Λέων
Λέων
Από 23/07 έως 23/08 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΛΕΩΝ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09/06 έως 15/06

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Μεγάλες φουρτούνες έρχονται στα επαγγελματικά σου και απαιτούνται από εσένα λεπτοί χειρισμοί, για να καταφέρεις να βγεις νικητής/ρια. Νέα δεδομένα έρχονται να ανατρέψουν όσα με κόπο είχες βάλει σε μία σειρά και πολύ πιθανό αυτό να οφείλεται σε κάποιον συνάδελφο/ συνεργάτη, ο οποίος έβαλε το χεράκι του και στα χάλασε όλα. Εάν προτιμήσεις να κινηθείς πλάγια και να φέρεις με τρόπο την κατάσταση υπέρ σου, θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία από ότι εάν περάσεις στην ανοιχτή επίθεση. Επίσης μην φοβηθείς να εγκαταλείψεις τελείως κάποιο παλιό επαγγελματικό πλάνο ή να κάνεις ριζικές αλλαγές στον υπάρχον, εάν σου εμφανιστεί κάποια καλή ευκαιρία. Προβλήματα, καβγάδες και ακραίες καταστάσεις ίσως να ζήσεις και με το ταίρι σου και μοιραία να καταλήξετε χωρισμένοι. 

2ο δεκαήμερο

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν προβλήματα που δεν είναι καινούρια, αλλά πλέον έχουν γίνει αρκετά μεγάλα σε σχέση με κάποια άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ειδικά εάν υπήρξε στο παρελθόν μεταξύ σας κάποια οικονομική συναλλαγή και βλέπεις ότι εντέλει ο φίλος/η σου δεν είναι εντάξει σε ότι έχετε συμφωνήσει θα αποφασίσεις να θίξεις το θέμα και να ζητήσεις να γίνουν όλα όπως πρέπει. Δεν σου είναι ευχάριστη η θέση που θα βρεθείς, αντιθέτως θα σου χαλάσει πολύ την ψυχολογία. Εάν ετοιμαζόσουν για το κλείσιμο μίας νέας συμφωνίας ή συνεργασίας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ευοδώσει εντέλει κυρίως λόγω ασυμφωνίας στα οικονομικά θέματα. 

3ο δεκαήμερο

Αυτή την περίοδο είσαι πιο κοντά από ποτέ με τους φίλους σου και το πιθανότερο είναι πως μονοπωλούν το χρόνο και το ενδιαφέρον σου. Πέρα όμως από τις ευχάριστες και ανάλαφρες στιγμές και συζητήσεις που μπορεί να κάνεις στις συναντήσεις σου μαζί τους η εβδομάδα σου επιφυλάσσει μία ιδιαίτερα τυχερή ευκαιρία που θα προκύψει μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Ίσως γνωρίσεις κάποιο καινούριο άτομο με το οποίο θα αισθανθείς εξαρχής πως μπορείς να επικοινωνήσεις άριστα και θα μοιραστείς τις σκέψεις, τα σχέδια και τα όνειρα σου με ενθουσιασμό. Εκείνο από πλευράς του θα σε βοηθήσει πολύ ώστε να μπορέσεις να τα κάνεις πραγματικότητα.

 

Λέων: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved