Κριός
Κριός
Από 21/03 έως 20/04 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΚΡΙΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16/06 έως 22/06

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Ηρεμία θα υπάρχει στο σπίτι σου τις επόμενες ημέρες και η επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα αρχίσει να βελτιώνεται. Πέρα από το γεγονός πως θα καταφέρετε να λύσετε αρκετά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, θα νιώσετε όλοι την ανάγκη να εκφράσετε λεκτικά τα αισθήματα αγάπης και ενδιαφέροντος που έχετε ο ένας για τον άλλον. Πολύ πιθανό να λάβετε μία ευχάριστη είδηση που θα αφορά τα κοινά οικονομικά σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Εάν ήθελες να μετακομίσεις, να συγκατοικήσεις με κάποιον/α φίλο/η ή τον/την σύντροφο σου ή να προχωρήσεις σε κάποια αγοραπωλησία ακινήτου, οι συνθήκες θα διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να τα καταφέρεις με σχετική άνεση. Επίσης έχεις τη διάθεση, την ενέργεια αλλά και τα χρήματα να κάνεις μία ανακαίνιση στο σπίτι σου ή να αλλάξεις αρκετά τη διακόσμηση του.

2ο δεκαήμερο

Με τα οικονομικά σου θα ασχοληθείς αρκετά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και ίσως να σε αγχώσουν κάπως τα χρέη σου, όμως αυτή την φορά θα το πάρεις απόφαση και θα τα βάλεις σε τάξη. Είσαι σε θέση να πάρεις λογικές και ρεαλιστικές αποφάσεις που μακροπρόθεσμα θα σε ωφελήσουν και θα μπορέσεις να διορθώσεις λάθος χειρισμούς του παρελθόντος. Αν ήθελες να πας κάποιο ταξιδάκι ή εκδρομή μάλλον δεν θα τα καταφέρεις ή μπορεί με κάποιο τρόπο να σου βγει ξινό. Επίσης απόφυγε να κάνεις πολλά και μεγάλα σχέδια για την δουλειά ή τις σπουδές σου, γιατί κι εκεί θα ξεφυτρώσουν εμπόδια.

3ο δεκαήμερο

Αρκετά περίεργη και μπερδεμένη θα είναι η επικοινωνία σου με τους γύρω αυτή την  εβδομάδα, κυρίως γιατί θα επικρατεί ασάφεια τόσο σε αυτά που λες εσύ, όσο και σε αυτά που ακούς από την απέναντι πλευρά. Ψέματα, υπερβολές, και μεγάλα λόγια προς χάριν εντυπωσιασμού σε σύντομο χρονικό διάστημα θα φέρουν διαψεύσεις και απογοητεύσεις. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει δόλος πίσω από όλο, για να είσαι καλυμμένος/η τσέκαρε από όλες τις μεριές και πολλές φορές όσα σου λένε και για να μην εκτεθείς εσύ φίλτραρε τις κουβέντες σου, αλλά και τον τρόπο που εκφράζεις όσα σκέφτεσαι. Στην αισθηματική σου ζωή μπορεί να ξεκινήσεις ένα φλερτ με άκρα μυστικότητα, μάλλον γιατί θα πρόκειται για παράνομη σχέση. Ασφαλώς και μέχρι να δεις στην πράξη όσα σου υπόσχεται το αντικείμενο του πόθου σου, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/ή μαζί του/της.

 

Κριός: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved