Ερωτικό Ταρό: Η Εγκράτεια

Η κάρτα της Εγκράτειας αντιστοιχεί στον αριθμό 14

Ερωτικό Ταρό: Η Εγκράτεια

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, αποφεύγει τα δράματα και τις υπερβολές, έχει ήρεμους τρόπους και ευκολία προσαρμογής.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. ‘Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 14 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα της Εγκράτειας που αντιστοιχεί στον αριθμό 14 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Μπορεί να μηδείχνετε τη συναρπαστική προσωπικότητας σας με την πρώτη ματιά , αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεστε στο κέντρο των καταστάσεων. Με τη σιωπηλή γαλήνη που εκπέμπετε και την κατανόηση σας αλλάζετε τα πάντα προς το καλύτερο. Είστε προσγειωμένοι, μετριοπαθείς και αποφεύγετε τις βιαστικές κινήσεις. Τα συναισθήματα σας είναι ξεκάθαρα και αυτό που σας ενδιαφέρει σε μια σχέση είναι η τρυφερότητα και η αρμονία. Η επιλογή του συντρόφου σας γίνεται με γνώμονα τη λογική και βασίζεται στη φιλία και τη συντροφικότητα.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Ο αγαπημένος σας είναι περισσότερο ένας τρυφερός σύντροφος παρά ένας παθιασμένος εραστής. Είναι επικοινωνιακός και του αρέσει να μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματα του με όποιον κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Θα βρίσκεται δίπλα σας τις δύσκολές στιγμές και θα σας ενθαρρύνει. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει και το λέει απροκάλυπτα ,και έτσι δεν αφήνει περιθώρια για μπερδεμένες καταστάσεις, Αποφεύγει κάθε τι υπερβολικό ή μελοδραματικό. Ειλικρινής, ευαίσθητος και ανιδιοτελής, είναι ο ιδανικός σύντροφος αν αναζητάτε μια ζωή χωρίς εξάρσεις.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Σε αυτή τη σχέση μπορεί να λείπει το πάθος αλλά κυριαρχεί η αγάπη και η κατανόηση. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες και κρυμμένα μυστικά. Η συμπεριφορά σας είναι συγκαταβατική και η προσοχή σας είναι επικεντρωμένη στη δημιουργία ενός κλίματος χαράς και εποικοδομητικής επικοινωνίας. Φροντίζετε και στηρίζετε ο ένας τον άλλο και βρίσκεστε σε αρμονία με το περιβάλλον σας. Εστιάζεστε σε αυτά που σας ενώνουν και όχι σε αυτά που σας χωρίζουν. Αν δεν σας αρέσουν οι περιπέτειες και οι ακρότητες ο δρόμος για την ευτυχία είναι ανοιχτός.

Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved