Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 27/3 έως 2/4;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός

Νιώθεις κάτι μέσα σου φρέσκο και αναζωογονητικό και θα οδηγηθείς σε πολλές λύσεις που αφορούν την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Θέλεις πλέον να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου και να κοιτάξεις μπροστά για αυτό πιθανόν να αλλάξεις γούστα ακόμα και στο στυλ του ατόμου που σε έλκει. Γιατί απελευθερώνεσαι πλέον από τον απόλυτο ιδεασμό για το πως βλέπεις την αγάπη και την αλήθεια που απορρέει από αυτή. Η σχέση με τον Ζυγό θα διαφοροποιηθεί άμεσα, αφού όλα σε οδηγούν προς μια κατεύθυνση η οποία δεν έχει πλέον γυρισμό. Το ότι μπαίνεις ενεργά στο παιχνίδι θα είναι για σένα το καλύτερο δώρο που μπορεί να σου δοθεί από το πλανητικό σύστημα. Η Νέα Σελήνη θα σου φέρει το μεγάλο δώρο της ανεξαρτητοποίησης αλλά πρέπει να προσέξεις να μην το παρακάνεις, γιατί πιθανόν με τη στάση σου να πληγώσεις τον Ταύρο ή την Παρθένο.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Κριού και στους υπόλοιπους τομείς

Ταύρος

Έχεις μια ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα άτομο αλλά επειδή γνωρίζεις πολύ καλά ότι είναι ο απαγορευμένος καρπός νιώθεις πολύ άβολα. Όμως δεν τα παρατάς και θέλει να προσπαθήσεις με το δικό σου τρόπο να μη χαθεί αυτή η ιστορία. Μερικές φορές νιώθεις ότι η ευτυχία γλιστράει μέσα από τα χέρια σου και ότι φτάνεις στην πηγή και δεν πίνεις το νερό που θέλεις. Όμως καλό είναι να δεις τις κινήσεις σου βήμα-βήμα γιατί άθελά σου ίσως κάνεις και εσύ κάτι που προκαλείς αυτήν την κατάσταση. Η επαφή με τον Κριό θα σου δώσει μια μεγάλη σπρωξιά και θα σε βγάλει σε ένα διαφορετικό έδαφος από ότι πίστευες. Γιατί γίνονται αποκαλύψεις που πιθανόν να μην είναι τόσο εύκολο να τις αντέξεις. Η σχέση με τον Καρκίνο επανέρχεται αλλά και πάλι υπάρχουν πολλά ανακατεμένα πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολο να καταλάβεις. Εσύ καλύτερα να παραμένεις στο κέντρο σου και να μη χάνεις την πίστη σου ότι κάτι καλό θα γίνει στον ερωτικό τομέα. Η επιστροφή ενός Ζυγού θα σε αναστατώσει αλλά δεν είσαι ακόμα σίγουρος/η ότι θα δημιουργηθεί και πάλι η παλιά καλή χημεία.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ταύρου και στους υπόλοιπους τομείς

Δίδυμοι

Βρίσκεις ότι το έδαφος είναι πλέον πιο ανοιχτό για να βάλεις την ερωτική σου ζωή σε μια τάξη και αυτό σου δημιουργεί εσωτερικά ένα δυνατό, καλό συναίσθημα. Έχεις τη σιγουριά ότι θα πετύχεις και ότι θα βρεθείς τελικά πολύ κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακόμα και μακριά να είναι σε ένα ταξίδι εσύ νιώθεις αυτήν την ενότητα με το συγκεκριμένο πρόσωπο κυρίως αν είναι Ζυγός ή Υδροχόος. Γιατί οι κεραίες σας επικοινωνούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η διασκέδαση με φίλους θα σου κάνει πολύ καλό, γιατί με αυτό τον τρόπο θα γνωρίζεις και νέα άτομα αλλά και θα επικοινωνείς με το δικό σου μοναδικό τρόπο. Μόνο ο Σκορπιός μπορεί να σε καθηλώσει αυτό το διάστημα με τις σκηνές ζηλοτυπίας και την κτητικότητα που έχει πάνω σου. Αλλά εσύ είσαι σε φάση που δεν θέλεις πλέον να συγκρούεσαι, αλλά προτιμάς να το πας σιγά-σιγά και διπλωματικά. Η φιλική σχέση με ένα Κριό μπορεί ξαφνικά να μετατραπεί σε έντονη ερωτική.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Διδύμων και στους υπόλοιπους τομείς

Καρκίνος

Δίνεις πλέον μεγαλύτερο βάρος στην ελευθερία σου και κυρίως στο να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο της εξάρτησης. Θα πρέπει όμως να ζυγίσεις καλά τα βήματα αλλά και την παρορμητικότητά σου. Γιατί μπορεί να λειτουργήσεις με θυμό και να διακόψεις απότομα μια σχέση που μπορεί να έχει ακόμα ζωή. Πρέπει να παραμείνεις ανεπηρέαστος/η από φίλους ή και από συμβουλάτορες οι οποίοι μπορεί να μην φροντίζουν για το απόλυτο καλό σου, αλλά να κάνουν προβολές των δικών τους σκέψεων και προβλημάτων πάνω σου. Οπότε η ευθύνη για ό,τι αποφασίσεις θα είναι αποκλειστικά δική σου και είναι πολύ πιθανόν να κάνεις λάθος. Να είσαι όσο μπορείς περισσότερο προσεκτικός/ή αν σχετίζεσαι με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω. Με τον Τοξότη υπάρχει μια έντονη έλξη αλλά επειδή η συμπεριφορά του/της σου προκαλεί ανασφάλεια πιθανόν να είσαι απόμακρος/η.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Καρκίνων και στους υπόλοιπους τομείς

Λέων

Δείχνεις εύκολα τον καλό σου εαυτό γιατί νιώθεις ότι έχεις απόθεμα και κυρίως διάθεση να δώσεις πίσω τα καλά που έχεις πάρει. Η επαφή με ένα άτομο που βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό θα είναι πολύ δυνατή και πιθανόν να σε ξεσηκώσει να πάς μαζί του/της χωρίς καν να το σκεφτείς. Κυρίως αν είναι Κριός που με τον τρόπο του/της σε ενθουσιάζει και δεν μπορείς να αντισταθείς. Η πιο δύσκολη σχέση είναι αυτήν τη στιγμή με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό γιατί μπορεί να εμπλέκεστε με οικονομικά θέματα ή να υπάρχει έντονη ζήλεια και απομάκρυνση. Όμως όλα αυτά δεν είναι και τόσο εύκολο να τα αποδεσμεύσετε από την κοινή ζωή σας και η κατάσταση αυτή σας γυρνάει πίσω γιατί ασκεί ο ένας στον άλλον κριτική του τύπου «τι έχω κάνει εγώ και έχεις κάνει εσύ». Ευτυχώς όμως θα το σώσεις γιατί η διάθεση σου σε σπρώχνει ώστε να βρεις λύσεις και να μην κολλήσεις σε αυτό το τέλμα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Λέοντα και στους υπόλοιπους τομείς


Παρθένος

Γίνονται γρήγορες αλλαγές και γυρίσματα σε σημείο που να μην προλαβαίνεις να κατασταλάξεις σε ένα συναίσθημα ή σε μια απόφαση και μετά από λίγο να αναιρούνται γιατί βγαίνει κάτι καινούργιο στην επιφάνεια. Τα ζητούμενο είναι να «σκάψεις» περισσότερο το μέσα σου για να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από μια συγκεκριμένη σχέση. Δηλαδή να καταλάβεις τι σου δίνει και τι δεν σου δίνει και πόσο μπορείς να αποδεχτείς πράγματα που δεν σου αρέσουν. Γιατί αυτό θα είναι το σημείο αναφοράς σου για να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις ή όχι. Η ανάγκη να είσαι κοντά με ένα Σκορπιό πιθανότατα να σε κάνει να βλέπεις μόνο ένα σημείο της κοινής σας σχέσης και να μην μπορείς να τοποθετήσεις τον εαυτό σου σε ισότιμη θέση. Για αυτό από την μια κρατάς θυμό και από την άλλη συμφωνείς με όλα. Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί με τον Κριό ή τον Υδροχόο. Αλλά, επειδή νιώθεις ότι η άλλη πλευρά «σου τραβάει το χαλί», νιώθεις μετέωρος/η και τα πράγματα είναι τελείως ανεξέλεγκτα από την δική σου συναισθηματική πλευρά. Κάνε λίγο υπομονή για να έρθουν τα καλύτερα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Παρθένου και στους υπόλοιπους τομείς

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας;
Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα αναλύει την ερωτική σας συναστρία και σας δίνει την απάντηση.
Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

Ζυγός

Βρίσκεσαι σε μια φάση που θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις αν τελικά θα προχωρήσεις σε μια σχέση –και μάλιστα πολύ σοβαρά– ή αν θα κρίνεις ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Έχεις κάνει τα πάντα και τίποτα δεν αλλάζει, οπότε προτιμάς να ταρακουνήσεις τα νερά για να δεις τι μπορεί να γίνει. Η πρόταση γάμου που μπορεί να έρθει σαν ξαφνική βόμβα στην ζωή σου, γιατί θα είναι αιφνιδιασμός από τον Κριό, δεν θα σου δώσει περιθώρια να σκεφτείς. Εδώ θα πρέπει να μιλήσει το ένστικτο αλλά και η καρδιά σου. Ο Ταύρος παραμένει μοιραίο πρόσωπο για σένα αλλά πρέπει να θυσιάσεις πολλά για να φτάσεις σε κοινό προορισμό μαζί του/της. Με τον Αιγόκερω όλα παίζονται και όλα είναι στον αέρα. Πιθανόν σε κάποια οικονομικά θέματα να βρείτε μεγαλύτερη άκρη.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ζυγού και στους υπόλοιπους τομείς

Σκορπιός

Έχεις βάλει ένα καινούργιο πρόγραμμα και τρέχεις με αυτό, κάτι που δεν είναι εύκολο γιατί σηκώνεις την κουρτίνα και γίνονται αποκαλύψεις που μπορεί να πονάνε. Αλλά όπως είχες καταλάβει δεν πήγαινε άλλο να περιμένεις και να μην προχωράει τίποτα. Νιώθεις ότι υπάρχει το ανικανοποίητο στοιχείο μέσα σου και με κάποιο τρόπο σε καλεί να το τακτοποιήσεις, γιατί ο χρόνος μίκρυνε και εσύ πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Για αυτό πιθανόν να δώσεις λύση στην σχέση σου με ένα Λιοντάρι. Όχι ότι δεν υπάρχει αγάπη αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν και σίγουρα θα βάλεις μπροστά και την λογική για να ξεπεράσεις τον πόνο της αποκοπής. Να ξέρεις πως, αν κινηθείς δυναμικά, όλα θα είναι πιο εύκολα για σένα. Αντί να περιμένεις να σου κτυπήσει την πόρτα ο έρωτας θα πρέπει να δράσεις εσύ και μάλιστα με πολύ δυναμικό τρόπο. Ο Κριός είναι κοντά σου πλέον και μπορεί να σε ακολουθήσει πιο εύκολα από άλλες φορές.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Σκορπιού και στους υπόλοιπους τομείς

Τοξότης

Ο Έρωτας θα σου κτυπήσει την πόρτα με τρόπο μαγικό και εσύ δεν θα μπορείς πλέον να του αντισταθείς. Ο λόγος είναι ότι έχεις ανοίξει και εμπιστεύεσαι και πάλι, με ένα τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια να πιστεύεις ότι τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Η επαφή με το Λιοντάρι θα είναι πολύ δυνατή και η μεταξύ σας ερωτική διάθεση θα βοηθήσει να εξαφανίσει πολλές από τις παλιές σου δυσκολίες. Με τον Κριό, η επικοινωνία είναι επίσης δυνατή και μάλιστα με δική σου πρωτοβουλία θα προσφερθείς να κάνεις το πρώτο βήμα. Ο Ταύρος έχει μείνει λίγο πίσω και έρχεται... καταϊδρωμένος/η, επειδή δεν μπορεί να καταλάβει εύκολα το δικό σου ανοικτό πνεύμα. Όλα θα εξαρτηθούν αυτή την φορά από την δική σου υπομονή και ανεκτικότητα.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Τοξότη και στους υπόλοιπους τομείς

Αιγόκερως

Δίνεις την μάχη σου να διατηρήσεις την αυτονομία σου, αφού αυτήν τη στιγμή δεν θέλεις να παρεμβαίνει στην ζωή σου ακόμα και το άτομο που είσαι μαζί του/της και να σου λέει τι πρέπει να κάνεις και τι όχι. Με τον τρόπο σου θα δείξεις ότι προτιμάς να είσαι ελεύθερος/η και να μην υποκύπτεις σε καμία παράλογη επικοινωνία. Επειδή θα κάνεις κινήσεις για το μέλλον θα δεις ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να αποκοπείς από ένα άτομο που αυτή την στιγμή δεν εξυπηρετεί καθόλου την αξία του έρωτα. Γιατί είτε έχει τα δικά του και είναι απορροφημένος/η είτε δεν θέλει να προσφέρει πράγματα στη μεταξύ σας σχέση. Οπότε εσύ θα απελευθερωθείς από ψευδαισθήσεις και θα κάνεις κινήσεις πολύ δυναμικές και αποφασιστικές. Με Ταύρο ή Παρθένο υπάρχει πολύ αρμονική ισορροπία. Με τον Τοξότη πιθανόν να γίνονται συζητήσεις για να κάνετε και μια δουλειά μαζί.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Αιγόκερω και στους υπόλοιπους τομείς

Υδροχόος

Αυτό το διάστημα βρίσκεις γενικά τη ζωή ενδιαφέρουσα και αυτό σε βοηθάει ώστε να ξαναγεμίσεις τις μπαταρίες σου με νέα ενέργεια που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις και πάλι την εμπιστοσύνη σου σε ένα άτομο και να πάρεις απόφαση να είσαι μαζί του/της. Καρκίνος και Παρθένος σου δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο το οποίο δεν είναι και πολύ εύκολο να αποδεχτείς γιατί πάει κόντρα στους δικούς σου ηθικούς και αξιακούς κανόνες. Η σχέση με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό επανέρχεται στο προσκήνιο και είναι τόσο δυνατή που νιώθεις ότι δεν πέρασε ούτε μια ημέρα από τότε που είχατε διακόψει. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα αλλά η έντονη σεξουαλικότητα είναι κυρίως αυτή που σε δένει τόσο πολύ μαζί τους. Θα σε κάνουν να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Υδροχόου και στους υπόλοιπους τομείς

Ιχθύες

Η μοναδικότητα ενός Κριού που σε διεκδικεί με τόσο δυναμικό τρόπο σου κάνει καλό γιατί σε εμπιστεύεσαι και πάλι και δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Μόνο μπροστά μπορεί να σε πάει αυτή η σχέση, αφού το συγκεκριμένο πρόσωπο δείχνει ότι θέλει την εύνοιά σου και κάνει ό,τι μπορεί για να την κερδίσει. Εσένα όμως κάτι δεν σου αρέσει και προσπαθείς να ακολουθήσεις το έντστικτό σου για να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις. Ο Ταύρος είναι το ήρεμο λιμάνι που συνεχίζει να είναι δίπλα σου και να σε βοηθάει σε ότι θέλεις. Εσύ πιθανόν να μην νιώθεις τόσο μεγάλη έλξη αλλά βλέπεις ότι βρίσκεται πολύ κοντά σου και διστάζεις να τον/την απομονώσεις από την ζωή σου. Χρειάζεται όμως να πάρεις οριστικές αποφάσεις για το τι ακριβώς θέλεις γιατί ίσως να τον/την πληγώνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Ιχθύων και στους υπόλοιπους τομείς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved