Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 24° 53' 55" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 05' 13" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 30' 42" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 07° 45' 48" ΣΚΟΡΠΙΟΣ R
ΑΡΗΣ - 13° 48' 21" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 25° 29' 01" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 03° 56' 11" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 00° 47' 19" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 04' 36" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 18° 49' 49" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 02° 11' 48" ΛΕΩΝ R
Δίδυμοι

Δίδυμοι

Από 21/05 έως 21/06
SHARES

Δίδυμοι: Ετήσιες Προβλέψεις 2018

2018 ♊: Οικονομικές προτεραιότητες

Γενικά

Αν και ο Κρόνος έφυγε από απέναντί σου, τερματίζοντας μια διετή περίπου περίοδο αυξημένων πιέσεων και καθηκόντων, στην περίπτωση που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μάλλον πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι τα γενέθλιά σου, αφού τότε θα κλείσει ο κύκλος των περιορισμών και της σχετικής ατυχίας. Μην παίρνεις πολύ… θάρρος λοιπόν!

Κατά τα άλλα, η παρουσία του στον Αιγόκερω επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά σου, που αναγκαστικά θα βάλεις σε μια τάξη, περικόπτοντας τα μη αναγκαία έξοδα. Επιπλέον, καλείσαι να ρυθμίσεις ασφαλιστικές, φορολογικές ή κληρονομικές υποθέσεις κι εδώ τα πράγματα μπορεί να μην κυλήσουν απρόσκοπτα, αλλά να υπάρξουν καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές εμπλοκές.

Το πιο δύσκολο διάστημα για όλα αυτά ορίζεται από την Ηλιακή έκλειψη της 13ης Ιουλίου, που μπορεί να αναδείξει το όποιο πρόβλημα και να σε «στριμώξει» στην γωνία.

Σε κάθε περίπτωση οφείλεις να κινηθείς συνετά, αποφεύγοντας τα οικονομικά «ανοίγματα» και δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

Στον αντίποδα, υπάρχει ο Δίας, που όσο παραμένει στον Σκορπιό (μέχρι τις 7/11), σε ευνοεί σε εργασιακά θέματα, εξασφαλίζοντάς σου ομαλές συνθήκες εργασίες, ίσως και μια καλή δουλειά ή έστω το «δικαίωμα» να… κάθεσαι και να αμείβεσαι στοιχειωδώς. Επειδή όμως το πέρασμά του στον Τοξότη είναι για σένα «όλα τα λεφτά» και το ορόσημο της εξόδου σου από την προσωπική σου κρίση, δεν έχεις παρά να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή, ελπίζοντας βάσιμα στα καλύτερα. Όχι πως μέχρι τότε η ζωή σου θα στερείται ενδιαφερόντων. Ίσα-ίσα που οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, θα εμπλουτίσουν τη ζωή σου με νέες δράσεις, που στην πλειοψηφία τους έχουν να κάνουν με σπουδές, ταξίδια ή την «τριβή» σου με προϊόντα της τεχνολογίας που «ανεβάζουν επίπεδο» στην καθημερινότητά σου.

Γενικότερα, έχεις να μάθεις και να κάνεις πολλά «φρέσκα» πράγματα και αναφορικά με την επιμόρφωσή σου, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο.

Προσοχή όμως απαιτεί από πλευράς σου η Σεληνιακή έκλειψη της 27ης Ιουλίου, αφού ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου τίθεται θέμα ασφαλείας και αν μπορείς, μείωσε τις μετακινήσεις σου μέχρι τις 11/8, που είναι και το πιο επικίνδυνο διάστημα.

Τέλος, ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον Ποσειδώνα που επηρεάζει τη ζωή σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και στο δεύτερο.

Κι αυτό γιατί ο πλανήτης της φαντασίας και της υπέρβασης δεν προσφέρεται για δράσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας παραπλάνησης ή μιας εντελώς λανθασμένης επιλογής. Αντίθετα όμως, ως προς τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου και τις δράσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα, είναι αυτός ακριβώς που χρειάζεσαι για να υλοποιηθούν οι εμπνεύσεις και τα οράματά σου.

Επιπλέον, σε καλεί να εμπιστεύεσαι περισσότερο την διαίσθηση, παρά τη λογική σου.

‣ Διάβασε παρακάτω την Ετήσια Πρόβλεψη του 2018 σύμφωνα με το δεκαήμερο που έχεις γεννηθεί

1ο δεκαήμερο

Οικονομικά

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα έχεις τα «τυχερά» σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά. Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως σπαταλήσεις τα χρήματά σου σε «αμαρτωλές» αναζητήσεις! Μετά τα γενέθλιά σου όμως, μπαίνεις σε μια φάση σχετικής οικονομικής λιτότητας και καλό είναι να αποφύγεις τα «ανοίγματα», δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

Ερωτικά

Το «πανηγύρι» που γίνεται στα προσωπικά σου δυστυχώς δε θα έχει συνέχεια και μετά τον Μάιο! Ίσως όμως σου κάνει καλό τελικά, αφού θα «συμμαζευτείς», έστω κι αν αυτό συνοδευτεί από μια συναισθηματική «εμπλοκή» που θα σε κάνει να υποφέρεις… λιγουλάκι. Πάντως, αν είσαι γεννημένος/η μετά τις 25/5, θα αποζημιωθείς με μια σχέση που έχει όλο το «πακέτο».

2ο δεκαήμερο

Οικονομικά

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μια συμφωνία ή συνεργασία θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις, ιδιαίτερα αν ο ενεργός Ποσειδώνας σε εμπλέξει σε μια απάτη ή το κυνήγι μιας ουτοπίας. Παράλληλα, καλείσαι να δώσεις «μάχες» για οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Μετά τα γενέθλιά σου, ο κίνδυνος εξαπάτησης παραμένει, αλλά σε κάθε περίπτωση η τύχη δε θα σε εγκαταλείψει και θα σου δοθούν λύσεις ή εναλλακτικές.

Ερωτικά

Μέχρι τα γενέθλιά σου, το πλαίσιο των διαπροσωπικών σου σχέσεων είναι ανατρεπτικό κι αν μεν είσαι μόνος/η, θα έχεις μια σπάνια ή «εξωτική» εμπειρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, να ξέρεις ότι οι πιθανότητες γέρνουν υπέρ μιας δυσάρεστης εξέλιξης. Στην συνέχεια βέβαια, μπορεί να ζήσεις τον «μεγάλο έρωτα»! Και, παρότι ως ένα βαθμό όλα αυτά που θα γίνουν εμπεριέχουν και όνειρα ή προσδοκίες που δεν θα εκπληρωθούν τελικά, η όλη κατάσταση θα σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία σου.

3ο δεκαήμερο

Οικονομικά

Μέχρι τα γενέθλιά σου οφείλεις να ακολουθήσεις μια συντηρητική πολιτική, αφού θα προκύψουν υποχρεώσεις και αναγκαιότητες εκτός προγράμματος. Προνόησε λοιπόν για να μην «τρέχεις». Μετά τα γενέθλιά σου όμως, το κλίμα αλλάζει και κάποια έκτακτα έσοδα θα σου επιτρέψουν να κάνεις καταναλωτικές «τρέλες», αποκτώντας διάφορα είδη. Επιπλέον, θα ωφεληθείς από μια συνεργασία ή συμφωνία.

Ερωτικά

Μέχρι τα γενέθλιά σου, τον λόγο έχει ο Κρόνος κι από αυτήν την άποψη καλείσαι, είτε να «βολευτείς» με τη μοναξιά σου είτε να ασχοληθείς με τα προβλήματα των άλλων και ιδιαίτερα του/της συντρόφου σου. Ίσως μάλιστα να προκύψει ένα αδιέξοδο, που θα σε αναγκάσει να «παγώσεις» τη σχέση σου. Στη συνέχεια όμως επικρατούν «θυελλώδεις άνεμοι» στην προσωπική σου ζωή και οι εμπειρίες που θα βιώσεις δεν θα έχουν προηγούμενο! Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να διαλυθεί.

Διάβασε επίσης

5 ζώδια που μπορούν να γίνουν εχθροί σου εάν τα πράγματα πάνε στραβά!

Μπορούν να γίνουν εχθροί σου και... δεν το θέλεις!

Ποια 5 ζώδια σε αγοράζουν και σε πουλάνε;

Πάει πουθενά το μυαλό σας;

Ζώδια πίσω από το τιμόνι: Αυτοί είναι οι καλύτεροι και οι χειρότεροι οδηγοί

Δεν το λέμε εμείς, είναι αποτέλεσμα έρευνας, βασισμένης σε 160.000 τροχαία

Δίδυμε, πώς θα αντιδρούσες αν κέρδιζες το Τζακ ποτ σε κάποιο τυχερό παιχνίδι;

Ποιες θα ήταν οι πρώτες σκέψεις ή πράξεις σου;

Τα 4 πιο χειριστικά ζώδια στις σχέσεις

Έχε τα υπόψη σου και πράξε ανάλογα!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies