Ταύρος
Ταύρος
Από 21/04 έως 21/05 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΤΑΥΡΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21/07 έως 27/07

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι πολύ πιθανό να ανακάμψουν χάρη σε μία πολύ καλή συμφωνία που θα κλείσεις αυτές τις μέρες, η οποία μπορεί να σου ανοίξει και νέες πόρτες στα επαγγελματικά σου. Απαιτητική θα είναι η κατάσταση και σε ότι αφορά των τομέα της καριέρας σου, αλλά και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανό τη δεδομένη στιγμή κάποια γεγονότα να σε ωθήσουν να πάρεις οριστικές αποφάσεις και να αλλάξεις θέση εργασίας ή αντικείμενο απασχόλησης. Αφήνεις πίσω σου ό,τι και όποιον σε έχει δυσαρεστήσει με δυσκολία, γνωρίζοντας όμως ότι έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες. Στην οικογενειακή σου ζωή επίσης αρχίζουν να ζορίζουν τα πράγματα, καθώς έχει φτάσει η ώρα να αλλάξουν κάποιες ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και τα υπόλοιπα μέλη του σπιτιού, αλλά όχι με ευχάριστο τρόπο. 

2ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι σε μία πολύ καλή φάση την τελευταία περίοδο και διαρκώς εμφανίζονται μεγάλες ή μικρές ευκαιρίες για να τα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο. Πιθανώς τώρα να αρχίσεις να εισπράττεις χρήματα από την ακίνητη περιουσία σου ή να σου κάνουν μία καλή προσφορά για κάποια αγοραπωλησία και να αποφασίσεις να την αυξήσεις. Εάν οικονομικά εξαρτάσαι με κάποιον τρόπο από τους δικούς σου ή εσύ τους βοηθάς, σε καμία περίπτωση δεν θα χαλάσετε τις καρδιές σου, αφού οι ανάγκες όλων καλύπτονται στο έπακρο. Μπορεί βέβαια να κάνεις και κάποια έξοδα παραπάνω για ανάγκες του σπιτιού, αλλά και αυτά θα βγουν με σχετική άνεση. Εάν σκεφτόσουν να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου, μάλλον τώρα πλησιάζει η στιγμή να το κάνετε. 

3ο δεκαήμερο

Εξελίξεις που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια για την δουλειά ή τις σπουδές σου θα έχεις, οι οποίες όμως δεν θα σου αρέσουν και πολύ. Καλό θα ήταν να δεις την μεγάλη εικόνα και να εξετάσεις τις εναλλακτικές που έχεις, παρά να κάθεσαι να θρηνείς τα χαμένα σου όνειρα. Οι επαφές και οι συζητήσεις με φίλους θα σου κάνουν καλό αυτές τις μέρες, κυρίως γιατί θα σε κάνουν να ξεχαστείς και να σταματήσεις να σκέφτεσαι αδιαλείπτως τα προβλήματα σου και όλα τα δυσάρεστα γεγονότα που σου συμβαίνουν. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα ξεσπάσει καβγάς μεγάλης έντασης με κάποιον από τους δικούς σου, ενώ θα ανταλλάξετε μεταξύ σας βαριές κουβέντες και είναι πολύ πιθανό αντί να ασχολείστε με τα τρέχοντα προβλήματα να αρχίσετε να αλληλοκατηγορείστε για όλα όσα έχουν συμβεί εδώ και πολύ καιρό στο σπίτι σας.  

 

Ταύρος: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved