Ιχθύες
Ιχθύες
Από 18/02 έως 20/03 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΙΧΘΥΕΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/05 έως 01/06

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Τις οικογενειακές σου υποθέσεις θα ωφελήσει η παρουσία του Δία στον Ταύρο, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου. Είναι πολύ πιθανό να βρεις λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις με τους δικούς σου και να σας έρθουν κάποιες διευκολύνσεις. Δεν αποκλείεται να πετύχεις μία εξαιρετική ευκαιρία σε σχέση με την αγοραπωλησία ενός ακινήτου ή ακόμη να έχεις κέρδος από την εκμετάλλευσή του. Εάν αποφασίσεις να αλλάξεις τόπο κατοικίας, αυτό θα γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και ασφαλώς θα σου βγει μακροπρόθεσμα σε καλό.

2ο δεκαήμερο

Θέλεις να κυνηγήσεις τα όνειρα σου και τους στόχους σου χωρίς όμως να  βιάζεσαι να τα κάνεις πραγματικότητα, αλλά οργανώνοντας τα βήματα σου με σοβαρότητα και ρεαλισμό. Αυτές τις μέρες θα κατεβάσεις τους ρυθμούς σου κι άλλο και θα βάλεις μπροστά μόνο τη λογική. Πιθανώς να προβληματιστείς, θεωρώντας πως αυτές οι ανασφάλειες σε πάνε πίσω, όμως θα καταλάβεις σύντομα πως ο χρόνος που κερδίζεις είναι μόνο προς όφελος σου. Αν πρέπει να κάνεις μία σημαντική συζήτηση, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή και οποιαδήποτε συμφωνία κλείσεις θα τηρηθεί στο ακέραιο. Στις προσωπικές σου σχέσεις συχνά θα έχεις τον ρόλο του συμβούλου, αφού για τα προβλήματα όλων θα έχεις και μία καλή λύση να προτείνεις.

3ο δεκαήμερο

Ο τρόπος που σκέφτεσαι και εκφράζεσαι αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα έντονος έως και εκρηκτικός, ενώ για όσους σε γνωρίζουν καλά είναι φανερό πως αρχίζεις να αλλάζεις σε σχέση με όσα πίστευες στο παρελθόν. Ορισμένες φορές ίσως η συμπεριφορά σου να είναι προκλητική ή να βγάζεις επιθετικότητα σε όσους δεν συμφωνούν μαζί σου. Πρόσεξε γιατί αυτές τις μέρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καβγαδάκια και εντάσεις με τους φίλους , τους γνωστούς ή και τους κοντινούς σου συγγενείς. Εκεί που δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα είναι στα φλερτ και στην επικοινωνία σου με τον /την σύντροφο σου. Όχι απλά δεν θα μαλώσεις, αλλά θα γοητεύσεις με τα λόγια σου.

Ιχθύες: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved