Αιγόκερως
Αιγόκερως
Από 21/12 έως 20/01 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19/05 έως 25/05

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Η καθημερινότητά σου στην δουλειά θα αρχίσει να βελτιώνεται τόσο σε επίπεδο συνθηκών, όσο και στις σχέσεις με τους συναδέλφους που θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Αυτό που θα σε γεμίσει με  αυτοπεποίθηση και θα τονώσει την αισιοδοξία σου, είναι το γεγονός πως θα δεις το εισόδημα σου να αυξάνεται και κατά συνέπεια θα δουλεύεις με ακόμη περισσότερη όρεξη. Θα καταλάβεις πως η θέση σου εδραιώνεται και θα νιώσεις ικανοποίηση και σιγουριά. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με όποιον και ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής, ενώ παράλληλα θα φροντίσεις να απομακρύνεις όλα τα τοξικά στοιχειά από την ζωή σου κι αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σου.

2ο δεκαήμερο

Οπουδήποτε αλλού εκτός του σπιτιού σου μπορείς να βρεις την ηρεμία και την ησυχία σου, αφού με τους δικούς σου οι καβγάδες και οι εντάσεις θα πυκνώσουν και δεν θα σε αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Αυτή η κατάσταση πιθανότατα να επηρεάσει και την διάθεσή σου ή την απόδοση σου στην δουλειά και για αυτό το λόγο να αρχίσεις να έχεις ανασφάλειες για τον επαγγελματισμό σου και να αισθανθείς άσχημα. Θα φροντίσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου και μάλλον για να ξεχαστείς θα αρχίσεις να ασχολείσαι με τα δικά τους προβλήματα, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες καινούριες γνωριμίες. Πιθανώς με κάποιο από τα καινούρια άτομα να έρθεις αρκετά κοντά και να ξεκινήσει μεταξύ σας μία σταθερή φιλία ή μπορεί να σε βοηθήσει πάνω σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

3ο δεκαήμερο

Ο τρόπος που εκφράζεις τις απόψεις, τις ιδέες, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, πολλές φορές είναι το κλειδί για την επιτυχία κι αυτό θα το καταλάβεις τώρα πολύ καλά. Το ύφος σου έχει μαλακώσει και η έκφραση σου είναι πιο γλυκιά με αποτέλεσμα να μπορείς πολύ πιο εύκολα να προωθήσεις τα σχέδια σου , ενώ μέχρι τώρα είχες συναντήσει δυσκολίες και άρνηση, ενώ και με τον/την σύντροφο σου η επικοινωνία είναι βελτιωμένη και βλέπεις πως είναι πιο δεκτικός/η σε αυτά που λες. Με το άλλο σου μισό προβλέπονται στιγμές πάθους και θα βγουν στην επιφάνεια πολλά κρυμμένα σου συναισθήματα, αυτό όμως θα σας φέρει πιο κοντά. Εάν δεν υπάρχει κάποιος/α στη ζωή σου ίσως μία γνωριμία που θα κάνεις τώρα να καταλήξει σε σοβαρή σχέση.

 

Αιγόκερως: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved