Καρκίνος
Καρκίνος
Από 22/06 έως 22/07 | Το προφίλ του Ζωδίου

Καρκίνος: Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος του μήνα στις 24 θα στο ζώδιο του Σκορπιού πέφτει μέσα στον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει τόσο με τον έρωτα, όσο και με τα παιδιά σου, τα αγαπημένα σου πρόσωπα, την καλοπέρασή σου και την δημιουργικότητα σου. Πιθανώς κάποιες φοβίες ή δυσάρεστες σκέψεις που κάνεις, ακόμη και τυχόν οικονομικά στριμώγματα, να μην σε αφήνουν να χαρείς καμία στιγμή και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να κάνεις σοβαρές προσπάθειες να δεις κάποια πράγματα πιο θετικά. Από την άλλη ίσως να έχει φτάσει η ώρα να σταματήσεις να έχεις σχέσεις εξάρτησης και να καταπιέζεις τους αγαπημένους, τους φίλους ή τα παιδιά σου, αλλά και να μην αφήνεις να σε χειρίζονται θέλοντας να είσαι αρεστός/η και να μην τους κακοκαρδίσεις. Στην ερωτική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να φτάσετε με το ταίρι σου πολύ κοντά στον χωρισμό κι αυτό γιατί η κατάσταση μεταξύ σας έχει παραγίνει τοξική και πολύ συχνά οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές. Θα πρέπει να δεχτείτε πως δεν γίνεται να έχετε τον απόλυτο έλεγχο ο ένας πάνω στον άλλον και να πάψετε να παίζετε παιχνίδια μυαλού και εξουσίας προσπαθώντας να επιβληθείτε, εάν θέλετε βέβαια να σώσετε την σχέση σας. Σε κάποια συζήτηση που θα κάνετε θα ακουστούν σκληρές αλήθειες, που αν και επίπονες θα ξεκαθαρίσουν αρκετά το τοπίο. Αν είσαι ελεύθερος/η, μία καινούρια γνωριμία που θα κάνεις θα ξυπνήσει μέσα σου βαθιά και πρωτόγνωρα συναισθήματα που δεν θα μπορείς να ελέγξεις. Η άλλη πλευρά θα σε γοητεύσει με λόγια και θα βρει τα κουμπιά σου για να σε κατευθύνει όπως θέλει. Σε σχέση με τα δημιουργικά σου σχέδια πρόσεξε να μην εκμεταλλευτεί κάποιος/α την επιθυμία σου να τα δεις να πραγματοποιούνται, γιατί μπορεί να έχεις οικονομικές απώλειες.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη του μήνα φέρνει νέα δεδομένα και αλλαγές μέσα στον φιλικό σου κύκλο, τον όποιο και μάλλον θα δεις να παίρνει μία εντελώς διαφορετική μορφή σε ό,τι αφορά τα άτομα που τον απαρτίζουν. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να ξεκόβεις με κάποιους φίλους σου είτε εξαιτίας ενός ξαφνικού γεγονότος που θα σε κάνει να δεις κάποιες άγνωστες μέχρι τώρα πτυχές του χαρακτήρα τους, που δεν θα σου αρέσουν, είτε γιατί θα νιώσεις πως σε πιέζουν ή ακόμη κι ότι περνάς βαρετό και ανούσιο χρόνο μαζί τους. Από την άλλη, θα έχεις καινούριες, ξαφνικές γνωριμίες με άτομα που στο άμεσο μέλλον θα έχουν ενεργό ρόλο στην ζωή σου και μάλλον θα σε βοηθήσουν να κάνεις κάποια από τα όνειρα σου πραγματικότητα. Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να ξαναδουλέψεις πάνω σε κάποια σχέδια ή projects που είχες αφήσει στην μέση κι αυτή την φορά να στεφθούν με επιτυχία. Αν περίμενες κάποια προαγωγή και είχε καθυστερήσει ή το κλείσιμο μίας συμφωνίας, μάλλον τώρα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες και ασφαλώς θα έχεις τα ανάλογα οικονομικά οφέλη. Επιπλέον κάποια συνάντηση με άτομο που έχετε συνεργαστεί και στο παρελθόν θα είναι πολύ τυχερή για την εξέλιξή σου. Από τα μέσα Μαΐου, με τον Άρη στον Κριό να πιάνει το δικό σου δεκαήμερο, θα αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες. Στην ερωτική σου ζωή είναι πολύ πιθανό μέσα στον Απρίλιο, αν διατηρείς μία επίσημη σχέση, να προσπαθήσετε από κοινού με το ταίρι σου να λύσετε διάφορα προβλήματα και θέματα που σας ταλαιπωρούν καιρό τώρα. Ο Μάιος από την άλλη είναι ένας μήνας που περισσότερο θα έχετε κοινές κοινωνικές υποχρεώσεις και θα περάσετε καλά με αγαπημένους σας φίλους. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί μέσα από τον φιλικό σου κύκλο να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου ή να αρχίσει κάποιο ειδύλλιο ανάμεσα σε σένα και έναν/μία φίλο/η σου. 

3ο δεκαήμερο

Η τύχη και ευνοϊκές αλλαγές που θα φέρει η σύνοδος Δία/Ουρανού, αλλά και αργότερα η σύνοδος Ήλιου/Κρόνου θα αφορούν τόσο τον φιλικό και κοινωνικό σου κύκλο, όσο και την πραγματοποίηση των ονείρων σου και των στόχων σου, ενώ και τα οικονομικά/επαγγελματικά σου θα επηρεαστούν πιθανότατα θετικά και λόγω της Αφροδίτης στον Κριό σχεδόν μέχρι τέλος Απριλίου. Θα έχεις πολλές αναπάντεχες τυχερές γνωριμίες, με άτομα που θα έχουν την δύναμη και την θέληση να σπρώξουν τις υποθέσεις σου και σε υποστηρίξουν όπου και σε όταν το χρειάζεσαι, ενώ θησαυρός θα αποδειχτούν και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα και πρόσωπα που ήδη γνωρίζεις και συναναστρέφεσαι. Πιθανώς βέβαια να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιον/α και να διακοπούν οι σχέσεις, όμως μάλλον καλό θα σου κάνει μία τέτοια εξέλιξη. Αν το επιθυμείς πολύ έντονα, δεν αποκλείεται να ενταχθείς στα πλαίσια μία ομάδας και να δραστηριοποιηθείς πάνω σε έναν σκοπό μαζί με άλλα άτομα που μοιράζεστε το ίδιο όραμα. Οπωσδήποτε αυτή την χρονική στιγμή θα προκύψουν φιλίες ζωής για εσένα. Αν σχεδίαζες να κάνεις ένα ταξίδι ή να ξεκινήσεις κάποιο σεμινάριο ή έναν κύκλο μαθημάτων καλύτερα είναι να μαζέψεις τον ενθουσιασμό σου γιατί θα απογοητευτείς. Επίσης μην έχεις πολλές προσδοκίες, τουλάχιστον προς το παρόν από μία εκκρεμή νομική σου υπόθεση. Στην ερωτική σου ζωή μπορεί να διαπιστώσεις ξαφνικά πως είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον/α φίλο/η σου ή να σου δηλώσει η άλλη πλευρά τον έρωτας της και να σε αφήσει άφωνο/η. Βέβαια παίζει και το σενάριο ενός κεραυνοβόλου έρωτα που θα γνωρίσεις μέσω κοινής παρέας. Πάντως αν έχεις σχέση, ‘ίσως κάποια καβγαδάκια να τα κάνετε εξαιτίας των φίλων σου. Μέσα στον Απρίλιο μπορεί να επισημοποιηθεί ή σχέση σου ή να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία με κάποιον/α που συνεργάζεστε.

 

Καρκίνος: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved