Ερωτικό Ταρό: Ο Θάνατος

Η κάρτα του Θανάτου αντιστοιχεί στον αριθμό 13.

Ερωτικό Ταρό: Ο Θάνατος

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, εξωτερικά δείχνει κοινωνικό και αξιαγάπητο, αλλά μέσα του είναι σκληρό σαν ατσάλι.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 13 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Θανάτου που αντιστοιχεί στον αριθμό 13 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είσαι ένα άτομο γοητευτικό που πίσω από τον ήρεμο χαρακτήρα σου κρύβεται ένα καζάνι πάθους που κοχλάζει. Δεν υπάρχει τίποτα που να εξάψει τη λίμπιντο σου που να μην το καταφέρεις Παρασύρεις αθόρυβα στον ιστό σου ότι πιάσει το ραντάρ σου, με ένα τρόπο υπερφυσικό, και στη συνέχεια εγκαταλείπεις το θύμα σου στα κρύα του λουτρού, έτσι για πλάκα. Χρειάζεσαι ένα σύντροφο που να μπορείς να τον εμπιστεύεσαι ώστε να του αποκαλύπτεις και τις πιο περίεργες επιθυμίες σου αλλά ταυτόχρονα να είναι και του χεριού σου.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δείχνει τη σεξουαλική του προσωπικότητα απροκάλυπτα. Σκέπτεται το σεξ κάθε λεπτό και δεν χάνει χρόνο και ενέργεια με ανόητες φλυαρίες. Είναι τεχνίτης στον έρωτα και ξέρει πώς να μετατρέψεις το αντικείμενο του πόθου σου σε σκλάβο του έρωτα. Μπορεί να γίνει αδίστακτος αν τον προδώσουν και να χαραμίσει μια ζωή αναζητώντας εκδίκηση. Ο ιδανικός σύντροφος για αυτόν πρέπει να διαθέτει ισχυρή θέληση και ένα μυαλό που δεν μπορεί να εξερευνήσει.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Αυτή είναι μια σχέση για δυνατούς παίχτες. Δεν υπάρχει μέση οδός, είναι καυτή ή παγωμένη. Η ατμόσφαιρα είναι υπνωτιστική και εγγυάται αισθησιακές στιγμές και κραιπάλες. Το καθημερινό μενού περιλαμβάνει παιχνίδια εξουσίας, προφορικό μαστίγωμα και συναισθηματική χειραγώγηση σε κάθε πιθανή εκδοχή.

Αν αντέχεις αυτές τις καταστάσεις θα ζήσεις εκείνο το πάθος που διαβάζεις στα μυθιστορήματα – αυτό που δεν σβήνει με το χρόνο. Αν πάλι θέλεις να απαλλαγείς, κόψε κάθε επαφή και όσο κι αν προσπαθεί αγνόησε τον.

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved