Λέων
Λέων
Από 23/07 έως 23/08 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΛΕΩΝ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19/05 έως 25/05

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Θα αρχίσεις να περνάς περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου και να ενδιαφέρεσαι παραπάνω για την κοινωνική σου ζωή, κάνοντας προσπάθειες να ανοίξεις τον κύκλο σου, βάζοντας όμως μέσα σε αυτόν άτομα κύρους ή που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα μία καινούρια γνωριμία που θα κυνηγήσεις να κάνεις τώρα να καταλήξει εντέλει σε συνεργασία. Η ερωτική σου ζωή θα σου χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις, αφού θα μπει κάποιο καινούριο πρόσωπο σε αυτήν, με το οποίο θα σας ενώσουν εξαρχής έντονα συναισθήματα και φαίνεται να έχετε μπροστά σας μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένος ίσως υπάρξει κάποιο τρίτο πρόσωπο για το οποίο να σου δημιουργηθούν ανεξέλεγκτα συναισθήματα, όχι όμως επιπόλαια αλλά πραγματικά. Σε αυτή την περίπτωση θα βρεθείς σε μεγάλο δίλημμα για το τι να κάνεις με τη σχέση σου. Αν έχεις μάτια μόνο για τον/την σύντροφο σου, τότε όλο αυτό το πάθος θα το βιώσεις μέσα στη σχέση σου και θα νιώσεις να γίνεσαι ένα με την άλλη πλευρά. .

2ο δεκαήμερο

Αρκετά πέρα δώθε θα έχεις αυτές τις μέρες για διάφορες δουλειές και υποχρεώσεις κι έτσι ο χρόνος που θα περνάς εκτός σπιτιού θα είναι περισσότερος από ποτέ. Θα συναντήσεις πολλούς φίλους και γνωστούς θα μάθεις ένα σωρό νέα και θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες. Κάποιες φορές μπορεί να έχεις ακόμη και με περαστικούς καβγαδάκια και εντάσεις, μάλλον γιατί το άγχος σου να τελειώνεις με τις δουλειές σου σε κάνει ανυπόμονο/η και ευερέθιστο/η. Δεν αποκλείεται να έχεις τσακωμούς και με τα αδέρφια σου, ενώ εκτός εαυτού θα σε βγάλουν γενικότερα οι συγγενείς σου. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα έχεις σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με ένα δημιουργικό σου σχέδιο και θα πάρεις αρκετά τα πάνω σου. Πιθανώς να κάνετε με το ταίρι σου μία εκδρομή κι αν είσαι ελεύθερος/η ίσως να ξεκινήσεις κάποιο φλερτ με ένα άτομο που προς το παρόν σας χωρίζει απόσταση, όμως σου ξυπνά έντονα συναισθήματα. 

3ο δεκαήμερο

Η δουλειά σου μπορεί να σου δώσει μεγάλες χαρές και ικανοποίηση σε πολλά επίπεδα τη δεδομένη στιγμή, αφού η τύχη σου ανοίγει και οι ευκαιρίες έρχονται η μία μετά την άλλη. Τώρα θα λάβεις θετικότατα σχόλια από συναδέλφους και προϊσταμένους και διόλου απίθανο και κάποια γενναιόδωρη αύξηση ή μπόνους! Με την αυτοπεποίθηση σου ανεβασμένη ίσως αποφασίσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σου, οι οποίες θα σε οδηγήσουν μοιραία και προς άλλες κατευθύνσεις. Στη συναισθηματική σου ζωή μπορεί η σχέση σου κάποιο πρόσωπο που γνωρίζεις από τη δουλειά να εξελιχθεί σε ερωτικό δεσμό. Αν ήδη είσαι σε σχέση είναι πάρα πολύ πιθανό να αποφασίσετε με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε.

 

Λέων: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved