Ζυγός
Ζυγός
Από 23/09 έως 23/10 | Το προφίλ του Ζωδίου

Ζυγός: Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου

1ο δεκαήμερο

Το μέλλον και η προσωπική σου εξέλιξη είναι στα «καλύτερα χέρια», τώρα που ο Δίας πέρασε στο ζώδιο των Διδύμων. Η αισιοδοξία που θα σου χαρίσει θα σε βοηθήσει όσο τίποτε άλλο να σχεδιάσεις τα επόμενα σχέδιά σου και να βρεις τον τρόπο να τα κάνεις πραγματικότητα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθείς στις σπουδές σου ή σε ό,τι άλλο μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες.  Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων στις 26/05 θα σου φέρει σχετικές εξελίξεις, ενώ μπορεί τώρα να πάρεις την απόφαση να οργανώσεις κάποιο ταξίδι, να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με ένα νέο πεδίο γνώσης ή ακόμη και να ανοίξεις παρτίδες με το εξωτερικό. Οπωσδήποτε πάντως θα έρθεις σε επαφή με πολύ και διαφορετικό κόσμο και θα επηρεαστεί το σκεπτικό και η κοσμοθεωρία σου. Στην δουλειά σου θα έχεις μία πολύ καλή είδηση ή μία εξαιρετικά τυχερή γνωριμία μετά τα μέσα Ιουνίου. Στην ερωτική σου ζωή το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είναι πολύ καλό για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα και θα κάνετε εκτός από όνειρα και σχέδια για το μέλλον και πάρα πολλές δραστηριότητες μαζί κι έτσι θα έρθετε πιο κοντά και θα νιώσετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ωστόσο, προς τα μέσα του Ιούνη θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα που έχει ο ένας από τον άλλον και θα ζήσετε ακραίες καταστάσεις που ίσως να φέρουν και τον χωρισμό, ενώ δεν θα λείψουν οι τοξικές και χειριστικές συμπεριφορές σε μεγάλο βαθμό. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις αρκετές καινούριες γνωριμίες και ίσως και μία πολύ καλή σε μία εκδρομή ή ένα σεμινάριο, όμως θα πρέπει κι εσύ να προσέξεις τυχόν ξεσπάσματα λόγω ζήλιας και προηγούμενων αρνητικών βιωμάτων που μάλλον θα καταστρέψουν ό,τι όμορφο πάει να ξεκινήσει. Φλερτάκια θα παίξουν και με άτομα από την δουλειά. 

2ο δεκαήμερο

Ο μήνας ξεκινάει με εντάσεις και καβγάδες που μάλλον προκαλούν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου, όμως εσύ ξέρεις να αποφεύγεις τις κακοτοπιές, αν και ψυχολογικά θα χαλαστείς. Μέσα στον Ιούνιο, θα είναι πολύ σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις προς την προσωπική σου εξέλιξη. Θέλεις να αποκτήσεις νέες γνώσεις και εμπειρίες, που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, είτε αυτά αφορούν την καριέρα σου είτε τις σπουδές σου. Ωστόσο, η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και δεσμεύσεις, που δεν σου επιτρέπουν να αφοσιωθείς πλήρως στους στόχους σου. Λόγω αυτής της πολυάσχολης ρουτίνας, μπορεί να βρεθείς στη θέση να πρέπει να «παγώσεις» ή ακόμα και να εγκαταλείψεις μερικά από τα όνειρά σου για την ώρα. Εκτός από τον περιορισμένο χρόνο που διαθέτεις λόγω του φορτωμένου σου προγράμματος, ένα επιπλέον εμπόδιο μπορεί να είναι και κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις. Αυτό το ζήτημα υγείας χρειάζεται να λυθεί πριν μπορέσεις να προχωρήσεις με τα υπόλοιπα σχέδιά σου. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 06/06 μπορεί να σου φέρει εξελίξεις και ευκαιρίες, οπωσδήποτε όμως θα σου θυμίσει πως πάντα θα προκύπτουν ευκαιρίες όταν την τύχη μας την φτιάχνουμε μόνοι μας. Στην ερωτική σου ζωή φαίνεται πως επίσης ψάχνεις δραστηριότητες να ξεφύγεις με το ταίρι σου από τα συνηθισμένα, όμως πιθανώς να μην έχετε πολύ κοινό χρόνο για να κάνετε πολλά πολλά. Από την άλλη ίσως για κάποιον λόγο επαγγελματικό, να πρέπει να είστε ένα διάστημα από απόσταση. Δεν αποκλείεται αυτή η νέα κατάσταση να πυροδοτήσει κάποιον χωρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η θα κάνεις μία νέα γνωριμία με κάποιον που μάλλον θα σας χωρίζουν χιλιόμετρα κι ενώ θα ενθουσιαστείς, η χαρά σου θα μείνει μισή.

3ο δεκαήμερο

Λίγο πριν φύγει ο Μάιος θα έχεις μία εξαιρετικά τυχερή ευκαιρία για τα οικονομικά σου και μπορεί να αλλάξει η κατάσταση σου κατά πολύ προς το καλύτερο φυσικά. Είναι πολύ πιθανό να κλείσεις μία καινούρια οικονομική συμφωνία ή να αποφασίσεις να συμμετέχεις σε μία επένδυση που θα σου αφήσει πολλά. Μπορεί βέβαια, να λάβεις μία κληρονομιά ή κάποια αποζημίωση, αλλά και ο/η σύντροφός σου ενδέχεται να έχει αύξηση στο εισόδημα του. Γεγονός είναι πάντως πως παύεις να αγχώνεσαι για τα χρέη σου και τις οφειλές σου κι ευτυχώς, γιατί προς τα τέλη του μήνα θα σου σκάσουν κάποια έκτακτα έξοδα ή θα ανακαλύψεις πως χρωστούσες περισσότερα από όσα νόμιζες. Από τον Ιούνιο και έπειτα θα αρχίσει σιγά σιγά να σε απασχολεί η προσωπική σου εξέλιξη και θα δώσεις περισσότερη έμφαση στα επαγγελματικά σου σχέδια και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές σου. Ωστόσο δεν τα χειρίζεσαι με τον πλέον ρεαλιστικό τρόπο και πολλές φορές τα βλέπεις όλα εύκολα και ρομαντικά, ενώ δεν είναι με αποτέλεσμα να καταλήγεις σε αποτυχίες και να πικραίνεσαι. Αν σχεδίαζες να κάνεις ένα ταξίδι μπορεί να ακυρωθεί ή να μην είναι καθόλου όπως το φαντάζεσαι. Στην ερωτική σου ζωή, ο Μάιος είναι ο μήνας που μπορείς να περιμένεις καλές εξελίξεις. Αν είσαι σε σχέση το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου φουντώνει, η σεξουαλική σας ζωή παίρνει τα πάνω της και είστε κυριολεκτικά ο ένας για τον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η, γνωρίζεις κάποιον/α που σου ξυπνά τα πιο έντονα και καλά κρυμμένα σου συναισθήματα. Μέσα στον Ιούνιο ωστόσο, το ταίρι σου κι εσύ ίσως χρειαστεί να διατηρήσετε για ένα διάστημα την σχέση σας από απόσταση. Αν πάλι κάνεις τότε μία καινούρια γνωριμία, όσο και να σε ενθουσιάσει, στο τέλος θα αποδειχθεί φούσκα.

 

 

Ζυγός: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved