Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 4/4 έως και 10/4;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Πολλά πράγματα είναι πλέον δεδομένα κι αυτό σε βγάζει από την υποχρέωση να κάνεις κάτι που πιστεύεις ότι είναι μακριά από τον εαυτό σου. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η σχέση με τον Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω θα περάσει μια σοβαρή κρίση γιατί θα γίνουν συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα εφ’ όλης της ύλης. Τουλάχιστον να δεις και την καλή πλευρά του θέματος, αφού θα ειπωθούν αλήθειες που θα σας βοηθήσουν. Η καρδιά σου μπορεί ξαφνικά να νιώσει πληγωμένη ή να είσαι πιο μοναχικός/η. Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιό σου από τις 5 Απριλίου θα σου αυξήσει την προσωπική γοητεία αλλά και την ικανότητα να διαχειρίζεσαι τα ερωτικά σου πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ζεις κατά κάποιο τρόπο διπλή ζωή γιατί μπορεί να σε ενδιαφέρει κι ένα άλλο πρόσωπο που δεν είναι στην καθημερινότητά σου κι αυτό σίγουρα σε διχάζει και σε μπερδεύει. Θα θέσεις πάντως δυναμικά τους όρους σου και θα προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα που αυτή την στιγμή δεν είναι και τόσο εύκολο να κατανοήσεις. Μπορεί να πιέσεις κάπως τις καταστάσεις και να μάθεις αλήθειες που πιθανόν να σε πληγώσουν. Αν κάνεις υπομονή και δεν βιαστείς να πεις πράγματα που σε καίνε, πιθανόν να ξεχαστούν κάποιες δύσκολες φάσεις και να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ. Ο Τοξότης είναι για σένα μεγάλη πρόκληση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Η φαντασία σου μερικές φορές σε ξεγελά γιατί πιθανόν να βλέπεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάτι άλλο. Όμως θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και με κάποιο τρόπο θα γίνουν αποκαλύψεις που τελικά δεν θα είναι και τόσο δύσκολες για σένα, αφού μέσα σου ξέρεις την αλήθεια. Μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει γιατί βλέπεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς. Ο Κριός μπορεί μερικές φορές να σε βαραίνει, αλλά υπάρχει ευκολία στην επικοινωνία γι’ αυτό θα πάρεις την απόφαση να είστε μαζί. Η επαφή με τον Τοξότη ίσως είναι επεισοδιακή αλλά δεν γίνεται να κάνεις πίσω γιατί υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Δοκιμάζονται τα νεύρα σου και οι αντοχές σου αλλά μέσα από αυτές τις δυσκολίες τελικά θα δεις ποιο άτομο από αυτά που σχετίζεσαι το συγκεκριμένο διάστημα σου ταιριάζει γάντι γιατί έχεις μεγάλη ανάγκη να ταυτιστείς απόλυτα με όποιον/α είσαι μαζί. Αν είσαι με Κριό, τα πράγματα θα είναι μάλλον ζόρικα γιατί θα πείτε αλήθειες που ενδέχεται να πονέσουν ή να κάνουν τον ένα από σας να θέλει να φύγει τρέχοντας. Χρειάζεται να καταλάβεις ότι δεν είναι απαραίτητη η πλήρης διαφάνεια που ζητάς γιατί αυτό προϋποθέτει και άλλες καταστάσεις πιο βαθιές και ουσιαστικές και αυτή την περίοδο πιθανόν να μην μπορείς να την αντιμετωπίσεις, επειδή βρίσκεσαι ανάμεσα σε δυο πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

leo

Αναβαθμίζεσαι και πιθανόν να καταλάβεις τελικά τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Θα μπορέσεις πιο εύκολα να ρισκάρεις και γενικά να φλερτάρεις, χωρίς τον φόβο της απόρριψης από το άλλο πρόσωπο. Γενικά θα είσαι πιο ανεξάρτητος/η και αν καταπιέζεσαι, θα μιλήσεις πιο εύκολα για αυτονομία και για προσωπική ανάπτυξη. Η σχέση με τον Τοξότη μερικές φορές σου δημιουργεί εκρήξεις και πιθανόν κρίσεις ζήλειας γιατί εσύ την μεγάλη ελευθερία δεν την αντέχεις και θέλεις περισσότερο να άρχεις στην σχέση παρά να υπάρχει ισοτιμία. Το πιο δύσκολο είναι να επικοινωνήσεις με τον Ταύρο γιατί μπορεί να λέτε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια και να παρεξηγείστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ζεις στιγμές ξεγνοιασιάς, όπως επίσης περίεργες και πολύ διαφορετικές από την δική σου την ψυχοσύνθεση. Τώρα που έμαθες να αντιστέκεσαι στην καταπίεση, θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις κατά πολύ τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής. Η οποιαδήποτε -έστω και μικρή- παρέμβαση από το άλλο άτομο, κυρίως αυτή την εβδομάδα, θα σε κάνει να επαναστατήσεις και να πατήσεις πόδι ακόμα και σε πράγματα απλά. Μάλλον αλλάζεις γρήγορα και δεν ανέχεσαι πλέον να σε καπελώνει κανένας. Γι’ αυτό, αν μια σχέση είναι πολύ εύθραυστη, μπορεί να ραγίσει το γυαλί γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσεις. Είναι πιθανό, ωστόσο, να ξεσηκωθείς κι εσύ για ένα νέο πρόσωπο που είναι έξω από τα στάνταρ σου γιατί θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Πιθανόν ο Κριός να έχεις κάτι να σου πει.

ΖΥΓΟΣ

libra

Με την Νέα Σελήνη που γίνεται στις 7 του μηνός εσύ βρίσκεσαι επί των επάλξεων της επανάστασης αλλά και της μεγάλης προσωπικής αυτονομίας. Αυτές τις ημέρες δεν αναζητάς τόσο την συντροφικότητα αλλά την δική σου ταυτότητα. Μέσα σε αυτό το κλίμα θα υπάρχουν διάφορες εντάσεις, αν σχετίζεσαι με Καρκίνο και Αιγόκερω. Αν σε ενδιαφέρει ένας Κριός όλα θα τεθούν και πάλι επί τάπητος. Μάλλον «ξυπνάς» και δεν δέχεσαι κανένας να σου λέει τι και πώς θα το κάνεις. Βέβαια αυτή την κατάσταση την έχεις δημιουργήσει εσύ με το να εξαρτάσαι και να συμβιβάζεσαι για να διατηρηθεί η σχέση. Όμως, τώρα οι ισορροπίες αλλάζουν. Επίσης, μπορεί να γνωρίσεις ένα πολύ ελεύθερο και ανεξάρτητο άτομο και να σε συναρπάσει. Όλα λοιπόν είναι πιθανά αυτή την εβδομάδα και όλα παίζονται ξανά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Βρίσκεσαι στην αρχή κάποιων μεγάλων ξεκαθαρισμάτων αλλά δεν πρέπει να γίνουν πρώτα από την άλλη πλευρά αλλά από μέσα σου. Ίσως νιώθεις ότι ξυπνάς από ένα μεγάλο λήθαργο και περιμένεις άλλα πράγματα πλέον κι από εσένα αλλά και από τους άλλους. Μπορεί να βρεις το κουράγιο να εκθέσεις τα συναισθήματά σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που τόσο καιρό υποτίθεται είστε φίλοι. Επειδή πιστεύεις ότι κάπου πρέπει να μπει ένα πλάνο σε αυτή τη σχέση, μιας και τα πάντα είναι μετέωρα, θα κάνεις το επόμενο βήμα που σίγουρα θα είναι αρκετά τολμηρό, όμως δε σε νοιάζει γιατί είσαι έτοιμος/η να τα παίξεις όλα για όλα. Η σχέση με τον Κριό θα πάρει άλλη τροπή, αφού θα μιλήσεις και δεν θα κρύψεις ακόμα και τα πιο βαθιά σου αισθήματα. Με το Λιοντάρι γίνονται κάποιες έντονες διερευνητικές συζητήσεις και προσεγγίσεις και από τους δύο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ενθουσιάζεσαι με όλους και με όλα και αυτό είναι μια διαφορετική κατάσταση για σένα γιατί πιστεύεις ότι το παιχνίδι το κατέχεις και μπορείς να κουμαντάρεις καλύτερα τον εαυτό σου. Επειδή δεν σου αρέσει καθόλου η καταπίεση και προτιμάς την ελευθερία σου ακόμα και με δύσκολους όρους, αν είχες ήδη πιεστεί και είχες κάνει πίσω, τώρα μάλλον θα βγεις μπροστά γιατί θεωρείς ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Με τον Δίδυμο μπορεί να κάνετε συζητήσεις επί συζητήσεων και τελικά να καταλήξετε κάπου που θα βολεύει και τους δυο. Κριός και Ζυγός θα μπουν ξαφνικά στο παιχνίδι και θα έχεις εύκολες κατακτήσεις και κυρίως με έμφαση στην επικοινωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είσαι έτοιμος/η να αλλάξεις τελείως θέση και σε ακραίες περιπτώσεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Η ιδιοσυγκρασία σου πλέον αλλάζει και θέλεις να είσαι εσύ ο κύριος τους εαυτού σου και κανένας άλλος. Αν συγκατοικείς με ένα άτομο, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε τον χώρο σας και να έχετε διαφωνίες ή εντάσεις αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και όχι εγωισμός, στο τέλος θα τα βρείτε. Θα τα πείτε έξω από τα δόντια, κυρίως με τον Καρκίνο και θα τολμήσετε να κάνετε τομές που παλιά φοβόσασταν κι οι δυο. Το ότι θα ζήσεις ριψοκίνδυνα αναλογικά με τον χαρακτήρα σου είναι μια πραγματικότητα γιατί μπορεί να δημιουργήσεις μια ξαφνική σχέση με ένα άτομο πολύ μικρότερό σου και να μην σε ενδιαφέρουν πλέον οι αντιλήψεις της κοινωνίας. Πάντως αν σχετίζεσαι με Κριό ή Ζυγό χρειάζεται να προσέξετε από κοινού τις υπερβολές, καθώς επίσης και τις ξαφνικές εντάσεις. Μια πολύ εκρηκτική συζήτηση μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αλήθειες που πιθανόν να σε πονέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είσαι στα πάνω σου αφού μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και -το κυριότερο- βάζεις τα πράγματα στη θέση τους, ιδιαίτερα με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό. Μετράει πάνω από όλα η αυτονομία σου και πιστεύεις ότι κανένας δεν μπορεί να στη στερήσει, ακόμα και ο πιο μεγάλος έρωτας. Παρ’ όλα αυτά, το συγκεκριμένο διάστημα είσαι ένας/μία πολύ γερός/η παίκτης/α γιατί κινείσαι με θάρρος και αυτοπεποίθηση και αυτό είναι που εκτιμάται περισσότερο. Η συνήθεια για σένα αυτή την περίοδο ίσως γίνει τροχοπέδη γιατί θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή μέσα σε μια σχέση που πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξει. Κυρίως με τον Αιγόκερω που έχετε τις ίδιες απόψεις, θα κάνετε μια νέα προσπάθεια από κοινού και μακριά από οικογενειακές επιρροές.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ζητάς το καινούργιο και το διαφορετικό και σε κάποιες φάσεις που θα τολμήσεις να μιλήσεις και να τοποθετηθείς μπορεί και να το ζήσεις. Η διαφορά με τον Κριό ή τον Ζυγό ίσως είναι μεγάλη και εσύ πλέον να θέλεις μια άλλη ζωή γι’ αυτό θα πάρεις αποστάσεις. Αυτό που νιώθεις τη συγκεκριμένη στιγμή είναι να διεκδικήσεις και θα το κάνεις και μάλιστα πολύ δυναμικά γιατί τώρα σου βγαίνει πιο εύκολα. Η καλύτερη σχέση με το σώμα σου θα καθορίσει πολλά πράγματα από εδώ και πέρα γιατί αν το βελτιώσεις, πιστεύεις ότι θα γίνεις πιο ερωτεύσιμος/η, οπότε ο πήχης θα ανέβει. Η διαφορά με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη πιθανόν να εξομαλυνθεί πιο εύκολα από την πλευρά σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved