Δίδυμοι
Δίδυμοι
Από 21/05 έως 21/06 | Το προφίλ του Ζωδίου

Δίδυμοι: Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου

 

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος του μήνα στον Σκορπιό στις 24/04 θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη πιο έντονη δυσφορία για διάφορα θέματα που κάνουν εδώ και καιρό την καθημερινότητά σου πιο δύσκολη και παράλληλα σε εμποδίζουν ή σε απομακρύνουν από τους στόχους που έχεις βάλει για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές σου. Το άγχος που σου δημιουργείται, πέρα από την ψυχολογία σου, δεν αποκλείεται να επηρεάσει γενικότερα την υγεία σου και να σου προκύψουν κάποια θεματάκια, που καλό θα ήταν να μην τα αμελήσεις. Παρόλα αυτά φαίνεται πως επιμένεις να κάνεις με εμμονή σκέψεις γύρω από το πώς θα πετύχεις όσα έχεις ονειρευτεί και αρνείσαι πεισματικά να εγκαταλείψεις τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σου. Αν πάντως επιμένεις να μην είσαι ευέλικτος/η στις αναποδιές που σου προκύπτουν, το πιθανότερο είναι να σου δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες φοβίες και ανασφάλειες λόγω αποτυχίας. Η Αφροδίτη με το πέρασμα της στον Ταύρο μεν μπορεί να σου δώσει περισσότερη αισιοδοξία, την οποία όμως και θα «κάψεις» με τις εμμονές σου. Στην ερωτική σου ζωή υπάρχει έντονο παρασκήνιο και ίντριγκα, αφού μπορεί να ξεκινήσεις τώρα μία παράνομη σχέση ή και να καταστρώσεις ολόκληρο σχέδιο για να κάνεις δικό σου το αντικείμενο του πόθου σου. Ακόμη κι αν συνειδητοποιείς πως οι κινήσεις σου είναι λάθος, θα είναι ακατόρθωτο να σταματήσεις ό,τι συμβαίνει. Αν είσαι σε σχέση μπορεί ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφο σου να υπάρξουν κάποια ένοχα μυστικά που αν βγουν στο φως, μάλλον θα έχετε θέματα να λύσετε…

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο στις 8/5 θα σε επηρεάσει περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς θα βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, φοβίες και άγχη που ίσως να έχουν την ρίζα τους σε αρνητικά βιώματα του παρελθόντος . Επειδή την δεδομένη στιγμή θα είναι κάπως δύσκολο να πάρεις αποφάσεις ή να περάσεις στην δράση, αλλά και να εξωτερικεύσεις αυτά που κουβαλάς μέσα σου, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις όσο το δυνατόν την ψυχραιμία σου και να προσπαθήσεις να οργανώσεις καλύτερα τα μελλοντικά σου βήματα, ώστε όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή να είσαι πανέτοιμος/η για πράξεις. Ευτυχώς η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά αρκετά να μην χάνεις πλήρως την αισιοδοξία σου και που και που να βλέπεις την καλή πλευρά ορισμένων πραγμάτων. Στην ερωτική σου ζωή μέσα στον Απρίλιο είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να βλέπεις ερωτικά κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, ενώ μπορεί ένα παλιό χαλαρό φλερτ που υπήρχε μεταξύ σας τώρα να φουντώσει. Ο Μάιος θα έχει έντονο παρασκήνιο και ίσως να ξεκινήσεις μία παράνομη σχέση ή να ερωτευτείς κάποιον/α στον/στην οποίο/α δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι σε σχέση, μάλλον θα θελήσετε με το ταίρι σου να περάσετε περισσότερο χρόνο εντελώς οι δυο σας. Στον φιλικό σου κύκλο, παρόλο που μέσα στον Απρίλιο θα έχεις πολλές και ευχάριστες συναντήσεις και reunions, ο Άρης από τον Κριό στα μέσα του Μάη θα φέρει εντάσεις, νεύρα και καβγάδες.

3ο δεκαήμερο

Οι σημαντικές και τυχερές σύνοδοι του μήνα, αυτή του Δία/Ουρανού και δεύτερη του Ήλιου/Δία, πραγματοποιούνται μέσα στον 12ο οίκο σου και περισσότερο θα σε επηρεάσουν σε ψυχολογικό επίπεδο, όμως καθόλου αμελητέο ή ασήμαντο δεν είναι αυτό το γεγονός κι ας μην έχει να κάνει με τα υλικά αγαθά. Θα έχεις μία μοναδική ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου όλα όσα σε βαραίνουν, να παλέψεις με τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και να βγεις νικητής/ρια και να βρεις την χαμένη σου αισιοδοξία. Επίσης το ένστικτο σου θα σε καθοδηγεί άριστα και είναι η ιδανική στιγμή για να οργανώσεις τα μελλοντικά σου βήματα κι όταν έρθει η κατάλληλη ώρα να τα περάσεις στην πράξη να στεφθούν με επιτυχία. Σίγουρα κάποιες στιγμές θα σε καταβάλουν τα αρνητικά συναισθήματα και μπορεί μέσα σου να μαζεύεις ένταση και θυμό, όμως στο τέλος θα αποβάλεις τα πάντα. Στο χώρο της δουλειάς απόφυγε προς το παρόν να πάρεις σημαντικές ή ριψοκίνδυνες αποφάσεις και μην εμπιστεύεσαι στα τυφλά τους συνεργάτες σου γιατί μπορεί πολλά από όσα λένε ή κάνουν να είναι παραπλανητικά και να σε εκμεταλλευτούν. Στην ερωτική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να κάνεις μέσα στον Απρίλιο μία ενδιαφέρουσα γνωριμία με την βοήθεια των φίλων σου, ενώ πιο μετά ίσως νιώσεις ρομαντικά συναισθήματα για κάποιον/α που δεν μπορείς να προσεγγίσεις κι αυτό θα σε εκνευρίζει. Από την άλλη μπορεί να ξεκινήσει μία κρυφή σχέση, ενώ με το ταίρι σου ίσως να υπάρξουν καβγάδες για διάφορα παλιά θέματα που σου έχουν κολλήσει άσχημα.  

 

 

Δίδυμοι: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved