθμό 6 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Μπορεί σε όλη σας τη ζωή να ονειρεύεστε τον αληθινό έρωτα, αλλά στην πραγματικότητα έχετε πρόβλημα να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Αγάπη σημαίνει δέσμευση και αφοσίωση και να μην το βάζετε στα πόδια με την πρώτη δυσκολία. Το δύσκολο για σας είναι να καταλάβετε την αξία σας και να πάρετε μια σοβαρή απόφαση. Αν νοιώσετε αμφιβολία για τα αισθήματα του αγαπημένου σας ή αισθανθείτε απόρριψη αποσύρεστε χωρίς εξηγήσεις.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι ένας τύπος γοητευτικός, διασκεδαστικός και επιπόλαιος. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να περνάει καλά και δεν δίνει δεκάρα για τα συναισθήματα σας. Φλερτάρει αυθάδικα μπροστά σας, πιθανόν να είναι ήδη δεσμευμένος ή να έχει και άλλες ερωτικές σχέσεις. Δεν διστάζει να πει ψέματα και πάντα προσπαθεί να κερδίσει κάτι. Μαζί του δεν θα πλήξετε ποτέ, αλλά μην περιμένετε αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί για την πορεία αυτής της σχέσης. Το μενού έχει από όλα, κεραυνοβόλους έρωτες, αμφιβολίες, παρεξηγήσεις, ζήλιες, τσακωμούς, ψυχρότητα. Κάθε καλή προσπάθεια δυναμιτίζετε από εγωισμούς και τα περιθώρια για επικοινωνία συνεχώς στενεύουν. Η σχέση μπορεί να τελειώσει ανά πάσα στιγμή αλλά αν ενδιαφέρεστε να τη σώσετε να ξέρετε ότι ο δρόμος σας είναι μακρύς και είναι στρωμένος με αγκάθια και ρόδα μαζί.

**Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.**


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved