Παρθένος
Παρθένος
Από 24/08 έως 22/09 | Το προφίλ του Ζωδίου

Παρθένος: Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου

1ο δεκαήμερο

Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο των Διδύμων, οπωσδήποτε θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα, αφού κι εσύ ανήκεις στον Μεταβλητό Σταυρό. Τις σημαντικότερες ευκαιρίες θα τις έχεις σε θέματα δουλειάς και καριέρας, όπως επίσης και την βοήθεια της τύχης. Η Πανσέληνος του μήνα στις 23/05 θα πυροδοτήσει εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σου πορεία, αν και θα σε αναγκάσει να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογενειακή και την επαγγελματική σου ζωή. Παρόλα αυτά ο μήνας σου επιφυλάσσει σημαντικές ευκαιρίες για να βάλεις τις βάσεις που χρειάζεσαι από τώρα, ώστε να κατακτήσεις την κορυφή της επιτυχίας. Δεν αποκλείεται άμεσα να λάβεις κάποια προαγωγή ή να κλείσεις μία καινούρια συμφωνία  και μάλιστα να δεις τα κέρδη σου να πολλαπλασιάζονται. Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Παράλληλα θα κάνεις σημαντικές γνωριμίες με άτομα του χώρου, ώστε να έχεις την υποστήριξή τους και να μπορείς να επηρεάζεις αποφάσεις και καταστάσεις. Προς τα μέσα του Ιουνίου όμως είναι πιθανό κάποιο από τα σχέδια σου να μην πάει όπως περίμενες κι αν εν διαχειριστείς αυτή την μικρή αποτυχία με ψυχραιμία, ίσως να κάνεις κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες. Επομένως βάλε μπροστά την λογική σου και μην λειτουργείς ποτέ και με τίποτα παρορμητικά. Στην ερωτική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλά με το ταίρι σου και μέσα από την κοινή σας καθημερινότητα, έρχεστε πιο κοντά και νιώθετε ολοένα και πιο δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η είτε από την δουλειά, είτε μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, δεν την γλιτώνεις την συναρπαστική γνωριμία που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά.

2ο δεκαήμερο

Σχεδόν μέχρι και τα τέλη Μαΐου θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά έξοδα και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν και κάποια καινούρια χρέη. Βέβαια δεν πτοείσαι καθόλου από αυτή την κατάσταση και είσαι έτοιμος/η να πάρεις τα ρίσκα σου, εάν σου προτείνουν μια καινούρια επένδυση, όσο ριψοκίνδυνη κι αν είναι. Ο Ιούνιος πάντως φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, καθώς εμφανίζονται πολλές νέες προοπτικές και ευκαιρίες για την άνοδο της καριέρας σου και την προσωπική σου εξέλιξη. Αισθάνεσαι απόλυτα έτοιμος/η να αναλάβεις τις νέες προκλήσεις και ευθύνες που εμφανίζονται μπροστά σου, και έχεις επικεντρωθεί με όλη σου την προσοχή σε αυτό τον τομέα της ζωής σου. Ωστόσο, παρά το πείσμα και την αφοσίωσή σου, αντιμετωπίζεις δυσκολίες από τους συνεργάτες σου. Όπως φαίνεται έχουν μόνιμα υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα και σε πιέζουν αφόρητα, ενώ δεν σταματούν να σε κριτικάρουν για το παραμικρό δημιουργώντας σου ένα αίσθημα ανασφάλειας και άγχους. Παρά την προσπάθειά σου να ανταποκριθείς στις προσδοκίες τους και να ικανοποιήσεις τα αυξανόμενα θέλω τους, δεν λαμβάνεις σχεδόν ποτέ αρκετή αναγνώριση και επιβράβευση. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίζεις εμπόδια και καθυστερήσεις από τους συνεργάτες σου. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να αντιμετωπίσεις αυτήν την κατάσταση με σύνεση και να δεις μήπως θα πρέπει να διακόψεις με κάποιους. Η Νέα Σελήνη του μήνα φέρνει καινούρια δεδομένα και μπορεί να σου προκύψουν νέες συμφωνίες, που όμως επίσης απαιτούν από εσένα κόπο για να σταθούν. Έχε κατά νου πως τώρα θα βάλεις τις βάσεις για την επιτυχία σου. Στην ερωτική σου ζωή, εάν διατηρείς μία μόνιμη σχέση είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί, ειδικά εάν έχει δοκιμαστεί μέχρι τώρα και είσαι πια απόλυτα σίγουρος/η για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Από την άλλη, εάν ήδη υπήρχαν προβλήματα και δεν έγιναν προσπάθειες να βελτιωθούν μάλλον θα φτάσει το τέλος και πιθανότερο είναι η άλλη πλευρά να φανεί πιο απόλυτη σε αυτό. Εάν είσαι ελεύθερος/η, μάλλον ακόμη δεν έχει φτάσει η ώρα για να βρεις το άλλο σου μισό. Κάποιο φλερτ πάντως θα υπάρξει στην δουλειά, όμως γρήγορα θα μπει φρένο για να μην δίνονται και δικαιώματα, εκτός πια αν και οι δυο σας το βλέπετε σοβαρά.

3ο δεκαήμερο

Με τις καλύτερες προδιαγραφές και υποσχέσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα μελλοντικά σου σχέδια, τις σπουδές σου και την προσωπική σου εξέλιξη γενικότερα, ξεκινάει ο μήνας των Διδύμων για εσένα. Αν λόγω των ημερών συμμετέχεις σε κάποιου είδους εξετάσεις, είναι πολύ πιθανό να διαπρέψεις και τα αποτελέσματα που θα φέρεις να είναι κάτι παραπάνω από καλά. Αν ψάχνεσαι για σεμινάρια και μαθήματα που θέλεις να ξεκινήσεις με την καινούρια σχολική χρονιά, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι εξαιρετικές και μελλοντικά θα δεις πόσο θα σε ωφελήσουν. Πέρα από αυτά όμως θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις διαφόρων ειδών εμπειρίες μέσα από ταξίδια και άλλες καινούριες δραστηριότητες. Ωστόσο, λίγο προσοχή σε ότι οργανώνεις για τέλη Μαΐου, γιατί το πιο πιθανό είναι να αναβληθεί ή να ακυρωθεί και τελείως. Από την άλλη, τις ίδιες μέρες είναι πολύ πιθανό να έχεις μία ξαφνική γνωριμία με ένα άτομο που μπορεί να είναι η αφορμή να αλλάξεις το σκεπτικό και την κοσμοθεωρία σου. Ξαφνικές εξελίξεις είναι πιθανό να έχεις και σε μία νομική υπόθεση ή σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Από τα μέσα του Ιουνίου και έπειτα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα επαγγελματικά και την καριέρα σου, καθώς και σημαντικά γεγονότα θα υπάρξουν και ευκαιρίες, όμως θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τους συνεργάτες που επιλέγεις και να μην κλείνεις βιαστικά συμφωνίες. Δυστυχώς η άλλη πλευρά θα κοιτάξει ξεκάθαρα το συμφέρον της και για να σε τουμπάρει θα χρησιμοποιήσει ψέματα, μεγάλα λόγια και κολακείες, ενώ μπορεί να σε δελεάσει με υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη και στο τέλος να μην γίνει τίποτα. Στην αισθηματική σου ζωή, το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου φαίνεται να είναι ονειρεμένο, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί ξέρει πολύ καλά να κρύβει τις αδυναμίες του, τα λάθη του και ό,τι άλλο κάνει που σε ενοχλεί, αλλά και γιατί μπορεί να σε παραμυθιάζει με όμορφα λόγια. Μετά τα μέσα Ιουνίου, θα αναγκαστείς με την σκληρή αλήθεια, πιθανώς να μάθεις ότι με κάποιο τρόπο σε έχει προδώσει ή εξαπατήσει και εάν τα πράγματα δεν διορθώνονται μάλλον η σχέση σας θα πάει προς το τέλος της. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να συναντήσεις τις πρώτες μέρες του μήνα τον έρωτα της ζωής σου σε ένα ταξίδι, μάθημα ή μία εκδρομή, αλλά και να ξεκινήσεις μία σχέση από απόσταση. Ο Ιούνιος δεν θα είναι και τόσο τυχερός για τα ερωτικά σου, αφού κάθε φορά που θα σε ενθουσιάζει κάποιος/α και θα ξεκινάς να κάνεις σχέδια και όνειρα, λίγο μετά θα καταλαβαίνεις πως «άνθρακες ο θησαυρός». Πάντως για χαλαρό φλερτάκι, χωρίς να σου δημιουργούνται προσδοκίες και για να νιώσεις λίγο ρομαντικά, είναι οκ.

 

Παρθένος: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved