Παρθένος
Παρθένος
Από 24/08 έως 22/09 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21/04 έως 27/04

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Το κλίμα στο χώρο της δουλειάς σου θα είναι άκρως πιεστικό το επόμενο διάστημα, αφού κάποιες αλλαγές ή νέα δεδομένα που θα προκύψουν απροσδόκητα θα σε πανικοβάλλουν και θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Μέτα το πρώτο σοκ θα αρχίσεις να αποδέχεσαι σιγά σιγά την κατάσταση, ενώ μπορεί μέσα από κάποιες συζητήσεις που θα έχεις να ξεκαθαρίσεις πολλά από τα ερωτηματικά σου και να μάθεις χρησιμότατες πληροφορίες και μυστικά. Ωστόσο φρόντισε να μην πεις παραπάνω από όσα χρειάζεται για τον εαυτό σου, γιατί η άλλη πλευρά μπορεί να πιαστεί από τα λόγια σου και να σε διαβάλλει ή να τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου, εάν βρει την ευκαιρία ή κρίνει πως είναι καλό για το συμφέρον της. Κάποια σχέδια που κάνεις για την προσωπική σου εξέλιξη μάλλον δεν θα προχωρήσουν την δεδομένη στιγμή λόγω διάφορων εμποδίων και δυσκολιών που γενικότερα έχεις στην καθημερινότητα σου ή κάποιων δυσάρεστων γεγονότων.

2ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα αυτές τις μέρες και κυρίως τα χρέη και οι οφειλές σου. Θέλεις να βάλεις μία τάξη και να διορθώσεις λάθος κινήσεις που έγιναν στο παρελθόν, ίσως και να πετύχεις έναν καλύτερο διακανονισμό. Επίσης θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για το πώς γενικότερα θα κάνεις τα κουμάντα σου από εδώ και στο εξής. Πάντως δεν αποκλείεται να σου έρθουν κάποια χρήματα από κάποια αύξηση που είχες διαπραγματευτεί στο πρόσφατο παρελθόν, μία αποζημίωση, μία ασφάλεια ίσως και κάποια κληρονομιά, αλλά και χρήματα που εσύ είχες δανείσει. Αυτά όλα μπορεί να έρθουν και από την πλευρά του/της συντρόφου σου. Στην ερωτική σου ζωή η κατάσταση είναι λίγο περίεργη, καθώς ανακαλείς διαρκώς στην μνήμη σου δυσάρεστα περιστατικά ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και μπορεί να τα συζητάς εμμονικά, ακόμη και να έχεις κάποιες ακραίες αντιδράσεις ή τοξικές συμπεριφορές. Η επιστροφή ενός/μίας πρώην επίσης μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλειες και διλήμματα.

3ο δεκαήμερο

Αυτή είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με τα μελλοντικά σου σχέδια, αφού έχεις σύμμαχο την τύχη και οι ευκαιρίες σου εμφανίζονται, χωρίς καν να το προσπαθήσεις ξαφνικά και αναπάντεχα στον δρόμο σου. Μπορείς να αρχίσεις να οργανώνεις τα επαγγελματικά σου βήματα, ώστε να φτάσεις πιο σύντομα στους στόχους σου, αλλά και να ασχοληθείς πιο ενεργά με την εξέλιξη των σπουδών σου και την επιμόρφωση σου. Θα καταφέρεις εύκολα και πολλές φορές με ευχάριστο τρόπο και άνεση να αποκτήσεις καινούριες γνώσεις, εμπειρίες και δεξιότητες. Πιθανό είναι και να οργανώσεις και να πραγματοποιήσεις επιτέλους ένα ταξίδι που ονειρεύεσαι καιρό. Αναπάντεχα θετική τροπή μπορεί να πάρει ένα νομικό ζήτημα που σε απασχολεί ή ένα θέμα που σχετίζεται με το εξωτερικό.

 

 

Παρθένος: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved