Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 18° 27' 39" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 17' 40" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 28° 21' 07" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 58' 54" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 15° 41' 58" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 07° 07' 48" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 08° 53' 03" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 54' 48" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 45' 47" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 54' 39" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 27° 10' 39" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R
Αιγόκερως

Αιγόκερως

Από 21/12 έως 20/01
SHARES

Αιγόκερως: Ετήσιες Προβλέψεις 2018

2018 ♑: Οικονομική υπεροχή

Γενικά

Σίγουρα η «είδηση» της χρονιάς για σένα είναι η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι το 2020. Αν όμως για τους άλλους ο Κρόνος είναι «persona non grata», για σένα είναι απλά ένας παλιός και καλός φίλος που έρχεται ξανά στα μέρη σου με σκοπό να καταγράψετε από κοινού «κέρδη και ζημίες» των τελευταίων ετών. Το ζητούμενο, βέβαια, αυτού του απολογισμού δεν είναι ούτε να κλάψεις υπό το βάρος των ενοχών σου, ούτε και να φορτωθείς με νέες ευθύνες, αλλά κυρίως το να απαλλαγείς από εκείνες που δεν σου αρμόζουν πια. Πρακτικά, η ωριμότητα του Κρόνου είναι συνυφασμένη με τη χαλάρωση των πρέπει σου και την σταδιακή απελευθέρωσή σου από αυτά, αφού ό,τι ήταν να αποδείξεις, το απέδειξες.

Στην πράξη, λοιπόν, καλείσαι να περάσεις σε μια νέα φάση, όπου πλέον θα έχεις την διοίκηση των πραγμάτων και τη δικαιοδοσία να μοιράζεις δουλειές και ευθύνες στους άλλους. Κι αν κινηθείς σε αυτήν την γραμμή, όταν με το καλό ο Κρόνος θα σε εγκαταλείψει, θα είσαι πια μια αυθεντία στο είδος σου και σίγουρος για τα «πατήματά» σου.

Επιπλέον, θα σου δοθεί το έναυσμα για να ζήσεις όλα εκείνα που είτε από μόνος/η σου είτε λόγω των συνθηκών κάποτε τα έβαλες στο περιθώριο. Κι αν είσαι πια «περπατημένος/η» στην ζωή, εκείνο που σου πρέπει είναι μια δεύτερη νιότη, σε πείσμα όλων εκείνων που θα προτιμούσαν να τους ακολουθήσεις στην φθίνουσα πορεία τους.

Αν, πάλι, βρίσκεσαι σε σχετικά νεαρή ηλικία, τότε το πρωταρχικό σου μέλημα είναι να πάψεις να περπατάς με «πατερίτσες» και δανεικά σχήματα, να μη σε καθορίζει πια το «τι λέει ο κόσμος» και να ορθώσεις το δικό σου ανάστημα, τη δική σου δομή, τη δική σου ευθύνη.

Από την στιγμή, βέβαια, που εσύ θα αλλάξεις στάση, είναι λογικό να υπάρξουν αντιδράσεις από τους άλλους, ιδιαίτερα αν πρόκειται για άτομα βολεμένα κάτω από τις φτερούγες σου. Όσον αφορά, λοιπόν, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, το πιθανότερο είναι να βρεθούν σε κρίση, με χρονικό σημείο αιχμής την Ηλιακή έκλειψη της 13ης Ιουλίου. Εκεί θα χρειαστεί να θέσεις «τον δάκτυλον επί των τύπων των ήλων» και να πάρεις τις αποφάσεις σου για το ποιοι/ες σου κάνουν και ποιοι/ες όχι.

Μια άλλη εκδοχή είναι το να ταλαιπωρηθείς από προβλήματα του/της συντρόφου σου κι αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο που σε περιμένει μέσα στη χρονιά, αφού δεν μπορείς να το ορίσεις, παρά μόνο να το διαχειριστείς.

Υπάρχει βέβαια και ο άσπονδος φίλος του Κρόνου, ο Δίας, που μέχρι τις 7/11 θα βρίσκεται στον Σκορπιό, εμπλουτίζοντας τη ζωή σου με νέες φιλίες (και μερικές… σκάρτες ανάμεσά τους) αλλά και οφέλη από τη συμμετοχή σου σε συλλογικές προσπάθειες.

Αυτός θα σε μάθει να ακολουθείς και τον εύκολο δρόμο, όταν τουλάχιστον δεν διακυβεύονται οι θεμελιώδεις αξίες σου.

Κι όταν πια θα περάσει στον Τοξότη, τότε μπορείς να ασχοληθείς με θέματα υγείας, έχοντας στα υπέρ σου την περίθαλψη που σου αξίζει. Έτσι, για να τελειώσεις οριστικά με ό,τι σε ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια…

Κατά τα άλλα, οι εκλείψεις της χρονιάς στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, στην πλειοψηφία τους εξυπηρετούν τις οικονομικές βλέψεις σου, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις κι ένα σημαντικό κέρδος από μια «έξτρα» δουλειά ή καθαρά από τύχη.

Εξαίρεση αποτελεί η Σεληνιακή έκλειψη της 27ης Ιουλίου, αφού μπορεί να φέρει ανατροπές στον προϋπολογισμό σου ή να σε βάλει «να παλεύεις με τα θηρία».

‣ Διάβασε παρακάτω την Ετήσια Πρόβλεψη του 2018 σύμφωνα με το δεκαήμερο που έχεις γεννηθεί

1ο δεκαήμερο

Οικονομικά

Εδώ η υπερπροσπάθεια που θα καταβάλλεις μπορεί να μην αποδώσει άμεσα κέρδη, αλλά σίγουρα θα καταφέρεις να κλείσεις «τρύπες» και να εκπληρώσεις υποχρεώσεις που σε βαραίνουν ή να ρυθμίσεις τα χρέη σου. Κι αν χρειαστεί να πουλήσεις κάτι, μη διστάσεις, αφού θα ωφεληθείς από αυτό. Το μόνο «μελανό» σημείο είναι οι υποχρεώσεις άλλων που αν τις «φορτωθείς», χωρίς να εξασφαλίσεις τις εγγυήσεις που πρέπει, τότε θα σου δημιουργήσουν μεγάλο άγχος.

Ερωτικά

Η χρονιά σου δεν αναμένεται να είναι… εύκολη και απλή! Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να «μπλέξεις» σε μια σχέση με προβλήματα κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε η σχέση σου θα βρεθεί σε κρίση. Τα συναισθηματικά ζητήματα, βλέπεις είναι το αδύνατο σημείο σου, αφού ο Κρόνος δε… βοηθά!

2ο δεκαήμερο

Οικονομικά

Η υπόθεση θυμίζει το «φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια», αλλά τα καλά νέα είναι ότι στην αναγεννητική πορεία σου θα έχεις την τύχη και τις ευνοϊκές συγκυρίες που χρειάζεσαι. Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια αποζημίωση ή κληρονομιά. Αν, όμως, παρ’ ελπίδα επιμείνεις να στέκεις μπροστά στα αδιέξοδά σου και πασχίσεις να σώσεις τα… άσωστα, τότε θα βρεθείς σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Φυγή προς τα εμπρός λοιπόν, αυτός είναι για σένα ο σωστός δρόμος.

Ερωτικά

Είσαι αρκετά επιρρεπής σε πάθη κι αυτό να το… προσέξεις, αφού είναι εύκολο να εμπλακείς σε μια αδιέξοδη κατάσταση. Αν όμως νοιώσεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μη διστάσεις να τελειώσεις μια σχέση, πριν «σε τελειώσει» αυτή.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να βιώσεις δυσάρεστες καταστάσεις, που δεν ορίζονται από σένα και σε μια τέτοια περίπτωση το ζητούμενο είναι -ξανά- να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να μην «κολλήσεις» συναισθηματικά.

3ο δεκαήμερο

Οικονομικά

Οι δραστικές αλλαγές ή ανατροπές που θα συντελεστούν θα σε βρουν ευνοημένο/η, αν μάλιστα τις προκαλέσεις κιόλας, τότε τα οφέλη σου θα είναι ακόμη μεγαλύτερα. Μην αγχώνεσαι λοιπόν για το «αύριο», αντίθετα ξεκίνα από τώρα να κάνεις όνειρα για την νέα σου πραγματικότητα!

Ερωτικά

Φαίνεται πως έφτασε η ώρα να αλλάξεις τακτική ή να δοκιμάσεις κάτι νέο-διαφορετικό. Αυτό, βέβαια, ακούγεται κάπως «απειλητικό» στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση κι… έτσι είναι! Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να μπεις σε μια σχέση που θα αλλάξει αρκετές από τις σταθερές σου κι αν δεν έχεις «κολλήματα», θα σε κάνει πολύ πιο ευτυχή.

Διάβασε επίσης

Κυριαρχούν αριθμητικά! Σε ποιο ζώδιο ανήκουν οι περισσότεροι άνθρωποι;

Πότε γεννιούνται τα περισσότερα μωράκια παγκοσμίως ;

Αυτός είναι ο ιδανικός άντρας για κάθε γυναίκα του ζωδιακού

Ποιος τύπος άντρα κάμπτει τις αντιστάσεις σε κάθε ζώδιο;

Πόσες ώρες ύπνου χρειάζεσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ω ναι, μπορεί να αποκαλύψει και αυτό…

Τα τρία ζώδια που μπορούν να σου «βγάλουν το λάδι»

Αν «πέσεις» πάνω τους, είτε κάνε υπομονή είτε άλλαξε δρόμο!

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Αιγόκερω; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Ένα γοητευτικό παιχνίδι για να αποπλανήσεις τον ερωτικό Αιγόκερω
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies