Ζυγός
Ζυγός
Από 23/09 έως 23/10 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΖΥΓΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14/04 έως 20/04

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτές τις μέρες οι οικονομικές σου εκκρεμότητες και θα προσπαθήσεις να βρεις άμεσα λύσεις ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις τα χρέη και τις οφειλές σου. Πιθανώς κάποιες λάθος επιλογές στο παρελθόν να σε έχουν φέρει σε δεινή θέση κι αυτό ακριβώς είναι που θέλεις να διορθώσεις. Εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να έχεις και σε σχέση με κάποια αποζημίωση που περιμένεις ή πάνω σε ένα κληρονομικό ζήτημα, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξουν κάποια πράγματα στο εισόδημα του/της συντρόφου σου. Ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι να κλείσεις μία καινούρια επικερδή συνεργασία ή να προχωρήσεις σε μία επένδυση. Σε ψυχολογικό επίπεδο καλείσαι να αντιμετωπίσεις τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις εμμονές σου, ώστε να βρεις την ψυχική σου ηρεμία. Η αισθηματική σου ζωή θα χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος, αν και μπορεί με το άτομο που σε ενδιαφέρει να υπάρξουν καβγαδάκια λόγω ζήλιας.

2ο δεκαήμερο

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου έρχονται σε πρώτο πλάνο αυτές τις μέρες και οι συζητήσεις που θα κάνεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου θα είναι σοβαρές, ωστόσο στο τέλος θα μείνεις ικανοποιημένος/η με όσα συμφωνήσετε. Εάν ήδη βρίσκεσαι σε μία σχέση η επικοινωνία σου με τον/την σύντροφο σου ίσως να έχει κάποια προβλήματα, όμως υπάρχει κατανόηση και εκτός του ότι θα καταφέρετε να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό τώρα, μάλλον θα ξεκαθαρίσετε και διάφορα άλλα που κουβαλάτε από το παρελθόν και δημιουργούν σκιές μεταξύ σας. Εάν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις τώρα κάποιο άτομο που θα σε κερδίσουν η συμπεριφορά και οι τρόποι του και θα θελήσεις να μπεις σε σχέση μαζί του, η οποία όμως είναι αμφίβολο αν θα έχει διάρκεια, αφού σύντομα μπορεί να μετανιώσεις. Σοβαρές πιθανότητες υπάρχουν να κάνει την επανεμφάνισή του το πρώην ταίρι σου ζητώντας σου μία δεύτερη ευκαιρία. Στα επαγγελματικά σου διορθώνονται τα κακώς κείμενα μίας υπάρχουσας συνεργασίας και η άλλη πλευρά αντιλαμβάνεται πως δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια, ενώ υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να ξανασυνεργαστείς με ένα άτομα από το παρελθόν με πολύ ευνοϊκούς όρους αυτή την φορά για εσένα. 

3ο δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα έχεις αφοσιωθεί στη δουλειά και σπαταλάς όλη σου την ενέργεια στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, αν και προς το παρόν φαίνεται πως δεν σε κουράζει καθόλου όλο αυτό, αντιθέτως σε γεμίζει. Η εργατικότητα σου και συνεπώς τα αποτελέσματα της δουλειάς, τα οποία είναι άριστα, φαίνεται πως δεν περνούν απαρατήρητα από τους προϊσταμένους σου και μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανότατο να λάβεις κάποια επιπλέον ανταμοιβή για όσα προσφέρεις. Δεν αποκλείεται να έχεις μία αρκετά πρωτότυπη και έξυπνη ιδέα που θα σε οδηγήσει στο κλείσιμο μίας κερδοφόρας συνεργασίας. Επίσης είναι ιδανική στιγμή να κάνεις μία προσπάθεια να κόψεις κάποια κακή συνήθεια προς όφελος της υγείας σου. Στην ερωτική σου ζωή υπάρχει έντονο πάθος ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ενώ μπορεί να ερωτευτείς κάποιον/α από τον χώρο της δουλειάς.

 

Ζυγός: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved