Ταύρος
Ταύρος
Από 21/04 έως 21/05 | Το προφίλ του Ζωδίου

Ταύρος: Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου

1ο δεκαήμερο

Αν και το ζώδιο σου επισήμως το εγκαταλείπει αυτές τις μέρες ο Δίας, από το δικό σου δεκαήμερο έχει περάσει προ πολλού, επομένως έχεις καιρό να χαρείς την εύνοιά του. Περνώντας στους Διδύμους σου δίνει απλόχερα την δυνατότητα να αλλάξεις την οικονομική σου κατάσταση και σου ανοίγει δρόμους και προοπτικές για σταθερή οικονομική επιτυχία. Είναι μια ευκαιρία να βρεις νέους τρόπους να επενδύσεις τα χρήματα σου ή μπορεί να λάβεις μία γενναιόδωρη αύξηση ή να κλείσεις μία καινούρια συμφωνία. Η Πανσέληνος του μήνα στις 23/05 μπορεί ωστόσο να σου φέρει χρήματα επιπλέον από την πλευρά του/της συντρόφου σου, από κάποια κληρονομιά ή μία αποζημίωση. Ωστόσο, θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς πιο ενεργά και με τυχόν χρέη που έχεις, τακτοποιώντας τα. Σε συναισθηματικό  θα βρεις τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και κυρίως ποια είναι τα άτομα που σου δημιουργούν αυτά τα θετικά συναισθήματα. Μέσα στον μήνα θα έχεις επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα κύρους από την δουλειά σου που έχουν την δύναμη να σε προωθήσουν και σίγουρα τα θέλεις σύμμαχούς σου. Στην ερωτική σου ζωή, έχεις απόλυτη ανάγκη να νιώσεις πως με το ταίρι σου είστε ένα και για αυτό τον λόγο ίσως να γίνεις ακόμη πιο κτητικός/η μαζί του, όμως θα το κάνεις με τέτοιο τρόπο που θα κολακευτεί αντί να νευριάσει. Σε μία καινούρια γνωριμία που μπορεί να έχεις θα κρατήσεις μια μυστηριώδη στάση πιο πολύ για να τσεκάρεις τις προθέσεις της άλλης πλευράς και μόνο εάν σιγουρευτείς πως υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον θα ανοίξεις τα χαρτιά σου.

2ο δεκαήμερο

Με έντονες τάσεις κυκλοθυμίας και νεύρα που δεν θα μπορείς να ξεσπάσεις αφού δεν θα ξέρεις τι πραγματικά σου φταίει θα αποχαιρετίσεις τον Μάιο. Από τον Ιούνιο τα οικονομικά σου είναι ο τομέας που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου κι αυτό γιατί περνάς μία περίοδο με δυσκολίες και γενικότερα στριμώγματα. Ενεργοποιείσαι, ψάχνοντας να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, είτε αναζητώντας νέες ευκαιρίες εργασίας, είτε βρίσκοντας πιθανές μέσα από τον κύκλο σου. Ωστόσο, στη δεύτερη περίπτωση, μπορεί να αντιμετωπίσεις εμπόδια, καθώς οι συνεργάτες σου ενδεχομένως να μην ανταποκριθούν όπως περίμενες. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 06/06 μπορεί να φέρει καινούρια δεδομένα, με την προϋπόθεση πως κι εσύ θα κάνεις από πλευράς πιο προσεκτικούς χειρισμούς και θα βάζει ρεαλιστικούς στόχους. Σε ψυχολογικό επίπεδο, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις προβλήματα σχετικά με την αυτοπεποίθησή σου, ειδικά αν φτάσουν στα αυτιά σου αρνητικά σχόλια από φίλους ή συνεργάτες. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι σημαντικό να κάνεις την αυτοκριτική σου και εάν υπάρχει κάποια βάση σε όσα έχουν ειπωθεί, να συνεχίσεις να τους έχεις στη ζωή σου, διαφορετικά μάλλον θα αρχίσεις να ξεκόβεις με τρόπο απόλυτο. Στην ερωτική σου ζωή, θα αρχίσεις να έχεις αρκετά παράπονα από το ταίρι σου, αφού νιώθεις πως δεν σου παρέχει την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι. Δεν είναι απαραίτητο να σου έχει δώσει δικαιώματα, εσύ θα πιάνεσαι από λεπτομέρειες κι έτσι μεταξύ σας είναι πιθανό να υπάρχει μία παγωμάρα. Εάν είσαι ελεύθερος/η, ίσως να σε στενοχωρήσει αρκετά η είδηση πως το πρώην ταίρι σου προχώρησε στην ζωή του και να αρχίσεις να αγχώνεσαι για το δικό σου μέλλον. Ωστόσο δεν είσαι σε φάση να βγεις και να φλερτάρεις στο χαλαρό, μόνο αν δεις πως κάτι έχει προοπτικές θα το τολμήσεις κι αυτό με αρκετές επιφυλάξεις.

3ο δεκαήμερο

Λίγο πριν φύγει οριστικά ο Δίας από το ζώδιο σου θα κλείσει την σύνοδο του με την κυβερνήτριά σου Αφροδίτη και θα σου χαρίζουν μαζί ακόμη μία τελευταία τυχερή ευκαιρία για να δημιουργήσεις τις συνθήκες που επιθυμείς σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Η προσωπική σου εξέλιξη και πρόοδος είναι σχεδόν εξασφαλισμένες και μόνο εάν εσύ δεν εκτιμήσεις όσα σου δοθούν και δεν διαχειριστείς τα πράγματα με σύνεση, θα έχεις δυσάρεστα αποτελέσματα. Προς τα τέλη του Μάη είναι πιθανό να νιώσεις πως θέλεις να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου με όποιο κόστος και αυτό μπορεί να σοκάρει τους γύρω σου, καθώς η αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς πλέον θα είναι μεγάλες. Από την άλλη μπορεί να νιώσεις πως χρειάζεσαι ως άτομο να δεις κάποια πράγματα αλλιώς και να μην επιτρέπεις τα κολλήματα σου να σε πηγαίνουν πίσω. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο μετά τα μέσα Ιουνίου και θα πρέπει να διαχειριστείς τις υποθέσεις με προσοχή και τις συναλλαγές σου με κάποια καχυποψία, γιατί μπορεί να έχεις σημαντικές χασούρες και απώλειες και μάλιστα να ευθύνονται για αυτές πρόσωπα εμπιστοσύνης. Υποσχέσεις για εύκολα και μεγάλα κέρδη θα είναι ψεύτικες κι εσύ από πλευράς σου θα πρέπει να μην ενθουσιάζεσαι και να μην βιάζεσαι. Σε ψυχολογικό επίπεδο, θα νιώσεις απογοήτευση για τις επιλογές που έχεις κάνει στις φιλίες σου κι αυτό γιατί μάλλον θα δεις πολλές συμφεροντολογικές συμπεριφορές. Η ερωτική σου ζωή στις αρχές του μήνα είναι στα καλύτερα της και κάνεις πολλά όνειρα για την κοινή σας με το ταίρι σου που σε έναν μεγάλο βαθμό βλέπεις πως οδεύουν προς την πραγματοποίησή τους. Εάν είσαι ελεύθερος/η, ερωτεύεσαι ένα άτομο που μόλις γνώρισες και σου πάνε όλα όπως επιθυμείς, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και να έχεις μία επανασύνδεση, εάν αυτό είναι που θέλεις. Λιγότερη τύχη σε αισθηματικά ζητήματα θα έχεις προς τα τέλη του μήνα και για αυτό θα σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου, ειδικά αν καταλάβεις πως έχεις ακούσει και ψέματα από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ταύρος: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved