Ερωτικό Ταρό: Το Άρμα

Η κάρτα του Άρματος αντιστοιχεί στον αριθμό 7

Ερωτικό Ταρό: Το Άρμα

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, διακρίνεται για την ισχυρή του θέληση και την επιμονή του. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις και υπερνικά όλα τα εμπόδια που του παρουσιάζονται.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 7 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Άρματος που αντιστοιχεί στον αριθμό 7 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Έχετε την ικανότητα να εξετάζετε τα υπέρ και τα κατά σε κάθε κατάσταση και δεν επηρεάζεστε εύκολα από τη γνώμη των άλλων. Βλέπετε τη ζωή σαν μια περιπέτεια και εύκολα αφήνετε πίσω σας ένα γνώριμο περιβάλλον και τραβάτε το δικό σας δρόμο. Δεν το βάζετε κάτω στις δύσκολες στιγμές και αγωνίζεστε με όλες σας τις δυνάμεις μέχρι να πετύχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Μην υπερεκτιμάτε όμως τις δυνάμεις σας, έχετε ακόμα πολλά να μάθετε.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι ένας τύπος πεισματάρης και απαιτητικός. Θα παλέψει σκληρά για να σας κατακτήσει και δεν θα υπολογίσει χρόνο ή κόπο. Δίπλα του θα δείτε τον εαυτό σας με άλλα μάτια και θα αλλάξετε άποψη για πολλά πράγματα. Μην τον αφήνετε όμως να αποφασίζει για όλα και μην υποκύπτετε πάντα στις απαιτήσεις του, αν δεν θέλετε να χάσετε την αυτονομία σας. Αντιδράστε όσο είναι καιρός..

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Προχωρήστε άφοβα στο δρόμο σας και χαρείτε το καινούργιο και το άγνωστο που σας περιμένει. Αν είστε στο ξεκίνημα της σχέσης μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις και μη βιάζετε τα πράγματα. Δείξτε κατανόηση για τις ανάγκες του συντρόφου σας και σταθείτε δίπλα του τις στιγμές που σας χρειάζεται. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι απαραίτητες για να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις. Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και μην αφήσετε την υπεροψία και τον εγωισμό να σας καταστρέψει μια όμορφη και συναρπαστική ζωή.

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved