Δίδυμοι
Δίδυμοι
Από 21/05 έως 21/06 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΔΙΔΥΜΟΙ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21/04 έως 27/04

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Θα συνειδητοποιήσεις, ίσως και με κάπως επώδυνο τρόπο, πως θα πρέπει να αποβάλλεις τις εμμονές σου και τα κολλήματα σου, ανοίγοντας τους ορίζοντες σου και αλλάζοντας οπτική σε κάποια πράγματα. Το πείσμα και η αδιαλλαξία πολλές φορές δεν σε βοηθάει καθόλου ούτε σε ψυχολογικό επίπεδο, ούτε και για να κάνεις πράγματα ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου. Μία αποτυχία σε κάποιο σχέδιο σου θα σε εκνευρίσει αρκετά. Παρόλα αυτά θα αρχίσεις να βλέπεις πιο ρεαλιστικά τα επαγγελματικά σου θέματα και οι στόχοι που θα βάλεις από εδώ και στο εξής είναι πολύ πιθανό να επιτευχθούν αν και με αρκετή προσπάθεια. Πιθανώς να σε απασχολήσουν κάποια θέματα υγείας, περισσότερο γιατί θα αναγκαστείς να αλλάξεις ορισμένες από τις συνήθειές σου και να κόψεις κάποιες ένοχες απολαύσεις.

2ο δεκαήμερο

Θα συναντηθείς με παλιούς και πολύ αγαπημένους σου φίλους και θα περάσετε ευχάριστο και διασκεδαστικό χρόνο μαζί συζητώντας διάφορες ιστορίες από τα παλιά. Επίσης μπορεί τώρα να υπάρξει μία καλή αφορμή και να λυθεί μία παρεξήγηση με κάποιον/α που είχατε απομακρυνθεί. Πολύ πιθανό είναι να αποφασίσεις να ασχοληθείς και πάλι με ένα χόμπι σου που παλιότερα λάτρευες, αλλά για διάφορους λόγους το είχες αφήσεις εδώ και καιρό. Με το ταίρι σου θα νοσταλγήσετε το κοινό σας παρελθόν κι αν υπάρχουν μεταξύ σας θέματα που τραβούν καιρό τώρα θα τα λύσετε. Ωστόσο, προς τα τέλη της εβδομάδας κάτι θα προκύψει πάλι και θα σου χαλάσει την διάθεση.  Μπορεί βέβαια να σε θυμηθεί και μία παλιά σου αγάπη και να κάνει αρκετές προσπάθειες για μία επανασύνδεση, ίσως και να ζητήσει την βοήθεια κοινών σας φίλων. Στο χώρο της δουλειάς μπαίνουν σε τάξη αρκετές εκκρεμότητες, αν και οι απαιτήσεις κάποιου συνεργάτη σου ή του προϊσταμένου σου θα παραείναι πολλές.

3ο δεκαήμερο

Η ψυχολογία σου μάλλον θα αρχίσει να αλλάζει προοδευτικά προς το καλύτερο μέσα στο επόμενο διάστημα και θα κερδίσεις πίσω την χαμένη σου ελπίδα και αισιοδοξία. Θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να κάνεις μία ανασκόπηση του παρελθόντος και να αναμετρηθείς με τις φοβίες και τα άγχη σου, αλλά και να συμφιλιωθείς μαζί σου. Θα αρχίσεις να βλέπεις διαφορετικά και πιο απλά κάποια πράγματα και θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι είσαι υπερβολικός/ή και μπλοκάρεις μόνος/η σου τον εαυτό σου. Θα καταφέρεις να αποβάλλεις πολλά από όσα σε βαραίνουν και θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Σε πιο πρακτικό επίπεδο ευνοείσαι για οποιουδήποτε είδους κρυφές επαφές ή μυστικές συμφωνίες. Ό,τι παρασκηνιακό οργανώσεις τώρα, δεν κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, αντιθέτως θα σου φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ το ένστικτό σου θα αρχίσει να δουλεύει τρομερά καλά.

 

 

Δίδυμοι: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved