Κριός
Κριός
Από 21/03 έως 20/04 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΚΡΙΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07/07 έως 13/07

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες θα συνειδητοποιήσεις, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι κάποια άτομα που θεωρούσες φίλους σου σε εκμεταλλεύονται για δικό τους συμφέρον ή ακόμη και ότι σου δημιουργούν εμπόδια στις κοινωνικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, πολλές λειτουργώντας παρασκηνιακά ή προσπαθώντας να σε χειραγωγήσουν. Αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να διορθωθεί, εφόσον όλα γίνονται εσκεμμένα, κι έτσι θα αποφασίσεις να βάλεις τέλος σε όλες αυτές τις δήθεν φιλίες. Το τέλος μπορεί να φτάσει όμως και στην σχέση σου, αν πλέον νιώθετε εσύ και το ταίρι σου ότι περισσότερο φθείρεστε μέσα σε αυτήν. Παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας ή ξεσπάσματα ζήλιας σας οδηγούν σε ακραίες συμπεριφορές. Αν κάνεις τώρα μία καινούρια γνωριμία, θα είναι μοιραία και τα συναισθήματα που θα σου ξυπνήσει θα είναι ανεξέλεγκτα.

2ο δεκαήμερο

Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα σε σχέση με την οικογένεια και το σπίτι σου. Θέματα οικονομικά, κληρονομικά ή/και ακίνητης περιουσίας αλλά και σχέσεων ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας βγαίνουν στην επιφάνεια. Ίσως πρόκειται για κάποια κατάσταση που καιρό τώρα σε προβληματίζει και ενώ μέχρι στιγμής δεν είχες καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη απόφαση πλέον αισθάνεσαι πως έχεις εξαντλήσει το  θέμα και πρέπει επιτέλους να περάσεις στην πράξη. Ακριβώς επειδή δεν πρόκειται για κάποια αυθόρμητη και γρήγορη απόφαση, όποιο και εάν είναι το θέμα, θα αποδειχτεί ότι έπραξες πολύ καλά.

3ο δεκαήμερο

Θα έρθεις πολύ κοντά αυτές τις μέρες με την οικογένεια σου και το κλίμα που θα επικρατεί ανάμεσα σας θα σε κάνει να ανοιχτείς πολύ παραπάνω από ότι συνήθως αλλά και να τους εκφράσεις όποιον τρόπο μπορείς την αγάπη σου. Αντίστοιχα και από πλευράς τους θα υπάρχει η ίδια τρυφερή αντιμετώπιση. Ακόμη και κάποια παράπονα που είχες ή αρνητικές σκέψεις σε σχέση με λόγια και συμπεριφορές από μέρους τους που σε στεναχώρησαν ή σε πλήγωσαν στο παρελθόν, τις συζητάς και αισθάνεσαι μέσα σου γαλήνη και ανακούφιση. Παράλληλα θα έχεις μία αναπάντεχη καλή οικονομική εξέλιξη σε σχέση με κάποια κληρονομιά ή την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης μπορεί να βρεις τα χρήματα να κάνεις κάποιες αισθητικές αλλαγές στον χώρο σου.

 

Κριός: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved