Υδροχόος
Υδροχόος
Από 20/01 έως 18/02 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/05 έως 01/06

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Μία περίοδος γεμάτη από αισιοδοξία, κέφι και δημιουργικότητα ξεκινάει για εσένα, που ασφαλώς θα έχει και πολλές στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης. Μπορείς να ασχοληθείς με τα δημιουργικά σου σχέδια, έχοντας εξαίσιες ιδέες και να τα προωθήσεις άριστα, ενώ ίσως να έχεις κέρδος από κάποιο χόμπι σου, αλλά και από τυχερά παιχνίδια. Με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και/ή τα παιδιά σου θα κάνετε μαζί πολλά πράγματα που θα σας γεμίσουν αξέχαστες εμπειρίες. Εάν επιθυμείς έναν απόγονο είναι πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσεις προσπάθειες. Εύνοια θα έχεις και στην ερωτική σου ζωή, καθώς θα υπάρξουν  ευκαιρίες για να γίνει όπως την ονειρεύεσαι.

2ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν για άλλη μια φορά και θα ψάξεις να βρεις ακόμη περισσότερους τρόπους για να περιορίσεις τα έξοδα σου ή να αυξήσεις τα έσοδα σου, κάνοντας για παράδειγμα μία δεύτερη δουλειά. Ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα έκανες κάποιες παραπάνω αγορές ή περιττά έξοδα θα έχεις να διαχειριστείς και τις τύψεις σου που δεν ακολούθησες τον προγραμματισμό σου πιστά. Την κατάσταση φαίνεται να σώζουν άτομα από τον οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν έμπρακτα με τυχόν υποχρεώσεις που δεν μπορείς να καλύψεις, αλλά και θα σε στηρίξουν για να σε ηρεμήσουν. Πιθανώς να αρχίσεις να λαμβάνεις χρήματα και από την ακίνητη περιουσία σου. 

3ο δεκαήμερο

Μία ιδιαίτερα περίεργη ατμόσφαιρα επικρατεί στο χώρο του σπιτιού και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεσπάσει κάποιος καβγάς και μάλιστα πολύ μεγάλος. Οι αντοχές και η υπομονή όλων σας έχουν φτάσει στα όρια και με δεδομένο ότι ο καθένας διαθέτει και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, από τον οποίο αρνείται να δει παραπέρα, θα είναι δύσκολο να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα σας. Κάποιο μέλος της οικογένειας θα πάρει την πρωτοβουλία να προσεγγίσει διαφορετικά την κατάσταση και τότε θα καταφέρετε να ξεμπλοκάρετε και να κάνετε ουσιαστικές κινήσεις. Βεβαίως σημαντικό ρόλο θα παίξει και κάποια καλή οικονομική εξέλιξη, μάλλον από πλευράς σου, που θα δημιουργήσει αίσθημα ασφάλειας.

 

 

Υδροχόος: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved