Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 16' 56" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 14° 02' 06" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 00' 11" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 36' 04" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 07° 08' 16" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 37' 14" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 00' 30" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 15' 31" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 27' 46" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 08' 35" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 36' 60" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτικό Ταρό: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα της Δικαιοσύνης αντιστοιχεί στον αριθμό 8. 

Ερωτικό Ταρό: Η Δικαιοσύνη

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, είναι σίγουρο για τον εαυτό του και τις δυνάμεις του και έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει όποια εμπόδια κι αν παρουσιαστούν στο δρόμο του.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει. 

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό. 

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη. Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. ‘Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον. 

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 8 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα της Δικαιοσύνης που αντιστοιχεί στον αριθμό 8 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Φροντίζετε τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά απαιτείτε και πολλά από αυτόν. Έχετε τα μάτια σας διαρκώς καρφωμένα επάνω του και κρίνετε κάθε τι που λέει και κάνει. Νοιώθει ότι βρίσκεται συνεχώς κάτω από ένα μικροσκόπιο και πολλές φορές ασφυκτιά. Αποφύγετε τα πικρά λόγια και τους καυγάδες γιατί όσο κι αν σας αγαπάει κάποια στιγμή θα το βάλει στα πόδια και δεν θα ξαναγυρίσει. Αποδεχτείτε το δικαίωμα του να είναι διαφορετικός από εσάς και να έχει τις δικές του επιθυμίες.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι άτομο που δεν ανοίγεται συναισθηματικά πριν γνωρίσει τον άλλο καλά. Θα περάσετε από εξετάσεις και πολλές φορές θα σας φτάνει στα όρια σας. ‘Όταν κάτι δεν του αρέσει χάνει εύκολα την υπομονή του και τα παράπονα του δεν έχουν τελειωμό. Η σχέση σας θα δοκιμαστεί στο χρόνο και θα περάσει από σαράντα κύματα, αλλά όταν τελικά πειστεί ότι είστε ειλικρινείς, και υπάρχει τρυφερότητα και καλή επικοινωνία τότε θα είναι παντοτινά δικός σας.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Αυτή είναι μια σχέση προσωπικής ευθύνης. Τίποτα δεν σας χαρίζεται και τίποτα δεν σας στερείται. Εσείς και μόνο έχετε την ευθύνη για όσα δέχεστε και αισθάνεστε. Έχετε όλα τα εχέγγυα να δημιουργήσετε ένα σταθερό δεσμό που θα μοιράζεστε τις χαρές και τις λύπες, αν εδραιώσετε ένα καθεστώς ισότητας και ισορροπίας. Τότε δεν θα υπάρχουν δυσκολίες που να σας αποθαρρύνουν να ζήσετε τα όνειρα σας και να σας εμποδίσουν να φτάσετε στο στόχο σας. 

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved