Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 27/2 έως 5/3;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός

Μπαίνεις σε μεγάλους πειρασμούς και όλα σου φαίνονται εύκολα να τα κατακτήσεις, οπότε τολμάς να ρισκάρεις και μάλιστα θα δικαιωθείς από τις επιλογές σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα σε μαγνητίσει ένα μικρότερο ή ακόμα κι ένα εκκεντρικό πρόσωπο. Θα διαπιστώσεις δε, ότι τελικά μπορείς εύκολα να προσελκύσεις άτομα με πιο προχωρημένη συμπεριφορά, αφού μέσα σου δεν έχεις χάσει τη θετική τρέλα για την ζωή και τον έρωτα. Η σχέση με τον Ιχθύ είναι πολύ περίεργη και, ενώ υπάρχει μεγάλη έλξη, μπορεί να μην βλέπεστε αλλά εσύ τον/την νιώθεις πολύ κοντά σου. Το ζήτημα είναι να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να δείξεις τα συναισθήματά σου. Με το Λιοντάρι μπορεί ξαφνικά να γίνετε «ένα» και να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις. Ο Ζυγός μπαίνει και βγαίνει στη ζωή σου, γιατί αυτό το διάστημα υπάρχουν δυνατές αναταράξεις.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Κριού και στους υπόλοιπους τομείς

Ταύρος

Ομορφαίνεις το «μέσα σου» και μπορείς να έλξεις μια καλύτερη πραγματικότητα με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ, να κάνεις πιο εύκολα ξεκάθαρες συζητήσεις μαζί του/της και να ξέρεις επιτέλους πως μπορείτε να κινηθείτε από κοινού. Αν σε πιάνει πλήξη, ο Παρθένος μπορεί πιο εύκολα να σε κάνει να μοιραστείς μαζί του/της όλα τα ενδιαφέροντά σου. Ο Κριός υπάρχει συνεχώς δίπλα σου αλλά εσύ δεν έχεις αποφασίσει τι ακριβώς θέλεις από αυτό το πρόσωπο γιατί όλα είναι πολύ συγκεχυμένα μέσα στο μυαλό σου. Επίσης φοβάσαι να ρισκάρεις, κυρίως αν βρίσκεσαι μέσα σε μια άλλη σχέση, στην οποία μάλιστα δεν περνάς και καλά. Ο χαρακτήρας σου λόγω της μεγάλης σταθερότητας που έχεις σε κάνει να αρνείσαι το επόμενο βήμα. Η καρδιά θα σου δείξει τον δρόμο για αυτό φρόντισε να έχεις καλή επικοινωνία με τον εαυτό σου. Πάντως η φιλική διάθεση του Υδροχόου δεν σε πείθει ότι επιθυμεί να είστε μαζί τελικά. Για αυτό περιμένεις να κάνει πιο δυναμικά βήματα ώστε να βεβαιωθείς τι θέλει.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ταύρου και στους υπόλοιπους τομείς

Δίδυμοι

Ξεκινάει μια περίοδος που θα βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία έχεις απωθήσει στο βάθος της καρδιάς σου. Είχες βάλει στον αυτόματο πιλότο την λογική και έβγαζες συμπεράσματα, όμως τώρα δεν έχεις την δυνατότητα να παράγεις διαρκώς λογικά πορίσματα και η σκέψη σου έχει πολύ συναισθηματικό χαρακτήρα. Θα ευαισθητοποιηθείς πολύ περισσότερο χωρίς να σημαίνει ότι μπορείς να το διαχειριστείς, αλλά τουλάχιστον θα έχεις κατανόηση και συμπόνια για το άλλο άτομο. Μπορεί βέβαια να ακούσεις και κάποια παραμύθια και να τα πάρεις σαν αληθινά, κυρίως με Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ, αλλά αυτό μάλλον θα σε βοηθήσει να ωριμάσεις και να μάθεις να ξεχωρίζεις την αλήθεια από το ψέμα. Γιατί είσαι επιτέλους έτοιμος/η να δεις και τα δικά σου λάθη και να διορθώσεις οτιδήποτε κάνεις σε ασυνείδητο επίπεδο. Η σκέψη του Σκορπιού σε αναστατώνει, αλλά αν συνεργάζεστε επαγγελματικά καλό είναι να μην σχετιστείτε στενά γιατί θα υπάρχουν πολλές εξαρτήσεις.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Διδύμων και στους υπόλοιπους τομείς

Καρκίνος

Νιώθεις ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και να γίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα γιατί ανοίγεσαι και αυτό σε βοηθάει να εκφράσεις την συναισθηματική σου δύναμη. Παρόλο που έχεις κάνει κινήσεις αυτονομίας και κυρίως... απεξάρτησης, εξακολουθείς να θέλεις τον/την Παρθένο που πιθανόν βρίσκεται με ένα άλλο άτομο αλλά εσύ επιμένεις για να είστε μαζί. Δεν έχεις καταλάβει όμως αν τελικά θέλεις να είστε μαζί από πείσμα, εγωισμό ή αγάπη. Το σημαντικότερο είναι να αυτονομηθείς αυτό το διάστημα και να δεις πως μπορείς να σταθείς στα πόδια σου. Βρίσκοντας τον εαυτό σου, θα δείξεις τελικά τι θέλεις από μια σχέση και τι δεν θέλεις. Η ανάγκη για αναγνώριση μέσα στην σχέση πιθανόν μερικές φορές να σε κάνεις να χάνεις την αξία σου, κυρίως αν δεν εισπράττεις το ενδιαφέρον που επιθυμείς από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο πιθανόν να είναι Κριός.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Καρκίνων και στους υπόλοιπους τομείς

Λέων

Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι έχεις ανάγκη κάπου να αφεθείς και να γίνεις ένα με το άλλο το άτομο, ακολουθώντας τις προσωπικές σου επιθυμίες. Θα ξεχάσεις τον εαυτό σου για λίγο και αυτό θα σου κάνει πολύ καλό, γιατί όλα μεταβάλλονται αυτό το διάστημα και θα βρεθείς σε μια διαφορετική φάση όπου το παιχνίδι θα παίζεται από την αρχή. Είναι μια πολύ καρμική περίοδος για σένα, για αυτό θα εισπράξεις όσα έχεις ήδη σπείρει σε συναισθηματικό επίπεδο, οπότε χρειάζεται κατά αρχάς να συγχωρήσεις μέσα σου και να μην κρατήσεις ίχνος μνησικακίας από μια παλιά κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο αν είσαι μόνος/η θα καταφέρεις να μαγνητίσεις ένα καλύτερο πρόσωπο που δεν θα σου δημιουργήσει και πάλι τα προβλήματα του παρελθόντος. Αν σχετίζεσαι με Παρθένο θα έχεις διάθεση να έρθετε πιο κοντά γιατί επιθυμείς να δεις αν τελικά σου κάνει ή όχι σε όλες τις φάσεις της καθημερινότητας. Από την άλλη, ο Σκορπιός έχει απομακρυνθεί από κοντά σου και αυτό σε πονάει. Επειδή όμως το «εγώ» σου είναι μεγάλο, δεν κάνεις βήματα για να δείξεις τα αληθινά σου συναισθήματα. Όσο δεν το παίρνεις απόφαση τόσο δεν θα έρχεστε κοντά.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Λέοντα και στους υπόλοιπους τομείς


Παρθένος

Βρίσκεσαι σε καλύτερη φάση γιατί νιώθεις πλέον την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που έχεις σχέση. Τα συναισθήματά σου βγαίνουν πιο εύκολα στην επιφάνεια και αυτό σε παρακινεί να εκφραστείς περισσότερο συναισθηματικά. Με τον Τοξότη μπορεί να υπάρχουν ήδη παρατράγουδα, διότι είναι πιθανό να ανακατεύεται το οικογενειακό σου περιβάλλον. Εδώ χρειάζεται να δείξεις πυγμή και να αποφασίσεις εσύ τι θέλεις και τί δεν θέλεις. Από την άλλη, ο Σκορπιός που είχε επαναστατήσει θα επιστρέψει και με τον τρόπο του/της θα σου δείξει ότι θέλει και πάλι να είστε μαζί. Εσύ πάντως πρέπει να περιορίσεις την κριτική και να μην κάνεις συνεχόμενες ανακρίσεις, γιατί αυτό μερικές φορές δεν αντέχεται. Ο Κριός σε παρακινεί να ξεκολλήσεις από επαγγελματικές καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν αλλά κάπου εσύ θυμώνεις γιατί νιώθεις ότι σε πιέζει. Ο Ιχθύς θα επανέλθει στην ζωή σου αυτό το διάστημα. Καλό είναι όμως να σιγουρέψεις πρώτα τα συναισθήματά σου, γιατί πιθανόν να μην θέλεις 100% να είσαι και πάλι μαζί του/της και να το κάνεις επειδή δεν σου αρέσει να είσαι μόνος/η.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Παρθένου και στους υπόλοιπους τομείς

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας;
Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα αναλύει την ερωτική σας συναστρία και σας δίνει την απάντηση.
Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

Ζυγός

Βιώνεις μια μεγάλη αλλαγή μέσα σου, γιατί είσαι σε δημιουργική φάση και προσπαθείς να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζει πλέον. Το ότι κάνεις την επανάστασή σου δεν πρέπει να σε φοβίζει γιατί αυτό είναι το μέσον που θα σε βοηθήσει να βρεις τον εαυτό σου και να μην επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη. Η σχέση με τον Κριό είναι σημαντική, γιατί εκεί γίνεται ένας μεγάλος διαχωρισμός και με τον τρόπο του/της σε ενθαρρύνει να ωριμάσεις σε πράγματα που πιθανόν να ένιωθες ευάλωτος/η. Ο Ιχθύς μέσα στη δουλειά σου σε βοηθάει να μπεις σε δημιουργική φάση γιατί σου δίνει έμπνευση και όραμα. Αλλά όταν εμπλέκεσαι πολύ μαζί του/της σε καθημερινή φάση, πιθανόν να σε στεναχωρεί και δεν δημιουργούνται οι προϋποθέσεις που θα ήθελες. Οπότε θα πρέπει να δείξεις πυγμή, γιατί μπορεί να χάσεις τον χρόνο σου τραβώντας τα πάντα «από τα μαλλιά». Γενικά, τα συναισθήματά σου μπορεί να σε κάνουν να εμπλακείς με καταστάσεις που να μη σου ταιριάζουν. Με τον Αιγόκερω θα έρθεις πλέον πιο κοντά γιατί θα υπάρξει μεγαλύτερη συμπόνια και κατανόηση.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ζυγού και στους υπόλοιπους τομείς

Σκορπιός

Έχεις μεγάλη διάθεση να παίξεις και να ρισκάρεις σε επίπεδο ερωτικό και όλα θα σου φαίνονται πολύ πιο εύκολα επειδή θέλεις να γίνεις για λίγο παιδί. Οπότε θα διασκεδάζεις περισσότερο και θα έχεις εκείνη την άνεση που είναι απαραίτητη για να διαχειριστείς ακόμα και την πιο δύσκολη σχέση. Χαλάρωσε και σταμάτα την σύγκριση για να βρεις την αξία σου κυρίως με το Λιοντάρι και τον Υδροχόο. Είναι σημαντικό να δεχτείς την ευθύνη σου, γιατί έτσι θα είσαι ο εαυτός σου και θα κάνεις πολύ περισσότερο πράγματα. Οπότε εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα που σε βοηθάει να «ξυπνήσεις» και να μη θέλεις πλέον να παίρνεις την ευθύνη του άλλου ατόμου πάνω σου. Έτσι, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες ενοχές που δημιουργείς πρώτα στον εαυτό σου και μετά στο άλλο πρόσωπο. Δυναμώνεις και δημιουργείς την δική σου πραγματικότητα και αυτό είναι που θα σε βγάλει σε μια καινούργια αλήθεια. Ο Κριός παίζει το δικό του ρόλο και με την επιμονή του σε πείθει ότι τελικά θέλει να είναι κοντά σου γιατί έχει πολύ έντονα συναισθήματα.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Σκορπιού και στους υπόλοιπους τομείς

Τοξότης

Αλλάζεις την πραγματικότητά σου γιατί αλλάζεις πρώτα εσύ και μετά μπορείς πιο εύκολα να περάσεις τις γραμμές σου. Αυτό το διάστημα, η εμπλοκή σου με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ θα σου δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γιατί μπορείς πλέον και βλέπεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία που αφορά άμεσα εσένα και την αξία σου, η οποία είναι δεδομένη αυτό το διάστημα και δεν ανέχεσαι ανάρμοστες συμπεριφορές. Μπορεί να αγαπάς αλλά δεν θέλεις να ξεφύγεις από τα όρια σου. Ο Κρόνος σου έχει ήδη δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές και τοποθετείς τον εαυτό σου πολύ ψηλά πλέον, γιατί έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Η ζωή είναι ένα παιχνίδι, κυρίως ερωτικό, που σε φωνάζει να το παίξεις με όλη σου την αλήθεια και μέσα από την καρδιά σου. Με το Λιοντάρι κατορθώνετε να βρείτε την κοινή σας πορεία γιατί υπάρχει ανάγκη για βαθιά και ουσιαστική σχέση.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Τοξότη και στους υπόλοιπους τομείς

Αιγόκερως

Αντιστέκεσαι πλέον σε οτιδήποτε σε βγάζει έξω από τα δικά σου όρια. Νιώθεις ότι έχεις δυναμώσει και μερικές φορές παίρνεις και «ανάποδες» σε περίπτωση που το άτομο που είστε μαζί θέλει να σε αποδυναμώσει ή να σε κάνει να μην πιστεύεις στην αξία σου. Είναι σημαντικό για σένα αυτό το διάστημα να επιδιώξεις ξεκάθαρες κουβέντες γιατί η τοποθέτησή σου θα είναι πιο τίμια, επειδή δεν σου αρέσει πλέον να προσποιείσαι και προτιμάς να λες «τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη». Είναι μια εσωτερική ανάγκη που δεν μπορεί να την σταματήσει κανένας. Πιθανόν σε άλλες περιπτώσεις να έκανες μεγαλύτερο συμβιβασμό, αλλά τώρα δεν έχεις καμία διάθεση να παίζεις με... κούκλες και να προσποιείσαι ότι δεν συμβαίνει κάτι, ενώ συμβαίνει. Με τον Κριό ή τον Ζυγό κάνεις τα μεγάλα ξεκαθαρίσματα. Ακολουθεί το Λιοντάρι με το οποίο έχεις μια ιδιαίτερη σχέση και δεν θέλεις να την χαλάσεις αλλά να την τροποποιήσεις, κυρίως αν έχετε κόντρες όσο αφορά τα επαγγελματικά του/της.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Αιγόκερω και στους υπόλοιπους τομείς

Υδροχόος

Αναζητάς την ηρεμία και σε ένα επίπεδο θα την βρεις γιατί πιστεύεις ότι μπορείς να καταφέρεις μια διαφορετική συμπεριφορά. Ο Ταύρος έχει ηρεμήσει και πιθανόν να έχει αποδεχτεί την δική σου εκκεντρικότητα όπως συνηθίζει να λέει. Εσύ πάντως μην κρατάς μόνο τα δικά σου δίκαια, αλλά να είσαι όσο μπορείς πιο αντικειμενικός/η για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ακόμα και την φιλία που έχεις ανάγκη και τη θεωρείς πολύ σημαντική για μια σχέση, θα πρέπει να πείσεις πρώτα τον εαυτό σου ότι την αξίζεις και μετά να τη δεχτείς από το σύντροφό σου. Μερικές φορές κάνεις κάποιες παρεμβάσεις που πιθανόν να ενοχλούν τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό, γιατί δείχνουν πόσο πολύ απέχεις από την κοινή σας πραγματικότητα. Το «είσαι φευγάτος» εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη τελείως διαφορετικό/η από ότι το άλλο το άτομο. Άκουσε προσεκτικά τις οδηγίες του/της, γιατί πιθανόν να σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για την συμπεριφορά σου.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Υδροχόου και στους υπόλοιπους τομείς

Ιχθύες

Βρίσκεσαι στο κέντρο της δύναμής σου και αυτό ανεβάζει τον πήχη των επιδιώξεων και τις απαιτήσεις σου. Το πόσο διαφορετικά νιώθεις πλέον είναι εμφανές και, επειδή δεν προσποιείσαι, καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η κόντρα με τον Κριό μπορεί να διαρκέσει αν δεν καταλάβεις και τις δικές του/της ανάγκες. Μην βλέπεις τα πάντα σαν να είσαι εσύ το κέντρο του κόσμου γιατί έτσι χάνεις σημαντικό κομμάτι από την επικοινωνία. Είσαι μεν ευαίσθητος/η, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταλαβαίνεις απόλυτα και το άλλο άτομο. Μην ξεχνάς να σκέφτεσαι τι σου έχει προσφέρει μέχρι τώρα. Όταν π.χ. θέλεις να μείνεις μόνος/η και εξαφανίζεσαι, πιθανόν να ενοχλείται και εσύ να μην το καταλαβαίνεις. Από την άλλη πλευρά, ο Καρκίνος ή ο Σκορπιός δείχνουν να σε καταλαβαίνουν περισσότερο και αυτό σε ανακουφίζει. Με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη, γίνεται ένας μικρός χαμός επειδή άλλα μπορεί να λέει ό ένας και άλλα να εκλαμβάνει ο άλλος. Το καλό είναι ότι ό έρωτας υπάρχει και μάλιστα είναι βαθύς και δυνατός.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Ιχθύων και στους υπόλοιπους τομείς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved