Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 23° 50' 41" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 55' 53" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 26' 41" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 14' 35" ΖΥΓΟΣ R
ΑΡΗΣ - 00° 12' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 01° 42' 38" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 18' 21" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 38' 26" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 42' 58" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 16' 36" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 29° 10' 30" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R
Ιχθύες

Ιχθύες

Από 18/02 έως 20/03
SHARES

Ιχθύες: Ετήσιες Προβλέψεις 2018

2018 ♓: Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες

Γενικά

Κατ’ αρχάς, η περσινή Ηλιακή έκλειψη της 24ης Φεβρουαρίου θα συνεχίσει να σε επηρεάζει μέχρι και τον φετινό Φεβρουάριο, «κουβαλώντας» και τις εντάσεις που πριμοδοτεί ο εξαιρετικά ενεργός Άρης σε αυτήν, με σημείο αιχμής τα οικονομικά σου. Μην απορήσεις, λοιπόν, αν υπάρξουν απότομες μεταπτώσεις, που περιλαμβάνουν τόσο απρόβλεπτα έξοδα, όσο και αναπάντεχα έσοδα. Ίσως μάλιστα τέτοια φαινόμενα να ενταθούν την περίοδο που ο διελαύνων Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη (μετά τις 26/1 και μέχρι τις 17/3), ορίζοντας συνάμα και μια «αγωνιστική» περίοδο στην καριέρα σου.

Κατά τα άλλα, το πέρασμα του Κρόνου στον Αιγόκερω, σε έναν «οίκο» που αναφέρεται πρωτίστως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αναμένεται να τις δυσκολέψει αρκετά, είτε πρόκειται για ερωτικές είτε για φιλικές. Και μπροστά στο ενδεχόμενο μιας «βαρβάτης» διάψευσης, καλό θα ήταν να κρατήσεις «μικρό καλάθι».

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αναλάβεις μεγάλες ευθύνες στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, να θυμάσαι όμως ότι δεν έχεις τόσο να κερδίσεις, όσο να προσφέρεις.

Σημαντικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα μπορεί να προκύψουν με την πρώτη Ηλιακή έκλειψη του καλοκαιριού (13/7), που… εύκολη δεν την λες! Αντίθετα, παραπέμπει σε «τελειώματα» και ξεκαθαρίσματα, που μπορεί να αφήσουν πίσω τους πίκρες και φαρμάκια. Σε κάθε περίπτωση, το δίδαγμα είναι να μην εθελοτυφλείς ή να εμπιστεύεσαι πρόσωπα, μένοντας στην εξωτερική όψη των πραγμάτων. Βάλε λοιπόν μπροστά την διαίσθησή σου για να γλιτώσεις τα χειρότερα..

Παράλληλα βέβαια, η παραμονή του Δία στον Σκορπιό μέχρι τις 6/11/2018, πέρα από το ότι εξυπηρετεί τις προθέσεις σου για ταξίδια ή σπουδές, θα σε βοηθήσει να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη με την απόκτηση ενός μέσου, είτε μεταφορικού, είτε σχετικού με την επικοινωνία σου.

Μπορεί, πάλι, να διευρύνει τις επαφές σου με άτομα ή κύκλους του εξωτερικού, ανοίγοντας δρόμους που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν.

Τα ακόμα καλύτερα, ωστόσο, θα αρχίσουν να έρχονται με το πέρασμα του Δία στον Τοξότη (7/11/2018), αφού πια η θετική επιρροή του «ευεργέτη πλανήτη» θα είναι «εφ’ όλης της ύλης», συμπεριλαμβάνοντας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά θέματα.

Νωρίτερα, μέσα στη χρονιά, θα έχουν προηγηθεί δύο ακόμη Ηλιακές και δύο Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, που όλες τους «αγγίζουν» τα επαγγελματικά και τις εργασιακές σχέσεις σου. Ωστόσο, η μόνη που πρέπει να σε ανησυχεί είναι η Σεληνιακή της 27ης Ιουλίου, που θα φέρει εντάσεις και ανατροπές στον εργασιακό σου χώρο, ιδιαίτερα με γυναίκες. Η ίδια παραπέμπει και σε ενοχλήσεις στην υγεία σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να υποστείς μια επείγουσα επέμβαση για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Οι υπόλοιπες τρεις εκλείψεις, πάντως, μόνον να σου δώσουν έχουν και από αυτήν την άποψη μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα και να μην ανησυχείς αφού το (εγγύς) μέλλον σου ανήκει!

‣ Διάβασε παρακάτω την Ετήσια Πρόβλεψη του 2018 σύμφωνα με το δεκαήμερο που έχεις γεννηθεί

1ο Δεκαήμερο

Οικονομικά

Η δραστική επιρροή του Ποσειδώνα δεν προοιωνίζεται «καθαρές» ή έντιμες καταστάσεις, οφείλεις λοιπόν να είσαι λιγότερο αφελής απέναντι σε υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρηθούν, αλλά και πολύ προνοητικός/η σε σχέση με τις «πονηρές» προθέσεις άλλων, αφού ο κίνδυνος κλοπής ή απάτης είναι αρκετά αυξημένος. Επιπλέον, μπορεί να σου ζητηθεί να χρηματοδοτήσεις ένα εγχείρημα, που σίγουρα δεν είναι όπως σου παρουσιάζεται. Από την άλλη πλευρά, είσαι… ελεύθερος/η να εκπληρώσεις τα φιλανθρωπικά σου αισθήματα, με τον τρόπο που κρίνεις εσύ.

Ερωτικά

Μπορείς να… φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, αλλά το βέβαιο είναι ότι η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει. Ας μην εγείρεις, λοιπόν, υπερβολικές προσδοκίες, απλά ζήσε το «σήμερα» ξέροντας ότι όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν! Όσο για την εμπιστοσύνη και την πίστη, στην παρούσα φάση είναι… είδη προς εξαφάνιση!

2ο Δεκαήμερο

Οικονομικά

Σε αυτόν τον τομέα προέχει η εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου και όχι οι κερδοσκοπικές δράσεις, αφού ο παράγοντας «τύχη» δεν είναι με το μέρος σου. Επιπλέον, ένα «νέφος απάτης» πλανάται πάνω από τις συναλλαγές-συνεργασίες σου κι αν «την πατήσεις», θα σου στοιχίσει όχι μόνον οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά, αφού το «κακό» θα σε βρει από ένα πρόσωπο με το οποίο συνδέεσαι.

Ερωτικά

Το… μπλέξιμο καλά κρατεί και μακάρι να βγάλεις άκρη στα προσωπικά σου, αλλά το πιθανότερο είναι να εγκλωβιστείς σε αδιέξοδες καταστάσεις και από αυτήν την άποψη δεν σε… συμφέρει καθόλου να ξεκινήσεις κάτι νέο. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση και θέλεις να «την τελειώσεις», θα σου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες.

3ο Δεκαήμερο

Οικονομικά

Οι ενδείξεις είναι αρνητικές κι από αυτήν την άποψη οφείλεις να προνοήσεις για την κάλυψη μιας ενδεχόμενης ζημιάς κι όχι βέβαια να ονειρεύεσαι «λαγούς με πετραχήλια». Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα περιουσιακό θέμα που απαιτεί την δραστική συμμετοχή σου, ώστε να διασωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα.

Ερωτικά

Ελκύεις «τοξικά» πρόσωπα κι από αυτήν την άποψη είναι προτιμότερο να περάσεις μια περίοδο «αγρανάπαυσης», παρά να μπεις σε μια περιπέτεια, που όχι μόνον δεν οδηγεί πουθενά, αλλά θα σε φορτίσει και με αρνητικά συναισθήματα. Αν τώρα επιμένεις να κάνεις το «στρατιωτικό» σου, τότε… ήθελές τα και παθές τα!

Διάβασε επίσης

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω την αμαρτία σου!

Τα ζώδια και τα αμαρτήματά τους...

Από τα χαλαρά μέχρι τα πιο «αυτοκαταστροφικά» ζώδια. Δες σε ποια θέση βρίσκεται το δικό σου!

Μπορείς να μαντέψεις τη θέση που κατέλαβες;

Οι δυο πλευρές του κάθε ζωδίου

Τι τύπους μπορεί να συναντήσει κάποιος στο ζώδιο σου;

Ζώδια και ταινίες: Αυτή η ταινία σου ταιριάζει απόλυτα και υπάρχει λόγος γι' αυτό!

Τα ζώδια ως τίτλοι ταινιών

Μα γιατί είναι ακόμα single η Ψαρίνα;

Αναρωτιέται αλλά σίγουρα κάπου κάνει λάθος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies