Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 29/2 έως και 4/3;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Ενώ η εβδομάδα ξεκινάει με μια δύσκολη ματιά, στην πορεία θα αλλάξει και θα γίνεις διπλά αισιόδοξος/η. Γιατί θα δεις ακόμα και την παλιά σου σχέση μέσα από νέες προσλαμβάνουσες οι οποίες θα σε κάνουν περισσότερο δυναμικό/η και κυρίως πιο εύκολο/η στην επικοινωνία. Η υπόθεση με τον Σκορπιό θα κλείσει τελικά με τον ένα η με τον άλλο τρόπο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Δηλαδή ή θα δεχτείς κάποιες αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να καταστάλαξεις σε μια κατεύθυνση ή θα αποδεχτείς ακόμα και τα κακώς κείμενα. Η ερωτική συμπεριφορά σου πάντως θα είναι πολύ δυναμική γιατί μπορεί να βρεθεί ξαφνικά ένα πρόσωπο που να σε εμπνέει και να θέλεις να κάνετε πολλά πράγματα από κοινού.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Προσπαθείς να ξεφύγεις από μια εξαρτημένη σχέση η οποία από την μια σου δημιουργεί ασφάλεια και από την άλλη ένα στενό κλοιό. Η ελευθερία που θα αναδυθεί από μέσα σου θα σε σπρώξει προς τον Τοξότη και θα ανοίξεις τελικά τα χαρτιά σου γιατί όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα. Έχεις πάντως αποφασίσει να κάνεις πιο εύκολη την ζωή σου και για αυτό δεν θα συνεχίσεις να πεισμώνεις με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Θα κινηθείς διπλωματικά και με εξυπνάδα γιατί η επικοινωνία θα μετράει περισσότερο για σένα.Η σχέση γίνεται πιο εύκολη γιατί ο Υδροχόος έχει μια φιλική στάση απέναντί σου και με αυτόν τον τρόπο δεν ζορίζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Περιμένεις απαντήσεις και αυτό σε κρατάει σε αγωνία γιατί όλα είναι ρευστά και φοβάσαι ότι τελικά δεν θα γίνει τίποτε. Αλλά όλα είναι πιο εύκολα από ότι περίμενες. Γιατί ο Ιχθύς σε φροντίζει με τον τρόπο του και, αν δεν τον τρομάζεις με τα πολλά σου λόγια, θα δεις ότι σε βάθος χρόνου θα προχωρήσετε. Η φαντασία μερικές φορές χρειάζεται ακόμα και σε σένα το παιδί της λογικής γιατί όλα θα είναι πιο χαλαρά και ήρεμα. Με τον Σκορπιό είσαι πολύ κολλημένος/η αλλά ίσως είναι δύσκολο να καταλάβει ο ένας τον άλλον γιατί έχετε διαφορετική οπτική γωνία. Η μυστικότητα που χρειάζεται να κρατήσεις σίγουρα είναι απαραίτητο προσόν για να σχετιστείς με τον Ταύρο ή το Λιοντάρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Αναλαμβάνεις δράση και μάλιστα με ένα τρόπο που ταιριάζει απόλυτα στην δική σου ψυχοσύνθεση. Ο συναισθηματικός σου, κόσμος γεμάτος με εκπλήξεις και δημιουργική φαντασία, σίγουρα θα σε βοηθήσει στο να στηρίξεις την σχέση σου με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Αν έχεις πάρει απόφαση να σταματήσεις με τον Κριό θα πρέπει να το πεις ανοικτά και ξεκάθαρα και να μην παίζεις παιχνίδια φλερτάροντας από εδώ και από εκεί. Γιατί μερικές φορές ψάχνεις πρώτα να καλύψεις την ανασφάλειά σου και εκεί είναι που γίνονται τα μεγάλα λάθη. Η σκέψη σου πάντως χρειάζεται αλλαγή και προπάντων χρειάζεσαι κατανόηση απέναντι σε προβλήματα που μπορεί να έχει το άλλο το άτομο. Με αυτόν τον τρόπο θα δείξεις ακόμα και το φιλικό σου πρόσωπο που συνήθως δεν είναι εύκολο να φανεί.

ΛΕΩΝ

leo

Έχεις γενικά μια θετική στάση απέναντι στο πρόσωπο που είστε μαζί. Και αν έχεις μοναξιές πάλι θα φέρεσαι ανοικτά και φιλικά. Οπότε θα κερδίσεις πιο εύκολα τις εντυπώσεις και θα δημιουργήσεις εμπιστοσύνη. Μπορεί ακόμα και να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να μιλάς και για τους/τις πρώην σου με το άτομο που τώρα είστε μαζί. Κάνεις μεν άλματα αλλά μην το παρακάνεις, γιατί αν σχετίζεσαι με Ταύρο ή Σκορπιό μπορεί να μην δείξει την κατανόηση που ζητάς. Με τον Υδροχόο έχετε κάνει πολλά βήματα από κοινού και τώρα οι συναντήσεις μπορεί να πληθαίνουν με στόχο να μείνετε ακόμα και μαζί. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να έχεις έναν κρυμμένο θυμό και να μην ξέρεις τι σου φταίει. Πιθανόν να νιώθεις άσχημα λόγω μιας εσωτερικής ανασφάλειας που μπορεί σε κάνει να ζηλεύεις λίγο παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Κάνεις συνέχεια υποθέσεις και σενάρια και όλο κάτι δεν σου βγαίνει με την λογική σου. Η νοοτροπία σου πρέπει να αλλάξει και να κοιτάξεις μπροστά με ένα διαφορετικό τρόπο. Η σχέση με τον Υδροχόο σου δημιουργεί μια ένταση γιατί σε βγάζει έξω από τα όρια σου. Αλλά το ένστικτό σου τελικά σε πιέζει να κάνεις πράγματα που μπορεί σε άλλη φάση να μην τα έκανες. Όσο πάντως δημιουργείς καλύτερο κλίμα στην στενή σου σχέση τόσο θα εισπράττεις πίσω τα καλά που μπορεί να πάρεις από τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ. Η γρηγοράδα του Κριού θα σε βάλει σε μια διαδικασία να κάνεις και εσύ αγώνα δρόμου για να ακολουθήσεις και να γίνεις όσο μπορείς το πιο κοντινό του/της άτομο.

ΖΥΓΟΣ

libra

Η στάση απέναντι σε οτιδήποτε σε ενοχλεί δεν είναι ξεκάθαρη, για αυτό και τα μηνύματά σου είναι πολύ χαοτικά και ουτοπιστικά. Μπορεί να βιάστηκες να βγάλεις συμπεράσματα για ένα Ιχθύ και τώρα να σε απογοητεύει σε κάθε του βήμα. Είναι σημαντικό να περιμένεις να φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να δεις τελικά αν αυτά που έχουν ειπωθεί μπορεί να γίνουν η όχι. Ένα ταξίδι θα σε συναρπάσει και πιθανόν να βρεθείς πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που θα έχετε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Ο Κριός είναι ελαφρώς αγενής απέναντι σου και μερικές φορές μπορεί και να σε ειρωνεύεται αν βλέπει αδυναμία από την πλευρά σου. Για αυτό θα πρέπει με τον τρόπο σου να βάζεις στην θέση τους τα πάντα που νιώθεις ότι μπορεί να υπονομεύσουν την προσωπικότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νιώθεις μια μικρή απογοήτευση γιατί τίποτα δεν κινείται εύκολα και τίποτα δεν μπορεί να σου φτιάξει το κέφι. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου θα έχεις μεγαλύτερη εσωτερική ένταση και όλα θα θέλεις να γίνονται «εδώ και τώρα». Ο συμβιβασμός μερικές φορές και η διπλωματική στάση σε συμφέρει, αλλά εσύ είσαι μακριά από όλα αυτά γιατί δεν σου αρέσει να υποχωρείς. Είσαι υπέρ των σταθερών σχέσεων αλλά αυτή την εποχή θέλεις και ποιότητα για να μην βαριέσαι. Πιθανόν να νιώθεις ελαφρά ανικανοποίητος/η και αυτό τελικά σε βάζει να ψαχτείς πιο βαθιά. Με τον Ιχθύ θα βρεις γαλήνη και ηρεμία και σίγουρα θα διασκεδάζετε πολύ καλά μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Προσπαθείς να αλλάξεις τα δεδομένα της σχέσης σου γιατί έχεις ανάγκη να την κάνεις περισσότερο ευχάριστη. Μερικές φορές νιώθεις ότι έχεις διανύσει μεγάλες αποστάσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, παρόλο που το ξέρεις πολύ μικρό διάστημα. Τα μπερδέματα σε λόγια που μπορεί να γίνουν με τον Ιχθύ σίγουρα σε κουράζουν και σε απομακρύνουν περισσότερο. Για αυτό να μην ακούς κανένα άτομο που είναι δίπλα σου και σου λέει το ένα και το άλλο. Γιατί η αλήθεια μάλλον είναι πολύ διαφορετική. Ανακάλυψε εσύ τι συμβαίνει και όχι μέσω των άλλων. Με τον Παρθένο υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα αλλά όλο κάτι κάνει και στο χαλάει με τις παρατηρήσεις του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ότι και να κάνεις έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι πάντα υπάρχει κάτι κρυμμένο και εσύ θέλεις με τον τρόπο σου να το εξιχνιάσεις. Η φιλική συμπεριφορά του Σκορπιού σε ξαφνιάζει γιατί δεν το περίμενες να έρθετε τόσο κοντά. Αλλά αν δέσει το γλυκό θα δέσει μια και καλή. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον/την Παρθένο που έχετε έρθει πολύ κοντά, αλλά όλο κάτι γίνεται και τελικά χάνεται η μαγεία μεταξύ σας. Να προτιμήσεις να μιλάς με τάκτ παρά να τα λές όλα και να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Η διάσταση απόψεων μερικές φορές είναι ωφέλιμη, αρκεί να μην το τραβάς στα άκρα και να έχεις περισσότερο διάθεση για διασκέδαση. Γιατί τότε όλα βελτιώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου θα βιώσεις τις αλλαγές σε βαθύ επίπεδο.Γ ιατί όλα θα είναι πιο δύσκολα και περισσότερο βίαια σε συναισθηματικό επίπεδο. Οπότε από την διανόηση θα περάσεις στην πράξη και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο για σένα. Η φιλία μερικές φορές δεν είναι εύκολη κυρίως με τον Σκορπιό που τώρα αυτή την περίοδο γυρίζει πίσω και μπορεί να σου δημιουργήσει μια νέα εσωτερική ανησυχία. Η συμπεριφορά σου πάντως θα είναι καθοριστική για την μελλοντική σου ζωή και πιθανόν να έχεις απόλυτη στάση που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Αλλά έχεις κουραστεί από τη συγκεκριμένη περίπτωση και κατά κάποιο τρόπο το όχι σου πιθανόν να είναι και ένας τρόπος εκδίκησης.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αναθεωρείς συνέχεια και αυτό σε βοηθάει να βρίσκεις τις δικές σου ισορροπίες και τα ατομικά σου «θέλω». Ότι και να γίνει με τον Κριό θα παραμείνετε τελικά φίλοι ακόμα και να έχετε απομακρυνθεί και τελικά θα νιώσετε ότι υπάρχει έντονο συναίσθημα, ασχέτως αν θα είστε μαζί ή όχι. Τα συναισθήματα υπάρχουν και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Λέων και Υδροχόος είναι το άτομο που θα σου δώσει μια σπρωξιά να ανοίξεις τα φτερά σου και να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Οι συζητήσεις με φίλους αλλά και με ένα άτομο που γνωρίζει από ψυχολογία είναι αυτές που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο και θα δώσουν μια καινούργια διάσταση σε αυτό που αναζητάς, γιατί θα σε ξεκολλήσουν πολύ εύκολα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved