Λέων
Λέων
Από 23/07 έως 23/08 | Το προφίλ του Ζωδίου

Λέων: Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου

1ο δεκαήμερο

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να περιμένεις κάποιες θετικές εξελίξεις μέχρι και τα τέλη του Ιούνη, κυρίως γιατί εσύ έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και ενέργεια να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να πάρεις τις κατάλληλες πρωτοβουλίες, αν και θα βοηθηθείς από κάποια άτομο του χώρου που κινούνται παρασκηνιακά. Ο Ιούλης θα φέρει  στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες τις ζωής σου και είναι πολύ πιθανό να έρθεις και θα χρειαστεί να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Κάποια συνεργασία σου ίσως να διαλυθεί, είτε για οικονομικούς λόγους, αφού πλέον δεν σε συμφέρει να συνεχίσεις μέσα σε αυτή, είτε γιατί πλέον εσύ και η άλλη πλευρά έχετε διαφορετικό τρόπο  σκέψης. Αν ωστόσο δεν φτάσουν τα πράγματα μέχρι το αναπόφευκτο, οπωσδήποτε θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Όπως και να έχει θα πρέπει να βρεις τα πατήματα σου και να μην αφήνεις τους συναισθηματισμούς να σε κρατούν δέσμιο/α, γιατί έτσι σαμποτάρεις εσύ ο/η ίδιος/α την εξέλιξή σου. Η Πανσέληνος στις 22/06 θα σε ωθήσει να αποβάλλεις ακόμη πιο γρήγορα ό,τι και όποιον γεμίζει με τοξικότητα και άγχος την καθημερινότητά σου. Στην ερωτική σου ζωή μπορεί η κατάσταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου να φτάσει στα άκρα και ίσως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης να το έχεις εσύ που κοιτάς μέσα από χειριστικές και πλάγιες συμπεριφορές να περάσεις τα δικά σου θέλω και να καλύψεις τις ανάγκες σου. Βεβαίως και θα εισπράξεις κάτι ανάλογο από το άλλο σου μισό, όμως αν η σχέση σας έχει γερές βάσεις τότε μπορείτε να αποφύγετε τον χωρισμό και να αλλάξετε προς το καλύτερο. Αν επιλέξετε από φόβο και μόνο να συνεχίσετε, απλά θα δείτε την κατάσταση να χειροτερεύει. Αν είσαι ελεύθερος/η σου χτυπά την πόρτα ένας μοιραίος έρωτας, όμως και σε αυτή την περίπτωση δεν θα λείψουν τα παιχνίδια εξουσίας για το ποιος/α θα έχει το πάνω χέρι… 

2ο δεκαήμερο

Ο μήνας αυτόν ίσως να μην σου φέρει πάρα πολλά γεγονότα, ωστόσο σε ψυχολογικό επίπεδο είναι άκρως σημαντικός και μπορεί να αλλάξουν πολλά μέσα σου και μάλιστα προς το καλύτερο. Νιώθεις ότι έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα και να πάρεις τις αποστάσεις σου από όποιον και ό,τι μπορεί να επηρεάσει την κρίση σου, ώστε να μπορέσεις ανενόχλητος/η να βρεις τις ισορροπίες σου και την εσωτερική σου γαλήνη. Η αυτοκριτική που θα κάνεις δεν θα είναι υπερβολικά αυστηρή, αλλά αντικειμενικοί και δίκαιη, έτσι δεν θα φορτώσεις τον εαυτό σου με ευθύνες και ενοχές που δεν σου αναλογούν. Θα αναλογιστείς τα λάθη σου και θα κοιτάξεις να πάρεις από το κάθε ένα ξεχωριστά το αντίστοιχο μάθημα, ώστε να μην τα επαναλάβεις στο μέλλον και να ξέρεις τι να αποφύγεις. Με την λογική σου θα αποβάλλεις φοβίες και άγχη που υπάρχουν εξαιτίας και μόνο κάποιων αρνητικών παλιότερων βιωμάτων και το μόνο που κάνουν είναι να σε μπλοκάρουν και να πυροδοτούν τα κόμπλεξ σου. Στα επαγγελματικά σου βέβαια θα είσαι αρκετά πιο δραστήριος/α και θα έχεις την αυτοπεποίθηση να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι κόντρες με συνεργάτες σου λόγω της υπεροπτικής συμπεριφοράς σου, αφού κάποιες φορές θα νιώθουν τελείως και αδικαιολόγητα παραγκωνισμένοι και για αυτό θα αντιδρούν έντονα. Στην ερωτική σου ζωή ίσως να μην διαφημίζεις την ευτυχία σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει. Με το άλλο σου μισό περνάτε μοναδικές στιγμές πάθους και νιώθετε πως έχετε γίνει ένα. Τα αισθήματα σας είναι ανεξέλεγκτα και δεν χάνετε την ευκαιρία να τα εξομολογείστε ο ένας στον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως κάποιος/α που δεν θα έπρεπε να σου κλέψει την καρδιά. Προς το παρόν θα πρέπει να κρατήσεις μυστικά τα αισθήματά σου, αν και όπως φαίνεται δεν πρόκειται για κάτι επιπόλαιο. 

3ο δεκαήμερο

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα σε επηρεάσει περισσότερο ο μήνας που έρχεται, τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα του Ιουλίου. Ναι μεν δεν θα έχεις όρεξη για κοινωνικότητες και πολλές συναναστροφές, όμως αυτή η οικειοθελής αποχώρηση θα σου κάνει πολύ μεγάλο καλό. Θα περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, θα σκεφτείς κάποια πράγματα πολύ σοβαρά και θα βρεις τις ισορροπίες σου. Οπωσδήποτε θα κάνεις πολλές σκέψεις γύρω από πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, όχι όμως με σκοπό να κατηγορήσεις τον εαυτό σου. Θα αποδεχτείς τα λάθη σου, θα κάνεις ειρήνη μαζί τους και παράλληλα με νοσταλγική διάθεση θα εστιάσεις στα μαθήματα που πήρες. Θα αποφασίσεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να πάψεις να ταλαιπωρείσαι από φοβίες, άγχη και κόμπλεξ. Με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σου θα αρχίσεις να κάνεις σκέψεις και σχέδια για το μέλλον σου. Μετά τις 15/07 θα έχεις να αντιμετωπίσεις ένα αναπάντεχο γεγονός στην δουλειά που θα σε βγάλει εκτός εαυτού ή θα σε ωθήσει σε αναγκαστικές αλλαγές, στις οποίες θα δυσκολευτείς να προσαρμοστείς. Οι καβγάδες δεν θα λείψουν και όσο θα σε προκαλούν, τόσο πιο έντονα θα αντιδράς.  

 

Λέων: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved