Ιχθύες
Ιχθύες
Από 18/02 έως 20/03 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΙΧΘΥΕΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19/05 έως 25/05

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος που  επικοινωνείς με τα υπόλοιπα  μέλη της οικογένειάς σου, καθώς από συζητήσεις που θα έχεις μαζί τους μπορείς να αντλήσεις σημαντικές πληροφορίες, ενώ θα σου αποκαλυφθούν και διάφορα μυστικά. Επιπλέον είσαι σε θέση να πείσεις εύκολα τους συνομιλητές σου για τις θέσεις σου και μπορείς εύκολα να κλείσεις συμφωνίες ή να λάβεις υποσχέσεις πάνω σε σημαντικά θέματα που σε απασχολούν.  Στην ερωτική σου ζωή είναι πιθανό να ξεκινήσεις μία παράνομη σχέση ή να έρθεις πιο κοντά με κάποιον/α πρώην σχέση σου. Αν είσαι σε σχέση είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα από το παρελθόν που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και μέχρι σήμερα σας επηρεάζουν, όμως πλέον θα τα αντιμετωπίσετε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. 

2ο δεκαήμερο

Ένα παραπάνω άγχος το έχεις με τα οικονομικά σου αυτές τις μέρες και περισσότερο σε σχέση με τα χρέη σου και τις οφειλές σου προς τρίτους. Προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για να καλύψεις όσες περισσότερες τρύπες μπορείς, είναι πολύ πιθανό να τολμήσεις μία ριψοκίνδυνη επένδυση ή να διεκδικήσεις κάποια αύξηση από την δουλειά σου. Αν δεις ότι δεν σου βγαίνει, καλό είναι να μην επιμείνεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί γενικότερα ένα άσχημο κλίμα ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά. Σημαντικές αποφάσεις τις οποίες και έχεις σκοπό να τηρήσεις θα πάρεις σε σχέση με τις σπουδές σου ή τα επαγγελματικά σου σχέδια, αλλά και με ό,τι άλλο κρίνεις πως θα σε βοηθήσει στην προσωπική σου εξέλιξη.

3ο δεκαήμερο

Η εβδομάδα σου θα κυλήσει πολύ ευχάριστα, αφού θα έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, τα αδέρφια σου και άλλους κοντινούς συγγενείς και θα κάνεις μαζί τους σημαντικές συζητήσεις, μέσα από τις οποίες θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις σκέψεις σου και η άλλη πλευρά να σε καταλάβει, να σε ενθαρρύνει και να σε στηρίξει να κάνεις πραγματικότητα όσα έχεις στο μυαλό σου. Μέσα από το φιλικό σου κύκλο μπορεί να βρεθεί ένα άτομο που θα επιδιώξει να κάνει μία συνεργασία μαζί σου, καθώς εμπνέεται από αυτά που λες και πιστεύει πολύ στην επιτυχία που θα έχουν τα σχέδια σου. Επιπλέον ίσως και να έχει τις κατάλληλες γνωριμίες για να γίνουν όλα πιο εύκολα ή πιο γρήγορα.

Ιχθύες: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved