Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 31Μαΐου έως 6 Ιουνίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που είναι ευνοϊκός για το ζώδιό σου. Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στους Διδύμους δίνουν έμφαση στις επιδράσεις της και σου ανοίγουν τον ορίζοντα για να ταξιδέψεις, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις και, γενικότερα, να μπεις στο παιχνίδι.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η πολυαστρία στους Διδύμους σε ευνοεί για να κάνεις αξιόλογες δημόσιες σχέσεις, να διαφημιστείς, να αξιοποιήσεις το όποιο επικοινωνιακό σου χάρισμα αλλά όλα αυτά πρέπει να γίνονται με τη δέουσα προσοχή καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να τα μπλοκάρει ή να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο να μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από το απόγευμα της Παρασκευής και για τέσσερεις μήνες η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων μου, τον Λέοντα. Αυτό το καλοκαίρι ο έρωτας και η δημιουργικότητα θα είναι το φόρτε μου! Ας ανοίξω μυαλά και αγκαλιές κι ας περιμένω τα καλύτερα που έρχονται...

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Καρκίνου και σε εξωθεί στο να ευχαριστηθείς τον έρωτα, τα φλερτ, τα ταξίδια, ιδιαίτερα αν είσαι Ταύρος του τελευταίου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Από την άλλη, επειδή λίαν προσεχώς ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Σκορπιό για να αναμοχλεύσει καταστάσεις που αφορούν κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, θα πρέπει να θυμάσαι ότι κάθε δυσκολία θα προκύψει επειδή πρέπει να σκεφτείς σοβαρά, να βάλεις τα όριά σου και να κάνεις σχέσεις που σε προάγουν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον ανάδρομο Ερμή στο δεύτερο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα οικονομικού χαρακτήρα, να καθυστερήσουν οι αμοιβές σου, να προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα ή να αγοράσεις πράγματα που τελικά δεν θα είναι τόσο χρήσιμα όσο θα νομίζεις τη στιγμή που θα τα αγοράζεις. Θετικό είναι το γεγονός ότι τώρα μπορείς να διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστούν και δεν στα έχουν δώσει μέχρι αυτή τη στιγμή.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το εξάγωνο του Άρη και του Δία με διευκολύνει να μπω στη δράση για να τακτοποιήσω εκκρεμότητες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ζωδιακό σου άξονα, θα επηρεάσει τα αισθηματικά σου καθώς συνοδεύεται από τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, συνδυασμός που ενισχύει τη διάθεσή σου για φλερτ, καινούργιες γνωριμίες, διασκεδάσεις και, γενικότερα, σε βάζει στη διαδικασία να εστιάσεις στις σχέσεις σου, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση, συνεργασία, επιδίωξη. Θα είναι δύσκολο να προωθήσεις τα σχέδιά σου χωρίς εμπόδια και ανατροπές, θα πιεστείς αρκετά και ίσως να μην καταφέρεις να ελέγξεις τα νεύρα σου. Παράλληλα, ο Άρης από το ζώδιό σου σχηματίζει μία ευχάριστη όψη εξαγώνου με τον Δία που θα την αξιοποιήσεις πλήρως αν μπεις στη δράση και προλειάνεις το έδαφος για τα καινούργια εγχειρήματά σου που πρέπει να δρομολογήσεις μετά τις 15 Ιουνίου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα για τέσσερεις μήνες. Θα καταχαρώ καθώς θα με ευνοήσει να ταξιδεύω και να φλερτάρω ή να προβάλλομαι και να κάνω δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε πριμοδοτεί στον αισθηματικό τομέα. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ωστόσο, οι αστρολογικές συνιστώσες αυτής της εβδομάδας δεν σε αφήνουν να εστιαστείς στους έρωτες καθώς οι προτεραιότητές σου θα είναι η δουλειά και, γενικότερα, τα πρακτικά θέματα που σε απασχολούν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που είναι ο άξονας της υγείας και της καθημερινής σου εργασίας. Παράλληλα, στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, εκτός του Ήλιου, θα βρίσκονται ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης. Φαίνεται ότι θα είσαι πολύ αγχωμένος/η και θα δυσκολεύεσαι να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις πολύ σημαντικές κινήσεις και τα επαγγελματικά ξεκινήματα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:
Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που μπορεί να «μαγειρεύεται» σε βάρος μου.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, θα φωτίσει τον άξονα των ερώτων σου της ηλιακής σου οικοθεσίας, τον άξονα Διδύμων - Τοξότη. Αν τη συνδυάσουμε με το γεγονός ότι ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου, όπου θα περάσει την Παρασκευή και η Αφροδίτη και ότι ο Ερμής (έστω και ανάδρομος) και ο Άρης βρίσκονται επίσης στους Διδύμους, αναμένονται τα καλύτερα. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να εκφράσεις τον έρωτά σου, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά. Τώρα δεν αποκλείονται οι περιπέτειες, οι καινούργιες γνωριμίες και οι ανανεωτικές καταστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν δεν είχαμε ανάδρομο Ερμή, οι δουλειές σου θα ανθίζανε αυτή την περίοδο. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν θα προοδεύσεις. Σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τις συμμαχίες, τους στόχους και, γενικότερα, οτιδήποτε δεν πληροί τις προδιαγραφές που σου αναλογούν. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να μάθεις από τα λάθη σου, να βάλεις νέους στόχους και να προλειάνεις το έδαφος για να μπεις στη δράση δυναμικά μετά τις 15 Ιουνίου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό μου την Παρασκευή για να μείνει τέσσερεις μήνες. Ας πανηγυρίσω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Συγκρατημένη αισιοδοξία θα πρέπει να έχεις γι' αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη ναι μεν θα βρίσκεται μέχρι την Παρασκευή στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Καρκίνου αλλά η πολυαστρία στους Διδύμους και η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη δείχνουν ότι τα μυαλά σου θα είναι οπουδήποτε αλλού εκτός από τους έρωτες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα σε επηρεάσει τόσο σε θέματα καριέρας όσο και στον οικογενειακό τομέα. Σε συνδυασμό με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο περιβάλλον (των Διδύμων), θα σε αναγκάσει να αναλάβεις ασήκωτες για τις αντοχές σου ευθύνες, αγγαρείες, υποχρεώσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:
Ο κυβερνήτης μου Ερμής είναι ανάδρομος, γεγονός που χρήζει της προσοχής μου καθώς δεν αποκλείονται οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, οι παρεξηγήσεις, οι εντάσεις στη δουλειά. Είναι προτιμότερο να κρατήσω μία συντηρητική στάση και να μην κάνω σημαντικές κινήσεις, προκειμένου να αποφύγω περιττές στεναχώριες.

Παρακολούθησε επίσης σε βίντεο τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, είναι αρκετά ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν μη τι άλλο, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να βγεις και να διασκεδάσεις. Από την άλλη, με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, θα πρέπει να προσέχεις γιατί είναι πιθανό να κάνεις σοβαρά επικοινωνιακά λάθη...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με το εξάγωνο του Άρη και του Δία από ζώδια που «βλέπουν» πολύ θετικά το δικό σου, φαίνεται ότι η περίοδος είναι η καταλληλότερη για να οργανώσεις τις συμμαχίες σου. Ωστόσο, οφείλω να υπενθυμίσω ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και χρήζει προσοχής, ιδιαίτερα αν έχεις σκοπό να κάνεις κάτι καινούργιο (καλύτερα να το αναβάλλεις για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου).
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Αφροδίτη θα περάσει την Παρασκευή στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει για τέσσερεις μήνες, διάστημα στο οποίο θα με ευνοεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στους Διδύμους, στο περιβάλλον που σχετίζεται με τα βαθύτερα ένστικτά σου, τη λίμπιντο, τις πιο μύχιες πλευρές του ψυχικού σου κόσμου και προκαλούν αναστάτωση τόσο με τον θετικό όσο και με τον αρνητικό τρόπο. Κερασάκι στην τούρτα θα είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Αν είσαι εγκλωβισμένος/η στα δεσμά του εγωισμού και τις αντιπαλότητας, το πιο πιθανό είναι ότι θα περάσεις στενάχωρες καταστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα των οικονομικών σου, μπορεί να εγκυμονεί έκτακτα έξοδα, ακόμη κι αν αυτά γίνουν επειδή θα θελήσεις να το ρίξεις έξω. Είναι προτιμότερο να προσέχεις για να έχεις και, αν μπορείς, να κάνεις λίγη οικονομία.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μέχρι την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φιλικό, για το ζώδιό μου, περιβάλλον του Καρκίνου. Ας αξιοποιήσω τις δυνατότητες που μου δίνει για να ξεφύγω λίγο από την πεζή καθημερινότητα, να κάνω ένα ταξιδάκι ή επαφές με το εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζωδιακό σου άξονα την Τρίτη, θα επηρεάσει τις σχέσεις σου και δη τις αισθηματικές. Ωστόσο, εκτός του Ήλιου, στο ζώδιο των σχέσεών σου, τους Διδύμους, θα βρίσκονται και ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή που μπορεί να προκαλέσουν αδικαιολόγητα ξεσπάσματα. Προσπάθησε να προσεγγίσεις το ταίρι σου, να μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές –κόντρα στην τάση σου- και να περιορίσεις την κυκλοθυμία σου. Αν ψάχνεσαι, οι μέρες αυτές προσφέρονται για να φλερτάρεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να σε βάλει στη δράση για να κλείσεις συμφωνίες, να κάνεις κάποιες επαφές για το εξωτερικό, να ψαχτείς για σπουδές στο εξωτερικό, επιμόρφωση γενικότερα, νομικά θέματα. Να θυμάσαι ότι η δράση σου τώρα θα πρέπει να σταματάει στη συγκέντρωση πληροφοριών γιατί ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί τις υπογραφές συμβολαίων και τις οριστικές συμφωνίες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα από την Παρασκευή και η παραμονή της σε αυτό το ευνοϊκό περιβάλλον για τέσσερεις μήνες, θα είναι βοηθητική για μένα, τόσο επειδή θα προσδίδει μία νότα χαράς στα ταξίδια μου όσο και επειδή θα διευκολύνεις τις δουλειές μου που αφορούν σε επικοινωνία, επαφές, ταξίδια, εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, θέση από την οποία σε πριμοδοτεί, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από την κει και μετά που θα περάσει στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει για τέσσερεις μήνες, θα ανεβάζει τη λίμπιντό σου και θα σε βάλει στο ερωτικό παιχνίδι.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα έκτου – δωδεκάτου της ηλιακής σου οικοθεσίας, Διδύμων – Τοξότη, επηρεάζει την καθημερινότητά σου, τη δουλειά σου αλλά και θέματα υγείας ή ψυχολογικά, καλά κρυμμένα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείς να επωμιστείς ένα πλήθος ευθυνών και αγγαρειών που θα σε αγχώσουν και ίσως σε αποδυναμώσουν ενεργειακά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, θα υπάρχουν αρκετές ανατροπές στην καθημερινότητά μου γι αυτό πρέπει να κάνω ένα χαλαρό πρόγραμμα που να «χωράει» την ανατροπή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης, επηρεάζει τον άξονα των ερώτων σου, Διδύμων - Τοξότη. Στο ίδιο περιβάλλον βρίσκονται και ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης. Εννοείται ότι η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο πιο ερωτική του συνηθισμένου όχι μόνο γιατί μπορείς να βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις αλλά και επειδή θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να διασκεδάσεις. Τα φλερτ, οι καινούργιες γνωριμίες και οι περιπέτειες όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι μέρες αυτές είναι καλές για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις καθώς οι επαφές, οι συζητήσεις, οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα αποδώσουν. Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος και προκαλεί καθυστερήσεις, κακή συνεννόηση, λάθη, άγχος, καλό θα ήταν να προλειάνεις το έδαφος και να κάνεις τις κινήσεις σου στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιούνη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Αφροδίτη περνάει την Παρασκευή στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει για τέσσερεις μήνες και θα πριμοδοτεί σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι την Παρασκευή στον Καρκίνο, το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι και θα σου δίνει τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, αυτή την περίοδο θα αναγκαστείς να εστιαστείς σε πρακτικά θέματα και δεν θα έχεις ούτε χρόνο ούτε διάθεση για έρωτες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας και της καριέρας, δηλαδή τις βάσεις σου. Στο ίδιο περιβάλλον (των Διδύμων), εκτός του Ήλιου βρίσκονται και ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή και εντείνουν τα όποια προβλήματα και τις εντάσεις. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε κάθε σου κίνηση και – ει δυνατόν- να αποφύγεις τα επαγγελματικά ξεκινήματα και τις τριβές.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνάει την Παρασκευή στον Λέοντα, το περιβάλλον της καθημερινότητας, της δουλειάς μου, της υγείας μου. Μέσα στους επόμενους μήνες θα έχω τις ευκαιρίες στους συγκεκριμένους τομείς που πρέπει να αξιοποιήσω.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved