Σκορπιός
Σκορπιός
Από 23/10 έως 21/11 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/05 έως 01/06

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Στις αρχές της εβδομάδας θα ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου, όμως δεν θα δυσκολευτείς να βρεις τις κατάλληλες λύσεις, ειδικά εάν τα προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι οικονομικής φύσεως. Άλλωστε αυτή η περίοδος και με τον Δία να έχει περάσει στους Διδύμους είναι εξαιρετική για να τακτοποιήσεις, αν όχι και για να αποπληρώσεις χρέη και οφειλές. Είναι πολύ πιθανό να σου έρθουν χρήματα από κάποια αποζημίωση ή κληρονομιά ή ακόμη  και από την πλευρά του συντρόφου. Γεγονός είναι πάντως πως θα πάρεις ανάσα και ίσως να αποφασίσεις και να επενδύσεις τα χρήματα σου για να τα πολλαπλασιάσεις. Στην ερωτική σου ζωή επίσης ευνοείσαι, αν και αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και συμπεριφορές προς το ταίρι σου, είτε είναι για καλό, είτε είναι για κακό, γιατί στο τέλος θα βγεις χαμένος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποια καινούρια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει τόσο πολύ, που θα πάψεις να σκέφτεσαι λογικά, παρά μόνο με το συναίσθημα.

2ο δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα δεν θα έχεις την διάθεση ή το χρόνο να αναλωθείς σε διασκεδάσεις και καλοπέραση , ούτε και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όλο σου το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στα δημιουργικά σου σχέδια και συγκεκριμένα στο πως θα καταφέρεις να τα κάνεις πραγματικότητα. Πιθανώς να συναντήσεις δυσκολίες, όμως το πείσμα σου θα σε στέψει νικητή/ρια και με συντονισμένες προσπάθειες, αλλά και επιμονή θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Στα ερωτικά σου επιλέγεις να έχεις κοντά σου μόνο άτομα που πραγματικά σε ελκύουν και αποφεύγεις τα ανούσια φλερτ. Διόλου απίθανο να ξεκινήσεις τώρα μία σοβαρή σχέση εάν είσαι ελεύθερος ή εάν ήδη έχεις βρει το άλλο σου μισό να πάρετε μία σημαντική απόφαση για το κοινό σας μέλλον.

3ο δεκαήμερο

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα αφού μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου θα προκύψουν αναπάντεχα νέα δεδομένα. Σε ότι αφορά την σχέση σου το άλλο σου μισό θα σου εκφράσει με πρωτότυπο τρόπο τα συναισθήματα του ή θα σου πει λόγια που δεν έχεις ξανακούσει. Ωστόσο έχε το νου σου και για ξαφνικά καβγαδάκια, καθώς από μία κουβέντα μπορεί να προκύψει μεγάλος τσακωμός ή μία άνευ προηγουμένου ένταση. Βέβαια η ένταση σας θα είναι μικρής διάρκειας. Σε κάποια συνεργασία είναι πιθανό να υπάρξει μία διαφωνία που θα έχει να κάνει περισσότερο με τον τρόπο σκέψης της κάθε πλευράς παρά με κάποιο ουσιώδες ζήτημα.

 

Σκορπιός: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved