Παρθένος
Παρθένος
Από 24/08 έως 22/09 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14/07 έως 20/07

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Η ψυχολογία σου δεν έχει πάρει ακόμη τα πάνω της και ο βασικός λόγος είναι κάποιες καταστάσεις, ιδιαίτερα ψυχοφθόρες, στον χώρο της δουλειάς, από τις οποίες δεν έχεις καταφέρει να απεμπλακείς ή να βρεις τρόπο να τις λήξεις. Πιθανώς να κάνεις με συναδέλφους σου κάποιες συζητήσεις, που αντί να σε ηρεμήσουν θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμη πιο μπερδεμένος/η. Γεγονός είναι πως δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν και να βασιστείς στα λόγια του και έτσι το μόνο που σου μένει είναι να φυλάς τα νώτα σου και να κάνεις υπομονή. Με τους δικούς σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις αρκετό χρόνο και η αλήθεια είναι πως θα σε χαλαρώσουν, ίσως γιατί αν μοιραστείς μαζί τους τους προβληματισμούς σου, θα τους αναλύσουν πιο αντικειμενικά. Με το ταίρι σου θα θελήσετε να είστε την περισσότερη ώρα οι δυο σας στον προσωπικό σας χώρο χαλαρώνοντας.

2ο δεκαήμερο

Η αλήθεια είναι πως αυτές τις μέρες δεν έχεις και πολύ όρεξη για κοινωνικές συναναστροφές. Προτιμάς να περνάς χρόνο μόνος/η σου και να σκέφτεσαι όλα όσα σε απασχολούν. Επειδή όμως όλο αυτό σε αγχώνει και ειδικά όταν οι λογισμοί σου σε πάνε σε λάθη του παρελθόντος, ίσως να έχεις ένα επιθετικό στιλ όταν αναγκάζεσαι να βρεθείς σε κόσμο και έτσι να προκύψουν παρεξηγήσεις. Βέβαια, με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου καταφέρνεις να συνεννοηθείς μία χαρά, κυρίως γιατί εκείνοι δείχνουν σοβαρότητα και ειλικρίνεια. Πιθανώς να σε απασχολήσουν κάποια προβλήματα στο σπίτι και να πιεστείς μέχρι να τα φέρεις βόλτα, ενώ μπορεί και οι δικοί σου να σου κάνουν παράπονα ή να νιώσεις πως σε υποχρεώνουν να κάνεις αυτό που εκείνοι θέλουν και δεν υπολογίζουν την γνώμη σου.

3ο δεκαήμερο

Κάποιες ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια σου σε βγάζουν εκτός ρυθμού και σου προκαλούν έντονο εκνευρισμό. Πιθανώς να έχουν να κάνουν με τα μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια ή τις σπουδές σου αλλά και με κάποιο ταξίδι που είχες οργανώσει. Ίσως εάν δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά να συνειδητοποιήσεις πως μπορεί ότι γίνεται να είναι και για καλό. Μεγάλη στήριξη θα βρεις από τους φίλους σου, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν με κάθε τρόπο να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες και στα δυσάρεστα που σε βρήκαν. Αν μάλιστα είσαι και ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να σου γνωρίσουν κάποιο άτομο που θα σε γοητεύσει πολύ και θα σε κάνει να ξεχαστείς.

 

Παρθένος: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved