Καρκίνος
Καρκίνος
Από 22/06 έως 22/07 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21/04 έως 27/04

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Με αφορμή κάποιο οικονομικό θέμα ή δοσοληψία που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και ένα φιλικό σου πρόσωπο, θα βγουν στην επιφάνεια κι άλλες «σκοτεινές» πλευρές του χαρακτήρα του. Ειδικά εάν έχετε ξεκινήσει κάποια κοινή επένδυση ή έχεις δανείσει χρήματα είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να ανακαλύψεις πως η άλλη πλευρά μάλλον σε χειρίζεται και σε εκμεταλλεύεται. Αισθάνεσαι προδομένος/η και με τη σειρά σου θα πράξεις ανάλογα. Στον αισθηματικό τομέα επίσης μπορεί να ξεφύγεις με ακραίες πράξεις μαθαίνοντας κάποιο μυστικό του/της συντρόφου σου ή διαπιστώνοντας πως πίσω από την πλάτη σου κάνει πολλά και διάφορα. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου που θα αλλάξουν τελείως το τοπίο της ερωτικής σου ζωής. Αν τώρα κάνεις μία καινούρια γνωριμία τα συναισθήματα που θα νιώσεις τόσο εσύ, όσο και η άλλη πλευρά θα είναι έντονα και ανεξέλεγκτα, όμως αυτό δεν θα είναι πάντα καλό.

2ο δεκαήμερο

Τόσο στην δουλειά, όσο και στο σπίτι θα βρίσκεσαι αντιμέτωπος συχνά πυκνά με λάθη και παραλείψεις ή προβλήματα του παρελθόντος. Πάντως η αλήθεια είναι πως είναι μία καλή χρονική στιγμή για να τα ξεκαθαρίσεις όλα και να τα αφήσεις μία και καλή πίσω σου. Πιθανώς να έχεις μία συνάντηση ή επικοινωνία με έναν παλιό σου συνεργάτη και να δεχτείς κάποια πρόταση. Επίσης θα μπορούσες τώρα να συνεχίσεις με ένα project που είχε μείνει στην μέση ή να επαναδιαπραγματευτείς μία συμφωνία που δεν είχε προχωρήσει. Με τους δικούς σου μπορείς να κάνεις προσπάθειες να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας, εάν μεταξύ σας υπάρχουν παρεξηγήσεις. Κάποιο από τα δημιουργικά σου σχέδια μπαίνει σε φάση υλοποίησης ή μπορεί να ξεκινήσεις ως χόμπι μία δραστηριότητα που μελλοντικά θα σου φανεί χρήσιμη και επαγγελματικά, αρκεί βέβαια να βρεθεί ελεύθερος χρόνος, γιατί στην δουλειά θα σου παραμαζευτούν υποχρεώσεις.  

3ο δεκαήμερο

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα κάνεις αρκετές καινούριες γνωριμίες, οι οποίες μόνο τυχαίες και ασήμαντες δεν θα είναι. Με αναπάντεχο ή περίεργο τρόπο θα μπουν στην ζωή σου καινούρια πρόσωπα, τα οποία και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, αφού εν καιρώ θα σου ανοίξουν πόρτες και θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις διάφορα θέματα που σε απασχολούν ή να λύσεις σημαντικά προβλήματα που σε βασανίζουν. Επιπλέον είναι πιθανό να βρεθείς απρόσμενα να δραστηριοποιείσαι στα πλαίσια μίας ομάδας που πάντα ήθελες να γίνεις μέλος, όμως μέχρι στιγμής υπήρχαν δυσκολίες ή εμπόδια. Τέλος, θα δεις να πραγματοποιείται ένα μεγάλο σου όνειρο, ακόμη κι αν στο εδώ και τώρα δεν φαίνεται ούτε κατά διάνοια κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

 

Καρκίνος: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved