Κριός
Κριός
Από 21/03 έως 20/04 | Το προφίλ του Ζωδίου

Κριός: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

1ο δεκαήμερο

Δεν θα ξεκινήσει και πολύ ευχάριστα ο καινούριος μήνας για εσένα, αφού κάθε καλή σου διάθεση για διασκέδαση και καλοπέραση πάει περίπατο. Η ψυχολογία σου είναι πεσμένη και σε κάνει να τα βλέπεις όλα μαύρα, ενώ περισσότερο σε ανησυχεί το γεγονός πως μάλλον με τα αγαπημένα σου άτομα και τους φίλους σου πλέον δεν έχεις να πεις και πολλά. Ίσως να έχει έρθει η ώρα να απομακρυνθείς και να κάνεις ανοίγματα προς τα αλλού όσο κι αν έχεις καλές αναμνήσεις. Πίεση και ίσως και μία προσπάθεια να σε χειριστούν θα νιώσεις και από τα παιδιά σου. Σε ό,τι αφορά τα δημιουργικά σου σχέδια, αν συνειδητοποιήσεις πως είναι ανέφικτα, θα πρέπει να τα εγκαταλείψεις και να ξεκινήσεις να χτίζεις καινούρια. Η αλήθεια πάντως είναι πως μέχρι και τα μέσα του Αυγούστου θα έχεις αρκετούς καβγάδες με τους γύρω σου και σε έναν βαθμό θα εξωτερικεύσεις αυτά που σε πειράζουν. Ούτε στην ερωτική σου ζωή είναι τα πράγματα στρωμένα και ρόδινα. Η σχέση σου με τον/την σύντροφο σου, που ήδη μπορεί να κρέμεται από μία κλωστή, θα έχει την τελευταία της ευκαιρία για να ανακάμψει. Αν όμως δεν υπάρχει η πρόθεση και νιώθεις πια ότι πνίγεσαι μέσα σε αυτήν, τότε θα την χάσει και θα τελειώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία μοιραία γνωριμία, μπορεί παρά το πάθος που θα σου προκαλέσει, να αποδειχθεί καταστροφή. Ο ανάδρομος θα σου προκαλέσει μέσα στον Αύγουστο αρκετά μπερδέματα στην καθημερινότητα και θα έχεις να παλέψεις με βλάβες, καθυστερήσεις, ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις και αναβολές. Αν όμως περιμένεις κάποια χρήματα από την δουλειά σου ή ορισμένες συνθήκες να φτιάξουν εδώ και καιρό, τότε μία χαρά σου ταιριάζει.

2ο δεκαήμερο

Παρόλο που έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου στη δουλειά και τη σχέση σου με τους συναδέλφους σου , αυτές τις μέρες θα είσαι ιδιαίτερα ψυχρός/ή και απόμακρος/η απέναντι τους, χωρίς μάλιστα να υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος. Η αιτία είναι η άσχημη ψυχολογική σου κατάσταση, όπως επίσης και τα άγχη και οι φοβίες σου που σε μπλοκάρουν και δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να δεις με λίγη έστω αισιοδοξία και καλή θέληση κάποιες καταστάσεις. Ωστόσο συχνά μπορεί να μην φιλτράρεις αυτά που λες και να προσβάλλεις εύκολα τους γύρω σου, δημιουργώντας μεγάλες παρεξηγήσεις. Παρόλα αυτά θα είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή με ότι αναλαμβάνεις και θα ακολουθείς πιστά το πρόγραμμα σου προκειμένου να μην κάνεις κάποιο λάθος, επομένως στο αυστηρά εργασιακό κομμάτι θα τα πας καλύτερα από ποτέ. Στην ερωτική σου ζωή είσαι πολύ αυθόρμητος/η και διεκδικητικός/η με το άτομο που σε ενδιαφέρει, όμως και εδώ θα πρέπει να προσέξεις τα λόγια σου, γιατί κάτι λάθος που θα πεις μπορεί να στοιχίσει μία σχέση ή την εξέλιξη κάποιας νέας γνωριμίας. Για καλή σου τύχη η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 04/08 σου δίνει εύνοια στις σχέσεις και στα ερωτικά σου ζητήματα, ενώ καλές εξελίξεις μπορείς να περιμένεις και σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά.

3ο δεκαήμερο

Τίποτα δεν μπορείς να θεωρήσεις δεδομένο στην ερωτική σου ζωή αυτή την περίοδο, ακόμη κι αν μέχρι τώρα δεν έχεις κανένα δείγμα ότι πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές. Από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω και φυσικά όσο πιο στρωμένα θεωρείς τα πράγματα, τόσο μεγαλύτερη ανασφάλεια θα νιώσεις. Εάν είσαι σε σχέση είναι πολύ πιθανό να υπάρξει απόσταση και ψυχρότητα ανάμεσα σε σένα και τον/την καλό/η σου μετά από κάποιον ξαφνικό έντονο καβγά που ίσως μάλιστα και η αιτία του να είναι κάτι που θα σε σοκάρει. Δεν αποκλείεται η κατάληξη να είναι ένας χωρισμός που επίσης θα σκάσει σαν κεραυνός εν αιθρία. Σίγουρα θα σε δυσκολέψει αρκετά να χωνέψεις όσα θα γίνουν αρχικά, σε δεύτερο χρόνο όμως θα νιώσεις ανακούφιση. Βέβαια, εάν ο δεσμός σου έχει γερές βάσεις, ναι μεν θα αλλάξουν κάποια πράγματα αλλά δεν κινδυνεύει με διάλυση. Εάν είσαι ελεύθερος/η και είχες πρόσφατα μία γνωριμία που σε είχε ενθουσιάσει, θα δεις το άτομο που σε ενδιαφέρει να αλλάζει στάση απέναντι σου και να είναι πιο απόμακρο, χωρίς να μπορείς να καταλάβεις τον λόγο. Δεν θα το αφήσεις να περάσει έτσι, θα ζητήσεις εξηγήσεις και στο τέλος θα διακόψετε διπλωματικές επαφές. Ωστόσο, δυνατά παίζει και το σενάριο ενός κεραυνοβόλου έρωτα. Η Πανσέληνος του μήνα θα πυροδοτήσει και άλλα τέτοια σκηνικά με αγαπημένα σου πρόσωπα και θα υπάρξει ένα μπαράζ ξακαθαρισμάτων στον φιλικό σου κύκλο και την ερωτική σου ζωή.  Μακροπρόθεσμα πάντως, μάλλον θα νιώσεις ανακούφιση που ξεφορτώθηκες όσους σε κρατούσαν πίσω και που έκανες χώρο για να έρθουν τα καινούρια.

 

 

Κριός: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved