Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 21' 08" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 01' 10" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 05' 15" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 40' 20" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 07° 10' 48" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 38' 10" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 00' 36" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 15' 45" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 27' 50" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 08' 31" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 36' 54" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτικό Ταρό: Η Δύναμη

Η κάρτα της Δύναμης αντιστοιχεί στον αριθμό 11

Ερωτικό Ταρό: Η Δύναμη

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα δύναμης και αυτοεκτίμησης, και καμία δυσκολία δεν του φαίνεται αξεπέραστη.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. ‘Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 11 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα της Δύναμης που αντιστοιχεί στον αριθμό 11 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Ένα εκρηκτικό μίγμα από πάθος και ερωτισμό. Όταν βάλλετε στο στόχαστρο σας έναν άνθρωπο, με όπλα σας το πείσμα και τις στρατηγικές σας δυνατότητες δύσκολα θα μπορέσει να σας αντισταθεί. Περήφανοι και παράτολμοι και έντονα ενθουσιώδεις, προχωράτε εκεί που φοβούνται να προχωρήσουν ακόμα και οι αετοί. Η ενστικτώδης όμως αυτή τάση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όχι μόνο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και στην ατομική σας ασφάλεια. Χαλιναγωγείστε λοιπόν τη θερμή φύση σας και κινηθείτε με μέτρο και φρόνηση.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Δημιουργικός και πολυμήχανος παλεύει χωρίς να φείδεται κόπου και χρόνου μέχρι να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του. Δεν αφήνει τίποτε στην τύχη του και υλοποιεί ό, τι υπόσχεται. Είναι πιστός και αφοσιωμένος αλλά επίσης κτητικός και υπερόπτης. Φροντίζει και προστατεύει το άτομο που αγαπά και βρίσκεται πάντοτε δίπλα του στις δύσκολες στιγμές. Σταθερός στις αποφάσεις του. δεν διστάζει να λογομαχήσει αν χρειαστεί, προκειμένου να τις επιβάλλει. Αν σας ταιριάζει το στυλ ενός δυναμικού και υπερπροστατευτικού συντρόφου, έχετε πιάσει λαβράκι.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Αφήστε τη φλόγα του πάθους σας να φουντώσει σε μια μεγάλη φωτιά και απολαύστε αυτή την ικανοποίηση. Να θυμάστε όμως ότι αυτή η φλόγα που σήμερα ζεσταίνει την καρδιά και το κορμί σας, αν την αφήσετε ανεξέλεγκτη, αύριο θα σας καταστρέψει. Αχαλίνωτοι πόθοι, καυγάδες και δράματα καιροφυλαχτούν σε κάθε βήμα σας και η αγάπη σας θα δοκιμάζεται συνεχώς. Αν νομίζετε ότι η σχέση αυτή αξίζει τον κόπο, αφήστε τα πείσματα και τους εγωισμούς και εστιάστε σε αυτά που σας ενώνουν και τις κοινές σας εμπειρίες και δεν θα το μετανιώσετε.

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved