Παρθένος
Παρθένος
Από 24/08 έως 22/09 | Το προφίλ του Ζωδίου

Παρθένος: Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου

1ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο του μήνα να πραγματοποιείται στις 24/02 στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο, ο τομέας που μπορείς να περιμένεις σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα είναι αυτός των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Προτού πάντως πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να βάλεις ως προτεραιότητα τις ανάγκες σου και όχι μόνο το να καλύψεις τις απαιτήσεις και τα θέλω των άλλων. Σε κάποια υπάρχουσα συνεργασία, είναι πιθανό να υπάρξει ανάγκη για αναθεώρηση των όρων της και ταυτόχρονα να δεχθείς αυστηρές πιέσεις ή και κριτική από τον συνεργάτη σου. Αν και οι νέοι όροι φαίνονται αυστηροί αρχικά, μελλοντικά θα διαπιστώσεις ότι εξυπηρετούν κατά κάποιο τρόπο τα συμφέροντά σου και οπωσδήποτε σε εξασφαλίζουν. Ασφαλώς βέβαια και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να διαλυθεί, αν βλέπεις πως δεν μπορείς πια να ακολουθήσεις αυτούς τους ρυθμούς. Το διάστημα αυτό δεν είναι και το πιο ευνοϊκό για  να κλείσεις μία καινούρια συνεργασία και μάλλον θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες και εμπόδια ακόμη και σε περιπτώσεις που σου φαίνονται όλα στρωμένα. Πάντως αν τα καταφέρεις να ξέρεις ότι θα πρέπει να δείξεις υπομονή και αφοσίωση μέχρι να αρχίσει να αποδίδει, όμως το θετικό είναι πως σε ό,τι έχεις συμφωνήσει θα τηρηθεί στο ακέραιο. Προς τα μέσα του Μάρτη θα ασχοληθείς πιο πολύ με τα οικονομικά σου και περισσότερο με την τακτοποίηση των χρεών σου. Στην ερωτική σου ζωή εάν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο, είναι πιθανό να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σου το ενδεχόμενο να την επισημοποιήσετε. Ωστόσο, εάν διαπιστώσετε πως παρά τις προσπάθειες σας εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα που δεν λύνονται ή να μην υπάρχει η θέληση για δραστικές λύσεις, μάλλον θα επιλέξετε τον χωρισμό. Εάν είσαι ελεύθερος/η, δεν θα βιαστείς να μπεις σε μια καινούρια σχέση, αν και θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Θα απορρίψεις ανούσια φλερτ και μόνο αν συναντήσεις κάποιον/κάποια που θα σε ενδιαφέρει πραγματικά, θα  θυσιάσεις την ανεξαρτησία σου. Μία τέτοια συναρπαστική γνωριμία μπορεί να γίνει στο χώρο της δουλειάς ή σε άλλο μέρος που κυκλοφορείς συχνά.

2ο δεκαήμερο

Ένα από τα βασικά σου μελήματα αυτόν τον καιρό είναι να ομορφύνεις την καθημερινότητα σου και να βρεις τον τρόπο να βελτιώσεις τις εργασιακές σου συνθήκες, όπως επίσης και το να βγάζεις περισσότερα χρήματα με πιο εύκολο τρόπο. Από την μία φαίνεσαι διατεθειμένος/η να κάνεις τα πάντα και να κοπιάσεις για να έχεις την αναγνώριση των γύρω σου και από την άλλη φαίνεται πως ψάχνεις γρήγορες λύσεις και πλάγιους τρόπους για να το πετύχεις. Το θέμα είναι πως έτσι και καταφέρεις και τους βρεις θα το παρακάνεις και δεν θα κρατήσεις ούτε τους τύπους, με αποτέλεσμα να προκαλέσεις την δυσαρέσκεια των γύρω σου και οπωσδήποτε θα ψάχνουν να βρουν αφορμή για να σε εκθέσουν εκεί που πρέπει. Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα αν στο εδώ και τώρα κάνεις ανενόχλητος/η ό,τι θέλεις στην δουλειά. Τον Μάρτιο κιόλας θα αρχίσουν να υπάρχουν εντονότατες κόντρες και καβγάδες και δεν αποκλείεται οι αλλαγές που θα σου επιβληθούν να σου πέσουν βαριές και δυσάρεστες. Μπορεί να χρειαστεί να περιορίσεις τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου σου εξαιτίας υποχρεώσεων, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και να πρέπει να διακόψεις κάποια μαθήματα που έχεις ξεκινήσει ή να αναβάλλεις ένα ταξίδι, απλά και μόνο γιατί διαφορετικά δεν θα βγαίνει το πρόγραμμα. Εννοείται πως όταν βρεθείς από τα ψηλά στα χαμηλά, τα νεύρα και το άγχος σου θα χτυπήσουν κόκκινο και μάλλον θα μετανιώσεις για την επιπόλαιη στάση σου. Αψήφιστα δεν θα πρέπει να πάρεις και κάποιο θέμα υγείας που μπορεί να σου προκύψει και μάλλον θα χρειαστεί να ακολουθήσεις έναν πιο «μαζεμένο» τρόπο ζωής, κόβοντας ατασθαλίες και κακές συνήθειες. Στην ερωτική σου ζωή, εάν είσαι σε σχέση θα θελήσετε να κάνετε από κοινού με το ταίρι σου διάφορες δραστηριότητες ή και ένα ταξίδι, προκειμένου να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας και να αποκτήσετε καινούριες εμπειρίες που θα ανανεώσουν τόσο εσάς, όσο και την σχέση σας. Ωστόσο, δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια ή μπορεί να έχετε απρόσμενες αλλαγές στο πρόγραμμα σας. Ένας χωρισμός είναι πιθανώς, αν καταλάβετε πως πλέον δεν αντέχετε τον διαφορετικό τρόπο σκέψης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί τώρα να ξεμυαλιστείς με ένα άτομο που σας χωρίζει απόσταση ή που θα γνωρίσεις σε μία εκδρομή. Μάλλον ο έρωτας σας θα είναι κεραυνοβόλος. Από την άλλη μπορεί να βάλλεις τέλος σε ένα φλερτ από απόσταση που συντηρείς με διάφορους τρόπους, όμως βλέπεις πως δεν υπάρχει θέληση για κάτι παραπάνω.

3ο δεκαήμερο

Με την Νέα Σελήνη του μήνα στις 10 Μάρτιου να πραγματοποιείται απέναντί στους Ιχθύς, αντιλαμβάνεσαι πως όλο το βάρος πέφτει αυτή την περίοδο στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σου. Οπωσδήποτε το σύμπαν σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία καινούρια αρχή, συμβολικά ή κυριολεκτικά, όμως οι συνθήκες είναι γενικότερα λίγο περίεργες αυτό το διάστημα και θα πρέπει όσο γίνεται να προφυλαχτείς. Ήδη από τις αρχές του μήνα μπορεί να έχεις καταλάβει πως ένας σημαντικός σου συνεργάτης δεν είναι και τόσο ξεκάθαρος μαζί σου ή μπορεί συχνά να σε εκμεταλλεύεται με διάφορους πλάγιους τρόπους προς το συμφέρον του. Σε μπερδεύει όμως αρκετά η συμπεριφορά του που φαίνεται να είναι άψογη, αλλά και οι υποσχέσεις που σου δίνει για να σε καθησυχάσει και τα καλά του λόγια, κάθε φορά που πας να θίξεις κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί. Όσο κι αν δεν σου έχει δώσει στο παρελθόν δικαιώματα, θα είναι τουλάχιστον αφελές από πλευράς σου, να του δείξεις τυφλή εμπιστοσύνη. Αν σου γίνει τώρα μία πρόταση για καινούρια συνεργασία, μην ενθουσιαστείς από το πόσο ονειρεμένα και τέλεια σου παρουσιάζουν τα πάντα. Το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για ψέματα και κούφιες υποσχέσεις. Αν ωστόσο θέλεις να προχωρήσεις, μην τρέφεις μεγάλες προσδοκίες γιατί θα απογοητευτείς οικτρά στο μέλλον. Στο χώρο της δουλειάς προς τα μέσα του μήνα θα υπάρχουν πολλές εντάσεις με τους συναδέλφους σου. Στην ερωτική σου ζωή επίσης τα πράγματα και οι καταστάσεις θα είναι αρκετά μπερδεμένα, ενώ θα υπάρχει και έντονο παρασκήνιο. Εάν είσαι σε σχέση, πιθανώς το ταίρι σου να σε κάνει να πιστεύεις πως είναι τέλειος/α με την τόσο καλή συμπεριφορά που θα έχει απέναντι σου, όμως μάλλον η φωλιά του είναι λερωμένη και για αυτό συμπεριφέρεται έτσι. Αν κάνεις μαζί του κάποια συζήτηση για ό,τι σε προβληματίζει, μάλλον θα σε γεμίσει με ψέματα ή θα σου δώσει ένα σωρό κούφιες υποσχέσεις, που φυσικά και δεν θα κρατήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να κάνεις μία φανταστική καινούρια γνωριμία, ίσως στη δουλειά ή κάποιον άλλον χώρο που κινείσαι καθημερινά, με ένα άτομο που όμως δεν θα είναι και τόσο ειλικρινές απέναντί σου. Μπορεί από το να σου παρουσιαστεί ως κάτι άλλο από αυτό που είναι για να σε γοητεύσει, μέχρι και να παίζει σε διπλό ταμπλό.

 

Παρθένος: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved