Υδροχόος
Υδροχόος
Από 20/01 έως 18/02 | Το προφίλ του Ζωδίου

Υδροχόος: Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου

1ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με τα μελλοντικά σου σχέδια, αλλά και με την προσωπική σου εξέλιξη. Θα πρέπει λοιπόν να δεις σοβαρά ποιοι είναι οι στόχοι σου, τι πρόοδο έχεις κάνεις μέχρι στιγμής κι αν πραγματικά είναι αυτό που θέλεις στην ζωή σου. Δεν αποκλείεται καθόλου να αλλάξεις εντελώς τα πλάνα σου για τα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου, εάν συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι άλλα πράγματα και συγκινήσεις. Θα θελήσεις να μαζέψεις γνώσεις και εμπειρίες και για αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσεις μαθήματα, να κάνεις ταξίδια, και το κυριότερο να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχουν να σε διδάξουν πολλά. Από την άλλη αν αναγκαστικά χρειαστεί να εγκαταλείψεις κάποιο από τα όνειρα σου θα το πάρεις πολύ κατάκαρδα. Με την Αφροδίτη στον Κριό θα είσαι πολύ πιο κοινωνικός/η και θα χαίρεσαι την επαφή με φίλους και γνωστούς, ενώ θα γίνεσαι αμέσως συμπαθής σε όποιον γνωρίσεις αυτή την περίοδο. Εκπέμπεις μια λάμψη και μία ευγένεια όταν μιλάς και βρίσκεις πάντα τα σωστά λόγια να περάσεις τις θέσεις σου, χωρίς να δημιουργείται η παραμικρή ένταση. Με τον/την σύντροφό σου θα είσαι γλυκός και θα σου είναι πολύ εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα κάνεις μία καινούρια συναρπαστική γνωριμία, αν και γενικότερα θα χορτάσεις φλερτ και κομπλιμέντα. Ο Άρης στους Ιχθύς θα φέρει πολλά έξοδα, τα οποία και σου είναι αχρείαστα, και ίσως να φτάσεις σε οριακά σημεία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Από την άλλη θα σου δώσει το θάρρος να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις δυναμικές κινήσεις σε σχέση με μία επένδυση, ενώ θα σου είναι πιο εύκολο να διεκδικήσεις μία αύξηση.   

2ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου δεν πάνε καθόλου καλά αυτό τον μήνα και ήδη από τις πρώτες μέρες θα νιώσεις αρκετά στριμωγμένος/η, αφού προκειμένου να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου θα πρέπει να κάνεις πολλές περικοπές στα έξοδα σου και να αρκεστείς στα απολύτως απαραίτητα. Εάν περίμενες κάποια χρήματα ή ήλπιζες σε κάποια αύξηση ή ένα μπόνους από την δουλειά σου, μάλλον δεν πρόκειται να τα πάρεις ή θα έχεις τρομερές καθυστερήσεις. Αν τώρα κάνεις κάποια κίνηση για διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα, το πιο πιθανό είναι να πάρεις μία αρνητική απάντηση. Σε περίπτωση που ήθελες να κάνεις κάποιου είδους επένδυση θα αναγκαστείς να κάνεις πίσω, καθώς δεν έχεις τα κεφάλαια να ανταπεξέλθεις. Όλη αυτή η κατάσταση αντί να σε κάνει πιο συντηρητικό/η με την διαχείριση των χρημάτων σου σε σπρώχνει να πάρεις μεγάλα ρίσκα με την ελπίδα πως έτσι θα μπορέσεις να την αλλάξεις και επιτέλους να πάρεις κι εσύ μία ανάσα. Το θέμα είναι ότι δεν θα σου βγουν κι εκεί που θα πας για το κάτι καλύτερο θα βρεθείς σε ακόμη πιο δεινή θέση. Ασφαλώς και θα κάνεις με όσους έχεις οικονομικά πάρε δώσε πολλούς καβγάδες. Σε ψυχολογικό επίπεδο είναι βέβαιο πως θα αρχίσεις να έχεις τρομερές ανασφάλειες και θα σκέφτεσαι με απαισιοδοξία το μέλλον σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου μπορεί να σου φέρει μια σημαντική γνωριμία με ένα άτομο που μελλοντικά θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο και θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη σου. Από την άλλη ίσως να προκύψουν θέματα με τα αδέρφια σου, ενώ θα μπεις σε μία διαδικασία  να αναθεωρήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι κάποια πράγματα. Ο ανάδρομος Ερμής που σε επηρεάζει από την Πρωταπριλιά και μετά θα φέρει στον δρόμο σου παλιούς γνωστούς και φίλους, αλλά και ένα παλιό σου ταίρι ή νέα από αυτό. Θα πρέπει όμως να προσέχεις ιδιαίτερα τον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί θα υπάρξουν και πολλές παρεξηγήσεις, ενώ δυσκολίες και καθυστερήσεις θα έχεις και στις μετακινήσεις σου. Αν πρόκειται να κλείσεις μία σημαντική συμφωνία και δεν μπορείς να το καθυστερήσεις, τσέκαρε και την παραμικρή λεπτομέρεια.  

3ο δεκαήμερο

Καθόλου προσεκτικός/η δεν είσαι στην διαχείριση των οικονομικών σου και μάλλον δεν έχεις καμία συναίσθηση των χρημάτων που σπαταλάς σε περιττά έξοδα ή χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις. Πιθανώς να έχεις πάρει κάποια παραπάνω χρήματα αυτό το διάστημα και για αυτό λανθασμένα να θεωρείς πως σε παίρνει να χαλάσεις το κάτι παραπάνω, όμως αν συνεχίσεις έτσι, σε λίγο δεν θα έχεις ούτε για τα απολύτως απαραίτητα. Εάν πάλι αυτό το διάστημα διαπραγματεύεσαι μία αύξηση, μπορεί να σου υποσχεθούν πολλά και καλά, όμως στο τέλος είτε δεν θα πάρεις τίποτα, είτε αυτά που θα πάρεις θα συνοδεύονται από αρκετή παραπάνω δουλειά, επομένως θα σου έρθει μία η άλλη. Εάν ετοιμάζεσαι να κάνεις κάποιου είδους επένδυση, πρόσεξε καλά πόσα θα διαθέσεις, γιατί το πιο πιθανό είναι να έχεις οικονομικές απώλειες. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που σου κάνουν κάποια δελεαστική πρόταση με υποσχέσεις για πολλά και εύκολα κέρδη. Μάλλον θα σε εκμεταλλευτούν και θα σε ξεπουπουλιάσουν. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8 του Απρίλη θα σε ωθήσει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και που εκφράζεσαι και μάλλον έτσι θα δεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα από το να μένεις προσκολλημένος/η στις ιδέες και τις πεποιθήσεις σου, χωρίς ίχνος διαλλακτικότητας. Ένα σημαντικό ζήτημα είναι πιθανό να προκύψει και με τα αδέρφια σου ή άλλον κοντινό συγγενή και μπορεί να έχει την ρίζα του στο παρελθόν. Ο ανάδρομος Ερμής που σε επηρεάζει από την Πρωταπριλιά και έπειτα μάλλον θα σου δημιουργήσει επικοινωνιακά μπερδέματα και θα παρεξηγηθείς με πολύ κόσμο. Ωστόσο, σίγουρα θα έχεις επαφές και συναντήσεις με άτομα που είχατε χαθεί, ακόμη και τυχαία, και θα μάθεις πολλά νέα που μέχρι τώρα αγνοούσες. Θεματάκια μπορεί να έχεις και με τις μετακινήσεις σου, αφού το όχημά σου ίσως να βγάλει κάποια βλάβη, ενώ και ο τεχνολογικός σου εξοπλισμός μπορεί να σε προδώσει σε κρίσιμη στιγμή. Επομένως μην αφήνεις τίποτα για τελευταία στιγμή και έχε καλού κακού ένα plan b.  

 

Υδροχόος: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved