Ιχθύες
Ιχθύες
Από 18/02 έως 20/03 | Το προφίλ του Ζωδίου

Ιχθύες: Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος του στον Σκορπιό που πραγματοποιείται στις 24/4 θα φέρει εξελίξεις και γεγονότα σε σχέση με τα δημιουργικά σου σχέδια, που μάλλον δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες, αντιθέτως θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις πορεία, ακόμη και να εγκαταλείψεις κάποιο από αυτό. Πολύ πιθανό να πέσεις ψυχολογικά, να πελαγώσεις και να σε πάρει από κάτω καθώς θα γιγαντωθούν οι φοβίες και τα άγχη σου, ενώ μπορεί ορισμένες φορές να μπαίνει εσύ ο/η ίδιος/α εμπόδιο στην εξέλιξη σου ασυνείδητα. Διάφορα θέματα και δυσάρεστες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν και ανάμεσα σε σένα και τα αδέρφια σου ή κάποιον άλλον κοντινό σου συγγενή. Δεν αποκλείεται αφορμή για να χαλάσουν κατά κάποιο τρόπο οι σχέσεις να είναι ένα οικονομικό ζήτημα ή ακόμη κι ένα οικογενειακό μυστικό που θα μαθευτεί και θα φέρει αναταράξεις. Στην ερωτική σου ζωή μπορεί τώρα να κάνεις μία καινούρια μοιραία γνωριμία με κάποιο άτομο που δεν θα μπορείτε να είστε φανερά μαζί, όμως αμέσως θα νιώσετε ο ένας για τον άλλον έντονα και ανεξέλεγκτα συναισθήματα. Αν είσαι σε σχέση θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να μάθεις μέχρι και τις πιο κρυφές σκέψεις του/της συντρόφου σου, όμως εάν κάτι από όσα ακούσεις δεν σου αρέσει τα ερωτόλογα και οι εξομολογήσεις από καρδιάς θα γίνουν καβγάδες. Πάντως από πλευράς σου κρατάς τις επιφυλάξεις σου και λες μόνο όσα είναι ακίνδυνα…

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο στις 8/5 σου φέρνει ξαφνικές και ευχάριστες γνωριμίες με άτομα που εύκολα μπορεί να αρχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου στο άμεσο μέλλον, ενώ μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σου κάποια πολύ σημαντικά νέα και πληροφορίες και να σε κάνουν να αλλάξεις μία απόφαση που έχεις πάρει ή τους όρους μία συμφωνίας που σκοπεύεις να κλείσεις. Κάποια γεγονότα ή εξελίξεις που με τίποτα δεν περίμενες να συμβούν, ίσως και να έχεις σε σχέση με τα αδέρφια ή άλλους κοντινούς συγγενείς σου. Στα οικονομικά σου είναι πολύ πιθανό να σου επιστρέψουν χρήματα που σου χρωστούσαν ή επιτέλους να λάβεις μία αύξηση ή ένα μπόνους που σου είχαν υποσχεθεί, ενώ μπορεί τώρα να κλείσει μία συμφωνία που είχε μείνει στην μέση στο παρελθόν. Σε τέτοια ζητήματα καλό είναι να αποφύγεις τα ρίσκα, όσο κι αν δεν κρατιέσαι κατά τα μέσα του Μάη που θα σε πιάνει ο Άρης στον Κριό. Ναι μεν θα είσαι σίγουρος/η και έτοιμος/η να κυνηγήσεις μεγάλα κέρδη με οποιονδήποτε τρόπο, ωστόσο ξοπίσω θα σου έρχονται και έξοδα. Με το ταίρι σου η επικοινωνία σου φαίνεται να γίνεται πιο γλυκιά και ρομαντική με την Αφροδίτη στον Ταύρο από 8/5, ενώ εάν είσαι ελεύθερος./η μία γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν έρωτα κι ας μην δίνεις πολλές πιθανότητες αρχικά. 

3ο δεκαήμερο

Ξαφνικές και τυχερότατες καινούριες γνωριμίες φέρνει ο μήνας που ξεκινά και σίγουρα η κοινωνική σου ζωή θα ανθίσει και θα δικτυωθείς πολύ καλά, ώστε να έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση κάθε φορά που βρίσκεσαι μπροστά σε ένα πρόβλημα. Αν ήθελες να αγοράσεις κάποιο όχημα ή να οργανώσεις ένα ταξίδι, θα σου έρθουν έτσι τα πράγματα που θα το καταφέρεις εύκολα και γρήγορα.  Επιπλέον φαίνεται πως αρχίζεις να αλλάζεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και σκέφτεσαι κάποια πράγματα κι αυτό θα σε βοηθήσει πολύ στις επαφές με τους γύρω σου. Μπορεί επίσης να λάβεις μία εξαιρετικά ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη που θα έχει να κάνει με τα αδέρφια σου ή κάποιον άλλον κοντινό σου συγγενή. Κάποιες φορές δεν θα λείπουν οι εντάσεις και μπορεί να έχει ορισμένους εκρηκτικούς καβγάδες, που όσο ξαφνικά θα ξεκινούν το ίδιο γρήγορα και θα λήγουν και θα σου φεύγουν και τα νεύρα κι όλα. Οι αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα, ίσως και κάποιες μικροζημιές είναι αναμενόμενες, αλλά έχε στο νου σου πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Τα οικονομικά σου μέχρι και τα τέλη του Απρίλη μάλλον θα πάρουν τα πάνω τους και θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Στην ερωτική σου ζωή θα είσαι αθεράπευτα ρομαντικός/η και μπορεί για αυτό τον λόγο να νιώσεις απογοήτευση αν το ταίρι ή το φλερτ σου δεν ανταποκριθεί, όμως στην πραγματικότητα και εσύ υπερβάλεις για όσα λες. Μέσα στον Μάιο αναμένονται αναπάντεχες γνωριμίες και μπορεί κιόλας να πρόκειται για έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ενώ αν είσαι σε σχέση ναι μεν θα κάνετε καβγάδες με το άλλο σου μισό, όμως και τα λόγια που θα σου πει θα τα ακούσεις για πρώτη φορά και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

 

 

Ιχθύες: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved