Αιγόκερως
Αιγόκερως
Από 21/12 έως 20/01 | Το προφίλ του Ζωδίου

Αιγόκερως: Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο στις 22/06 θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και τις συνεργασίες σου. Πιθανώς να προσπαθήσεις με την συζήτηση να λύσεις διάφορα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και έναν συνεργάτη σου, όμως μην νομίζεις ότι θα καταφέρεις και πολλά. Απλά θα πείτε ο ένας στον άλλον αυτά που θέλετε να ακούσετε και φαινομενικά και μόνο θα τα έχετε βρει. Κάπως καλύτερα θα πάνε τα πράγματα αν προχωρήσει μία καινούρια συνεργασία και μπορεί μεν να μην εκπληρωθούν όλες σου οι προσδοκίες, ωστόσο δεν θα μείνεις και εντελώς απογοητευμένος/η. Ο  Ιούλιος ήδη από τις πρώτες του μέρες θα έχει αρκετές προκλήσεις και δυσκολίες για εσένα σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και περισσότερο με τα χρέη ή τις οφειλές σου. Η ανάγκη να ασχοληθείς μαζί τους και να τα βάλεις σε μία τάξη γίνεται επιτακτική, διαφορετικά θα δημιουργηθούν ακόμη μεγαλύτερες τρύπες και προβλήματα. Εάν περίμενες εξελίξεις για έναν διακανονισμό που είχες ζητήσει ή πάνω σε ένα κληρονομικό ζήτημα, δεν θα είναι αυτές που ήθελες, επομένως και πάλι θα πρέπει να σκεφτείς εκ νέου τι θα κάνεις. Στην ερωτική σου ζωή επίσης οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές. Με το άλλο σου μισό θα πάρετε ίσως την απόφαση να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω την σχέση σας, αν πλέον έχετε βεβαιωθεί ότι είστε ο ένας για τον άλλον. Βλέπεις αρκετά ρομαντικά τα πράγματα αυτόν τον καιρό, όμως η αλήθεια είναι πως αν το ταίρι σου δεν σε ικανοποιεί πραγματικά θα βάλεις μπροστά την λογική σου και θα χωρίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις μία αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία. Σε αυτό το άτομο θα σε κερδίσουν οι τρόποι του πρώτα από όλα και έτσι θα αποφασίσεις να δώσεις μία ευκαιρία, από την οποία και δεν θα χάσεις.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 06/07 απέναντι σου φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, στον οποίο και μπορείς να αναμένεις σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. Μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ένας κύκλος διαπραγματεύσεων με κάποιον σημαντικό σου συνεργάτη και να γίνουν ουσιαστικές και ωφέλιμες αλλαγές στους όρους της μέχρι τώρα συνεργασίας σας. Τα αιτήματα σου θα είναι δίκαια και θα τα υποστηρίξεις με λογική και ειλικρίνεια, επομένως δύσκολα να μην γίνουν δεκτά. Δεν έχεις κανέναν λόγο να νιώθεις ανασφάλεια για το μέλλον, γιατί ό,τι συμφωνήσεις θα τηρηθεί από εδώ και πέρα στο ακέραιο. Εννοείται πως μπορείς να περιμένεις και αύξηση στα κέρδη σου. Πάντως μην θεωρήσεις απίθανη την περίπτωση να σου προτείνουν μία εξολοκλήρου καινούρια συνεργασία που θα έχει διάρκεια στον χρόνο και θα σε αφήσει σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένο/η. Η ερωτική σου ζωή επίσης θα επηρεαστεί έντονα αυτόν τον μήνα. Με το ταίρι σου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον ή μπορεί να δείτε ένα όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα. Αν περάσατε κάποιες φουρτούνες στο πρόσφατο παρελθόν, θα βρείτε τον τρόπο να τις αφήσετε οριστικά πίσω σας και να κάνετε μία καινούρια αρχή. Αν είσαι ελεύθερος/η μία καινούρια γνωριμία θα σε συνεπάρει και το άτομο που θα μπει στην ζωή σου θα σε κερδίσει με τον τρόπο που θα εκφράσει το ενδιαφέρον του. Μεταξύ σας θα ξεκινήσει μία σοβαρή σχέση που έχει όλα τα φόντα να αντέξει στον χρόνο. 

3ο δεκαήμερο

Εξαιρετικές είναι οι πρώτες μέρες του μήνα όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και ειδικά εάν επιθυμείς να συζητήσεις ανοιχτά για ό,τι σε απασχολεί, ώστε να βελτιωθούν ορισμένες προβληματικές καταστάσεις. Θα βρεις τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσεις τις σκέψεις σου, χωρίς να προσβάλλεις ή να νευριάσεις, την άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να φτάσεις στο στόχο σου πιο εύκολα από ποτέ. Βεβαίως σημαντικό ρόλο παίζει ότι και οι συνομιλητές σου θα έχουν καλή διάθεση και θα ακούσουν με προσοχή, ενσυναίσθηση και πραγματικό ενδιαφέρον όσα θα πεις. Μπορείς λοιπόν να περιμένεις πως θα αλλάξουν προς το καλύτερο οι όροι κάποιας σημαντικής υπάρχουσας συνεργασίας σου, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσεις τώρα μία καινούρια που θα θεωρήσεις ως ιδανική. Η Πανσέληνος του μήνα θα σε ωθήσει να εστιάσεις αποκλειστικά στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και αξιολογείς την μέχρι τώρα πορεία σου, τις επιλογές σου, τα λάθη σου αλλά και τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Δεδομένου ότι έχεις περάσει από πολλές δοκιμασίες και έχεις καταλάβει μέχρι που μπορούν πραγματικά να φτάσουν οι δυνατότητες σου αλλά και τι προσδοκείς από τους γύρω σου, είναι πολύ πιθανό να πάρεις σκληρές και οριστικές αποφάσεις, τερματίζοντας σχέσεις ή συνεργασίες. Επιθυμείς όσο τίποτα άλλο να βγάλεις την τοξικότητα από τη ζωή σου και να δώσεις προτεραιότητα σε σένα και μόνο. Αυτό το ξεκαθάρισμα θα σου ανοίξει το δρόμο για κάτι καλύτερο σε κάθε τομέα της ζωής σου. Στην ερωτική σου ζωή θα ακολουθήσεις την ίδια λογική και για αυτό τον λόγο είναι πολύ πιθανό να τερματίσεις μία σχέση που έχει φθαρεί ανεπανόρθωτα. Ίσως να πήρε παράταση λόγω κάποιων καλών στιγμών τις πρώτες μέρες του μήνα, αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό. Μάλιστα θα υπάρξει κι ένας σοβαρός καβγάς και μεγάλες εντάσεις κοντά στις 15/07.  Η μόνη περίπτωση να σωθεί είναι να υπάρχει ισχυρή θέληση για πραγματικές αλλαγές. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις ένα σωρό γνωριμίες και ευκαιρίες για φλερτ, όμως δεν θα αποφασίσεις και τόσο εύκολα να βάλεις κάποιον/α στην ζωή σου αν δεν πληροί τα στάνταρ σου.

Αιγόκερως: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved