Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 28' 06" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 43' 25" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 02' 21" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 46' 09" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 06° 38' 41" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 26' 18" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 59' 09" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 12' 42" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 26' 58" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 09' 16" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 37' 27" ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτικό Ταρό: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα του Αυτοκράτορα αντιστοιχεί στον αριθμό 4.

Ερωτικό Ταρό: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα του Αυτοκράτορα αντιστοιχεί στον αριθμό 4. Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, είναι δυναμικό, και διακρίνεται για την αυτοπεποίθηση και τις ηγετικές του ικανότητες.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 4 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Αυτοκράτορα που αντιστοιχεί στον αριθμό 4 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είστε ένα άτομο δυναμικό και σίγουρο για τον εαυτό του. Υπερασπίζετε με δύναμη και σταθερότητα όποιον αγαπάτε και προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες και τις επιθυμίες του. Κάνετε τα πάντα για όσους σας σέβονται και να σας υπακούουν, αλλά αλίμονο σε εκείνους που σας αμφισβητούν. Προσέξτε την ακαμψία των απόψεων σας και την υπερβολική σας αυστηρότητα γιατί θα μετατραπείτε σ΄ ένα ψυχρό τελειομανή. Υιοθετήστε μια πιο ευέλικτη συμπεριφορά.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Πρόκειται γι' ένα πρόσωπο κτητικό και υπερπροστατευτικό. Θέλει να σας προσφέρει τα πάντα αλλά με το δικό του αυτοκρατορικό τρόπο. Ταυτίζει την αγάπη με την υποταγή. Οι παράλογες απαιτήσεις και η ζήλια του δημιουργούν συνεχώς προβλήματα. Το μάτι του είναι καρφωμένο μόνιμα επάνω σας και ελέγχει και την παραμικρή σας κίνηση. Αν ονειρεύεστε να περάσετε τη ζωή σας κλεισμένοι σε ένα χρυσό κλουβί τότε βρήκατε τον ιδανικό εραστή.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Σ αυτή τη σχέση κυριαρχεί ο ανταγωνισμός και η υπερηφάνεια. Με τιμονιέρη τον εγωισμό, ο καθένας προσπαθεί να επιβάλλει τα δικά του θέλω, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του συντρόφου του. Απαιτείται υπομονή και πολλές υποχωρήσεις και από τα δύο μέλη για να μπορέσετε να συνεχίσετε μαζί. Η συμβουλή για να αποφύγετε τις εσωτερικές προστριβές και να σταματήσετε να βλέπετε ο ένας τον άλλο σαν απειλή, είναι, να στρέψτε τα βέλη σας σ' έναν κοινό σκοπό και ενώστε τις δυνάμεις σας. Να είστε σίγουροι ότι θα το απολαύσετε.

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved