Τοξότης
Τοξότης
Από 22/11 έως 21/12 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΤΟΞΟΤΗΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21/04 έως 27/04

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχεις αυτές τις μέρες με άτομα από το χώρο της δουλειάς θα είναι πολύ σημαντικές και ακόμη και από κάποια μισόλογα μπορεί να βγάλεις λαγούς αποκομίζοντας πληροφορίες ή ξεσκεπάζοντας μυστικά. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις συμμαχίες και να πείσεις κάποιον/α με τα λόγια σου ώστε πετύχεις το σκοπό σου και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Ωστόσο πρόσεχε τους ανταγωνιστές σου γιατί θα πληροφορηθείς σύντομα πως υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο και πιθανώς να σε διαβάλλουν. Η ψυχολογία σου εξαιτίας όλων αυτών και επειδή θα σου μαζευτούν παράλληλα αρκετές υποχρεώσεις θα είναι κάπως πεσμένη, ενώ μπορεί να έχεις και ένα θεματάκι με την υγεία σου. Θέσε ως προτεραιότητα να κάνεις κινήσεις που εκτός όλων των άλλων θα σε οδηγήσουν σε μία καλύτερη καθημερινότητα. 

2ο δεκαήμερο

Το παρελθόν ζωντανεύει στην ερωτική σου ζωή και είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να έχεις μία κρούση από ένα παλιό σου ταίρι και ίσως μία ευκαιρία για να είστε και πάλι μαζί. Εάν σκέφτεσαι εσύ να κάνεις κάποια τέτοιου είδους απόπειρα, μάλλον θα σε βοηθήσει ένα φιλικό σου πρόσωπο. Εάν είσαι σε σχέση, το πιο πιθανό είναι πως θα θυμηθείτε με το ταίρι σου άσχημες και όμορφες στιγμές από τα παλιά και αυτή η ανασκόπηση δεν ξέρετε που θα σας βγάλει. Λόγω αρκετών κοινωνικών υποχρεώσεων που θα έχεις μάλλον θα έχεις αρκετές συναντήσεις και επαφές με φίλους σου που είχατε καιρό να βρεθείτε. Επίσης είναι πιθανό να σου ξυπνήσει η επιθυμία να ασχοληθείς και πάλι με ένα δημιουργικό σου σχέδιο που είχες παγώσει ή με κάποιο χόμπι σου.

3ο δεκαήμερο

Μέσα από μία σειρά τυχαίων και ξαφνικών γεγονότων και καινούριων καταστάσεων και συνθηκών θα δεις την καθημερινότητα σου να παίρνει μία νέα μορφή. Ωστόσο πέρα από το γεγονός ότι εσύ βλέπεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα και τις καταστάσεις η αλήθεια είναι ότι για πολλά προβλήματα, ειδικά στο χώρο της δουλειάς θα βρεθούν έξυπνες λύσεις ή μπορεί και να πάψουν να υφίστανται. Πιθανώς να αλλάξουν οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα σου και τα καινούρια να σου είναι πιο ευχάριστα ή να δεις παράλληλα και μία αύξηση στο μισθό σου ή άλλες παροχές. Θετικές εξελίξεις μπορείς να περιμένεις και σε θέματα που αφορούν την υγεία σου, ενώ εάν ξεκινήσεις τώρα κάποια θεραπεία τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Αυθόρμητα μπορεί να πάρεις την απόφαση να υιοθετήσεις ένα ζωάκι και η φροντίδα του να σου αλλάξει την ζωή.

 

Τοξότης: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved