Ερωτικό Ταρό: Το Άστρο

Η κάρτα του Άστρου αντιστοιχεί στον αριθμό 17

Ερωτικό Ταρό: Το Άστρο


Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, είναι τρυφερό και ρομαντικό. Παρ' όλα αυτά ξέρει τι θέλει και πατάει γερά στη γη.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 17 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Άστρου που αντιστοιχεί στον αριθμό 17 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είστε ένα άτομο που πατάτε γερά στα πόδια σας και ξέρετε τι ζητάτε από μια σχέση. Το πάθος και οι εντάσεις δεν είναι το στοιχείο σας. Αυτό που σας διακρίνει είναι η ζεστή σας καρδιά και η κατανόηση με την οποία βλέπετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Για χάρη της συντροφικότητας και της αρμονικής συμβίωσης ρίχνετε νερό στο κρασί σας και υποχωρείτε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ξέρετε να αγαπάτε αληθινά και είστε πιστοί στο σύντροφο σας. Τυχερός όποιος σας έχει στη ζωή του.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Ο ήρεμος χαρακτήρας του αγαπημένου σας, αποπνέει τρυφερότητα και φροντίδα. Η αγκαλιά του είναι πάντα ανοιχτή για σας, και τα λόγια του στάζουν βάλσαμο στη ψυχή σας. Είναι περισσότερο φίλος και σύντροφος παρά εραστής. Μην κάνετε το λάθος να θεωρήσετε ότι όλα αυτά τα κάνει από αδυναμία. Η αλήθεια είναι ότι είναι πραγματικά καλός, και πέρα από τη σωματική έλξη τον ενδιαφέρει επίσης ο συναισθηματικός κόσμος και η πνευματική εξέλιξη που μπορεί να έχει μαζί σας. Είναι ότι καλύτερο μπορούσε να σας τύχη.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Μια σταθερή αξία. Αυτή η σχέση είναι θείο δώρο, αν έχετε την ωριμότητα να εκτιμήσετε όλα τα θετικά που σας προσφέρει. Αυτό το σπάνιο μίγμα ρομαντισμού και αισθησιασμού θα σας ταξιδέψει σε κόσμους που ούτε στα πιο τρελά όνειρα σας δεν είχατε φανταστεί. Τρυφερά χάδια και αληθινό μοίρασμα συναισθημάτων και σκέψεων δημιουργούν μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει την ευτυχία σας. Προστατεύστε αυτή την ευλογημένη σχέση ως κόρη οφθαλμού.


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved