Σκορπιός
Σκορπιός
Από 23/10 έως 21/11 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19/05 έως 25/05

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Οι οικονομικές σου υποθέσεις σε απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα και θέλεις να βάλεις σε τάξη τα χρέη και τις οφειλές σου, ενώ μπορεί να ψάχνεις ή να σκέφτεσαι τρόπους να επενδύσεις τα χρήματα σου ή να κυνηγάς μία καινούρια οικονομική συμφωνία. Η οικογένεια σου θα σου προσφέρει στήριξη και βοήθεια σε ότι επιχειρήσεις, ενώ όλοι θα έχουν κατά κάποιο τρόπο ένα μερίδιο κέρδους από τις κινήσεις σου, που μάλλον θα στεφθούν με επιτυχία. Δεν αποκλείεται να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση χάρη σε μία κληρονομιά ή την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σου. Στα ερωτικά σου ξεπερνάς κολλήματα και εμμονές του παρελθόντος και ζεις με ένταση και πάθος την κάθε στιγμή με το ταίρι σου, ενώ μπορεί να έχεις και επισκέψεις από τα παλιά… Αν ωστόσο η σχέση σου έχει αρχίσει να γίνεται τοξική και ψυχοφθόρα, μάλλον θα αρχίσει να προετοιμάζεται το έδαφος για να φτάσει στο τέλος της.

2ο δεκαήμερο

Έχεις αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα στην δουλειά σου υπερτιμώντας τις δυνάμεις και τις αντοχές σου, μάλλον γιατί θέλεις να δείξεις στους συναδέλφους σου την αξία σου και να ξεχωρίσεις από αυτούς. Το θέμα είναι πως μέχρι να βγουν όλα όσα έχεις αναλάβει θα σε φάει το άγχος σου και η ψυχολογία σου θα είναι ταραγμένη. Επιπλέον οι κόντρες και οι συγκρούσεις στον χώρο της δουλειάς από ένα σημείο και μετά θα είναι αναμενόμενες. Με το ταίρι σου μπορεί να μην είστε μες στα μέλια, ωστόσο την δεδομένη στιγμή εκτιμάς το ότι είναι δίπλα σου και σε στηρίζει και αυτή του η στάση σε κάνει να το ερωτεύεσαι περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η τα φλερτ σου δεν είναι πάρα πολλά, όμως μάλλον αυτό είναι από επιλογή δική σου κι αυτό γιατί δεν θέλεις να χάνεις τον χρόνο σου. Αν κάποιος/α αξίζει, εννοείται και του αφιερώνεις χρόνο.

3ο δεκαήμερο

Ο έρωτας πρωταγωνιστεί στη ζωή σου αυτές τις μέρες σε οποιαδήποτε φάση κι αν βρίσκεσαι. Εάν έχεις ήδη μία σχέση η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ξεχειλίζει από ρομαντισμό, ενώ οι εξομολογήσεις που θα κάνετε ο ένας στον άλλον, θα σας κάνουν να αισθανθείτε πως ερωτεύεστε πάλι από την αρχή. Εάν είσαι ελεύθερος/η σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο σου το πρόσωπο που θα σπάσει το τείχος που έχεις ορθώσει, θα σου ζεστάνει την καρδιά και θα σε κάνει να πιστέψεις πάλι στην αληθινή αγάπη. Σε όλες τις περιπτώσεις να θυμάσαι πως εσύ κινείς τα νήματα, καθώς έχεις τον τρόπο με τα λόγια σου να κατευθύνεις την άλλη πλευρά προς τα εκεί που θέλεις,  και αυτό σε κάνει να νιώθεις την ασφάλεια που τόσο έχεις ανάγκη. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να χειριστείς και πολλούς από τους συνεργάτες σου.

 

 

Σκορπιός: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved