Τοξότης
Τοξότης
Από 22/11 έως 21/12 | Το προφίλ του Ζωδίου

Τοξότης: Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου

1ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου θα δώσει ένα γερό ξεκαθάρισμα στις φιλικές σου σχέσεις και θα καταλάβεις ποιοι ήταν κοντά σου από πραγματική εκτίμηση και ποιοι για τους λάθος λόγους. Τα γεγονότα θα κυλήσουν με τέτοιο τρόπο που δεν θα έχεις καμία αμφιβολία και θα απομακρυνθείς από όλους όσους θέλουν απλά να περνούν καλά μαζί σου, αλλά στα δύσκολα εξαφανίζονται, ή ακόμη χειρότερα σε εκμεταλλεύονται, σε ζηλεύουν και έχουν απέναντί σου τοξική συμπεριφορά. Από την άλλη θα έρθουν πιο κοντά σου και θα σου σταθούν άτομα που δεν το περίμενες και η φιλία σας θα γίνει πιο στενή. Από πλευράς σου είναι πολύ πιθανό να σπεύσεις να βοηθήσεις κάποιο φιλικό σου πρόσωπο που θα βρεθεί σε ανάγκη, ενώ δεν θα λείψουν και οι καινούριες γνωριμίες με άτομα, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου μελλοντικά. Πολύ κοντά θα φτάσεις και στην πραγματοποίηση ενός μεγάλους σου ονείρου κι αν ήθελες να δραστηριοποιηθείς στα πλαίσια μίας ομάδας, τώρα μάλλον ήρθε η ώρα να βρεις την θέση μέσα σε αυτήν. Η Αφροδίτη από τον Κριό σου εγγυάται πως θα έχεις πολλές ευκαιρίες για καλοπέραση και διασκέδαση με τα αγαπημένα σου άτομα, ενώ και στα ερωτικά σου λειτουργεί πολύ θετικά. Αν είσαι σε σχέση υπάρχει έντονος ερωτισμός ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και δεν έχετε σκοπό να αφήσετε κανέναν και τίποτα να χαλάσει την καλή σας διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μάλλον κάτι καλό έρχεται και θα ζήσεις έναν τρελό έρωτα! Ο Άρης στους Ιχθύς σου χαλάει κάπως το γλυκό, αφού θα υπάρχουν εντάσεις μέσα στο σπίτι με τους δικούς σου, ενώ μπορεί να προκύψουν και ζημιές. Βέβαια αρχίζουν να προχωρούν πιο γρήγορα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου και βρίσκονται δυναμικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα.

2ο δεκαήμερο

Θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτό τον μήνα και σε πρώτη φάση θα έχουν να κάνουν πιθανώς με οικονομικά ζητήματα, ίσως και κάποια κληρονομιά, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει μία στενότητα ή διάφορα προβλήματα διαχείρισης. Από την άλλη ίσως να μην πάει καλά μία αγοραπωλησία ή ενοικίαση ακινήτου που ήθελες να ολοκληρώσεις ή να συναντήσεις εμπόδια στην εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σου. Γεγονός είναι πάντως πως με όλα αυτά θα υπάρξουν διαφωνίες και απομάκρυνση ή πάγωμα σχέσεων ανάμεσα σε σένα και τους δικούς σου που κάποια στιγμή θα οδηγήσει σε έναν μεγάλο καβγά. Πολύ πιθανό  να ακουστούν σκληρές αλήθειες και να βάλει μπροστά ο καθένας σας τον εγωισμό του, όμως παρά τα νεύρα και την στενοχώρια, ίσως να είναι μία καλή ευκαιρία να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους, αλλά και να σταματήσουν οι χειριστικές συμπεριφορές και οι συναισθηματικοί εκβιασμοί. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του δεκαημέρου και μαζί με τον ανάδρομο Ερμή που σε πιάνει από τις 15 Απριλίου και έπειτα φέρνουν τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή. Με το ταίρι σου θα πρέπει να κάνετε μεγάλες προσπάθειες να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας και να ξεπεράσετε διάφορες δυσκολίες, αλλά και να συγχωρήσετε ο ένας τα λάθη του άλλου, για να πάτε μπροστά. Αν  τα καταφέρετε, έχει έρθει η ώρα για μεγάλες αποφάσεις, διαφορετικά και ειδικά αν πια έχει πεθάνει μέσα σας κάθε συναίσθημα, τα γεγονότα θα κυλήσουν με τέτοιον τρόπο που θα καταλήξετε χώρια. Σε περίπτωση που κάνεις τώρα μία καινούρια γνωριμία, το άτομο που θα μπει στην ζωή σου θα σε κάνει να δεις πολλά πράγματα με άλλα μάτια και να αναθεωρήσεις όσα πίστευες μέχρι στιγμής για τις σχέσεις. Μία δεύτερη ευκαιρία πιθανώς να υπάρξει ανάμεσα σε σένα και ένα πρώην ταίρι σου. Αν ακόμη έχετε συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, τότε το σύμπαν θα σας φέρει και πάλι κοντά. Σημαντικά γεγονότα έχεις να περιμένεις και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σου. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα δημιουργικά σου σχέδια, πιθανώς να ξεθάψεις μία παλιά σου ιδέα, να την τροποποιήσεις και να την δεις να υλοποιείται με τεράστια επιτυχία. Από την άλλη ίσως αν εγκαταλείψεις κάποιο, βλέποντας πως είναι ανώφελο να επιμένεις.

3ο δεκαήμερο

Μία χαρούμενη ατμόσφαιρα είστε στο σπίτι σου με τους δικούς σου, όμως αυτό είναι μόνο η εικόνα, στην ουσία συμβαίνουν πολλά και διάφορα κι ο καθένας κοιτάζει να καλύψει τον εαυτό του και να προφυλάξει τα συμφέροντά του. Οπωσδήποτε δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πως η οικογένεια σου σου κρατάει μυστικά ή ότι για οικονομικούς λόγους μπορεί να παίζουν θέατρο, όμως δεν αποκλείεται καθόλου να βάζουν το συναίσθημα μπροστά για να έχουν κάποιο κέρδος. Ειδικά εάν σας έρθουν κάποια χρήματα, μία κληρονομιά ή θέλετε να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν διάφορες πλεκτάνες. Θα απογοητευτείς οικτρά μόλις καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται και θα χάσεις την εμπιστοσύνη σου. Κάτι ακόμη που θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ, είναι οι συμφωνίες που κλείνεις και έχουν σχέση με κάποιο ακίνητο. Δεν αποκλείεται η άλλη πλευρά να προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί και να έχεις οικονομικές απώλειες ή να βγάλεις λιγότερα χρήματα στο τέλος από όσα υπολόγιζες ή σου είχαν υποσχεθεί. Ζήτα εγγυήσεις και γραπτές αποδείξεις για όλα και μην επαναπαύεσαι στην καλή θέληση του καθενός. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου σε επηρεάζει ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου και φέρνει νέα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή. Αν έχεις ήδη μία σχέση και εδώ και καιρό έχεις καταλάβει πως δεν σε καλύπτει, τότε μάλλον θα φτάσει στο τέλος με μοιραίο τρόπο. Αν πράγματι όμως έχεις βρει το άλλο σου μισό, τότε θα πάτε ένα βήμα παρακάτω και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η και μπει στην ζωή σου τώρα ένα καινούριο άτομο, ήρθε για να μείνει και για να την αλλάξει και το σίγουρο είναι πως έχεις πορεία μαζί του. Παρών είναι και ο ανάδρομος Ερμής που σε επηρεάζει από την Πρωταπριλιά και μετά και μπορεί να σου φέρει μία επανασύνδεση με κάποιο αξέχαστο πρώην ταίρι σου. Σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις θα έχεις και με θέματα που αφορούν τα παιδιά σου, ενώ και τα δημιουργικά σου σχέδια φαίνεται πως μπαίνουν σε μία νέα φάση. Πιθανότατα να αρχίσει αποδίδει κάποιο που ήδη έχεις βάλει σε εφαρμογή ή να έχεις κάποια πολύ καλή ιδέα για το πώς να το κάνεις καλύτερο.

Τοξότης: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved