Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 20/2 έως 26/2;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός

Αναγνωρίζεις περισσότερο τις ανάγκες σου, γι’ αυτό θα βελτιώσεις ένα μέρος των προσωπικών σου σχέσεων. Ανεξάρτητα από το ποιο είναι το πρόβλημα, εσύ το αντιμετωπίζεις με ένα τρόπο πολύ δυναμικό, αφού δυο πλανήτες, Άρης και Αφροδίτη, είναι στο ζώδιό σου και σου δίνουν ισχυρή θέληση. Οπότε, θα ξεπεράσεις ακόμα και την δυσκολία με ένα Σκορπιό που μερικές φορές σε πιέζει αφόρητα ή σου κάνει κάποιες ντρίπλες που είναι δύσκολο να ξεφύγεις. Τώρα όμως μπορείς να τον διαχειριστείς με μεγαλύτερη άνεση γιατί νιώθεις δύναμη και αυτοπεποίθηση και θα δεις μια άλλη πραγματικότητα. Ο Ιχθύς μπορεί να μπει και πάλι στη ζωή σου και κατά μια έννοια θα ξεπεράσεις το παρελθόν που πιθανόν να σας είχε απομακρύνει. Θα ακολουθήσεις το σκεπτικό «τα πάντα ρει» και έτσι και θα έχεις τελείως διαφορετικά αποτελέσματα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Κριού και στους υπόλοιπους τομείς

Ταύρος

Ευνοείσαι και βλέπεις ότι αυτό που χρειάζεται να κάνεις, το κατέχεις και μάλιστα καλά. Οπότε, βελτιώνεται κι η διάθεσή σου και πραγματικά μπορεί να γίνουν θαύματα. Ίσως βγεις ξαφνικά από το αδιέξοδο με τον Κριό γιατί θα κόψεις τον γόρδιο δεσμό που σε κρατούσε μακριά από τις πραγματικές σου ανάγκες. Τώρα, αν κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, θα είναι γιατί εσύ θα το έχεις επιλέξει. Βασικά, αυτό ήταν το πρόβλημά σου όλο αυτό το διάστημα, ότι δηλαδή σε έσπρωχνε μια δύναμη να κάνεις πράγματα με τα οποία διαφωνούσες και ερχόσουν σε σύγκρουση, αλλά έπρεπε για να μην βγεις εκτός παιχνιδιού. Ο Τοξότης με τον τρόπο του σε ωθεί μακριά από κολλήματα και εξαρτήσεις, κυρίως οικογενειακής φύσεως, κάτι που δε σου άρεσε και τόσο. Έχεις αρχίσει όμως να βλέπεις που μπορεί να σου χρησιμεύσει, οπότε κάνεις πολύ γρήγορα άλματα για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Με τον Ιχθύ, μετά από πολύ καιρό αποχής, θα έρθετε και πάλι κοντά.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ταύρου και στους υπόλοιπους τομείς

Δίδυμοι

Δεν είσαι σε εγρήγορση, μάλιστα από την πολύ χαλάρωση, πιθανόν να αρχίσεις να μην βλέπεις την πραγματικότητα. Καλό είναι όμως να μην έχεις ψευδαισθήσεις, κυρίως ότι είσαι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν αυτό δεν έχει στη ζωή σου σχεδόν καθημερινή παρουσία. Παρθένος ή Ιχθύς μπορεί να σε παρασύρουν σε μια κούρσα φαντασιώσεων γι’ αυτό προσοχή στο τι σκέφτεσαι γιατί πιθανόν οι εκτιμήσεις σου να είναι λανθασμένες. Πρώτα πρέπει να αναζητήσεις τις αντίστοιχες κινήσεις και πράξεις που επιβεβαιώνουν ότι όλα είναι αμοιβαία. Η σχέση με τον Κριό ή Λιοντάρι έχει καλύτερη ροή γιατί εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και σου είναι εύκολο να τα διαχειριστείς συναισθηματικά. Με τον Αιγόκερω πάντα υπάρχει κόντρα γιατί με τον τρόπο του σε κάνει μερικές φορές να νιώθεις ότι δεν αξίζεις. Διατήρησε τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σου, άσχετα με τι προσφέρεις ή σου προσφέρει το άλλο το άτομο.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Διδύμων και στους υπόλοιπους τομείς

Καρκίνος

Νιώθεις ότι έχεις μεγαλύτερη εμπειρία και μπορείς πιο εύκολα να διαχειριστείς την σχέση σου με ένα Κριό γιατί τώρα ξέρεις τι επιδιώκει αλλά και τι επιδιώκεις εσύ από αυτόν. Το ότι είχες βγάλει βιαστικά συμπεράσματα για ένα Υδροχόο, πιθανόν να σε κάνει να αναπολήσεις τις παλιές σας στιγμές και να θέλεις να είστε και πάλι μαζί. Αρκεί να έχεις την δύναμη και την τόλμη, αντί να του ρίχνεις το φταίξιμο, να αναλάβεις ένα μέρος των ευθυνών που σου αναλογεί. Έχεις πλέον τη θέληση να ξεκαθαρίζεις τις καταστάσεις που προκύπτουν επί τόπου, χωρίς να κρατάς θυμό μέσα σου κι αυτό σου δίνει την αίσθηση ότι όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Το πιο σημαντικό είναι να εκτιμήσεις είναι αν η αγάπη που νιώθεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σου δίνει το κίνητρο να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Αν όντως ισχύει, θα δικαιωθείς και θα βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Καρκίνων και στους υπόλοιπους τομείς

Λέων

Έχεις επαναπαυτεί στις δάφνες σου και λόγω της σιγουριάς που νιώθεις, πιθανόν να μην βλέπεις κάποιο πρόσωπο το οποίο ενδιαφέρεται για σένα. Μερικά πράγματα τα θεωρείς στάνταρ κι εκεί την πατάς. Προσπάθησε να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια που υπάρχουν με τον Υδροχόο για να είστε καλά. Το να δείξεις την εκτίμησή σου θα σώσει την κατάσταση γιατί πολλές φορές θεωρείς ότι δεν είναι απαραίτητο. Τώρα όμως η αλλαγή αυτή επιβάλλεται και θα πρέπει να ξεπεράσεις το Εγώ σου για να φτάσεις σε μια πιο συντροφική ή ακόμα και συνεργατική σχέση που όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Με τον Σκορπιό θα βιώσεις στο πετσί σου την μεταστροφή της στάσης του απέναντί σου, εξ αιτίας των λαθών σου, αφού ο θαυμασμός του θα μετατραπεί σε αντιπάθεια και θα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να αλλάξεις τη γνώμη του. Τα γεγονότα τρέχουν και οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος/η ακόμα και για μια απομάκρυνση που δεν περίμενες γιατί θεωρούσες δεδομένο ένα συγκεκριμένο άτομο στην ζωή σου.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Λέοντα και στους υπόλοιπους τομείς


Παρθένος

Υπάρχει μια νέα πραγματικότητα την οποία δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, είτε γιατί δε βρίσκεις ένα άτομο να ταιριάξεις είτε γιατί δεν εκτιμάς καθόλου τις προσπάθειες που μπορεί να γίνονται από την πλευρά ενός άλλου, πιθανόν Κριού, επειδή δεν πιστεύεις πλέον ότι μπορεί να αλλάξει. Όπως αντιλαμβάνεσαι, τα πράγματα αυτό το διάστημα στον ερωτικό τομέα δεν κυλούν χωρίς εμπόδια. Από εδώ και πέρα όμως, θα γίνουν μικρές αλλαγές, οι οποίες, χωρίς εσύ να κάνεις κάτι συγκεκριμένο, θα σε δραστηριοποιήσουν. Όλα είναι φλου μέχρι εσύ να νιώσεις σιγουριά και πίστη στον εαυτό σου και να αναζητήσεις καλύτερες συνθήκες. Αυτήν τη στιγμή πρέπει να δεχτείς ακόμα και τη φιλική συμπεριφορά ενός Υδροχόου γιατί έχει μεγάλη ανάγκη να σου εκμυστηρεύεται πράγματα για να αισθάνεται καλύτερα. Μην τον μπλοκάρεις γιατί μετά δεν θα μπορέσεις εύκολα να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη που είναι απαραίτητη για να γίνει ουσιαστική σχέση. Καλό θα ήταν επίσης να μειώσεις την κριτική και τη γκρίνια σου.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Παρθένου και στους υπόλοιπους τομείς

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας;
Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα αναλύει την ερωτική σας συναστρία και σας δίνει την απάντηση.
Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

Ζυγός

Εμφανίζεσαι ανανεωμένος/η γιατί βλέπεις ότι κάποια από τα σχέδιά σου γίνονται εύκολα πραγματικότητα κι ιδιαίτερα αυτά που αφορούν στην προσωπική σου σχέση, όπου μπορείτε με τον/την σύντροφό σου με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση να ξεδιπλώσετε όλες τις μεταξύ σας ανησυχίες αλλά και μικρότητες, με στόχο να ξεπεραστούν και να δημιουργηθεί η υποδομή, ώστε να γίνει πιο ουσιαστική. Με τον Κριό ή τον Αιγόκερω γίνονται προσπάθειες αλλά δεν μπορείτε να τα βρείτε 100% και νιώθεις μερικές φορές μετέωρος/η. Θα χρειαστούν θυσίες και υποχώρηση και από τις δυο πλευρές γιατί, παρ’ όλο που θεωρείσαι το ζώδιο της συντροφικότητας και της αρμονίας, συχνά μουλαρώνεις και κρατάς κλειστά αφτιά. Με τον Ιχθύ θα γίνει προσπάθεια επανασύνδεσης και μάλιστα σε όλο αυτό θα σε βοηθήσει ένας/μια πρώην.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ζυγού και στους υπόλοιπους τομείς

Σκορπιός

Κάνεις τα δικά σου και επαναστατείς απέναντι σε ένα πρόσωπο που κατά τη γνώμη σου δεν έχει καταλάβει την προσπάθεια, την αγωνία αλλά και την αγάπη σου. Επειδή τα θεωρεί όλα δεδομένα, αναζητάς πλέον την αυτονομία σου με οποιοδήποτε τίμημα. Αν δεν το παρατραβήξεις, θα σου βγει σε καλό γιατί βάζεις με κάποιο τρόπο τα όριά σου, οπότε θα έχεις άμεσα αποτελέσματα. Από το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο έχεις υποστεί αρκετές πιέσεις και θα είναι για σένα μια καινούργια εμπειρία να μάθεις να λες «όχι» ή να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους σε σχέση με τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Όλα είναι ρευστά αυτή την στιγμή γι’ αυτό, παρότι δεν είσαι τέτοιο άτομο, πρόσεξε μην δώσεις υποσχέσεις που ίσως δεν μπορέσεις να κρατήσεις. Επειδή μερικές φορές άλλον/η αγαπάς και άλλος/η σε θέλει, έχεις κουραστείς και πρέπει να το αλλάξεις άμεσα. Με τον Ταύρο υπάρχουν ορισμένες παρεμβολές και χρειάζεται ψυχραιμία για να βρείτε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Σκορπιού και στους υπόλοιπους τομείς

Τοξότης

Έχεις σηκώσει το ανάστημα και όπου νιώθεις ότι καταπιέζεσαι, αποχωρείς γιατί δεν υπάρχει περίπτωση, ακόμα και αν πρόκειται για μεγάλο έρωτα, να χάσεις τον εαυτό σου. Οι αποφάσεις σου είναι απόλυτες και αυτόν τον καιρό δε θέλεις να κάνεις καθόλου εκπτώσεις. Ο Παρθένος θα περνά δύσκολα μαζί σου μέχρι να καταλάβει την αξία σου και να σε βάλει στην θέση που νιώθεις ότι αξίζεις. Έχεις δουλέψει πολύ για να μην παίρνεις την εκτίμηση που πρέπει. Ο σεβασμός για σένα είναι αυτή την στιγμή πάνω από όλα και όταν δεν τον βρίσκεις, θέλεις να φύγεις μακριά και να μην κοιτάξεις πίσω σου. Σου αρέσει να βρίσκεσαι σε σχέση αλλά χωρίς καταπίεση. Αυτό το διάστημα αν είσαι ελεύθερος/η δίνεις ρεσιτάλ στο φλερτ και καταφέρνεις να γνωρίσεις πολύ περισσότερο κόσμο από παλιά. Με τον Κριό υπάρχει εξέλιξη αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο κοντά θα έρθετε.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Τοξότη και στους υπόλοιπους τομείς

Αιγόκερως

Είσαι σε φάση ξεκαθαρίσματος γι’ αυτό και σε σχέση να είσαι, προσπαθείς να βρεις κουσούρια για να έχεις ένα λόγο να την τελειώσεις, αφού έχεις ανάγκη να ξεκινήσεις την ζωή σου από την αρχή και αυτό σίγουρα σου δίνει μεγάλη ενέργεια. Με τη φόρα που έχεις πάρει όμως, πιθανόν να γίνουν και λάθη, τα οποία δε θα είναι εύκολο να μαζέψεις. Ο Ζυγός, αν είστε μαζί, θα υποστεί τις αλλαγές της διάθεσής σου, εφ’ όσον έχεις ανάγκη να μπουν τα πράγματα σε μια πιο υγιή βάση. Και θα γίνει πολύ γρήγορα, αρκεί να το έχεις πάρει απόφαση και να μην κάνεις πίσω. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάς τους κανόνες που λένε ότι καλό είναι να αγαπάς τον εαυτό σου με το σωστό τρόπο για να μπορείς ύστερα να έχεις μεγαλύτερες αξιώσεις κι από τη σχέση σου. Με τον Καρκίνο επιτέλους κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις και ίσως μετά έρθετε πιο κοντά.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Αιγόκερω και στους υπόλοιπους τομείς

Υδροχόος

Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και τελικά θα βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα και δεν θα ρωτήσεις κανένα γιατί το κάνεις για σένα και την ψυχική σου υγεία, που αυτό το διάστημα είναι το πιο σημαντικό. Η διάρκεια με τον Σκορπιό θα εξαρτηθεί πλέον και από την δική σου την συμπεριφορά γιατί κατά κάποιο τρόπο γίνονται αλλαγές και θα πρέπει να τις επικροτήσεις, αλλιώς θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Ένα ταξίδι θα σου βγει σε καλό γιατί θα κάνεις μια πολύ σημαντική γνωριμία, πιθανόν με ένα Κριό, φιλική στην αρχή, αλλά μετά θα έρθεις πολύ πιο κοντά. Πάντως αρκετά από τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Υδροχόου και στους υπόλοιπους τομείς

Ιχθύες

Ταράζεις τα νερά, οπότε τα πράγματα θα λειτουργήσουν και πάλι υπέρ σου, με ένα τρόπο που θα ρέει περισσότερο συναίσθημα. Η καρδιά σου δεν είναι κλειστή αλλά βλέπεις τις παγίδες, οπότε αυτόματα βγαίνεις από τα αδιέξοδα. Μπορεί βέβαια να έχεις αποφασίσει συνειδητά να μείνεις σε μια σχέση που πιθανόν σε βασανίζει γιατί κατά την γνώμη σου νιώθεις ότι κάτι καλό θα γίνει. Διαφορετικά, θα κάνεις τα δικά σου, αφού θεωρείς ότι έχεις δώσει ό,τι είχες μέσα σου. Πιστεύεις ότι είσαι καθαρός/η, ανοίγεις τα χαρτιά σου και δεν φοβάσαι, αν σε στήσει κάποιος/α στον τοίχο, κατηγορώντας σε ότι δεν έπραξες σωστά. Ο Παρθένος μπορεί να επανέλθει μετά βαΐων και κλάδων γιατί θα δει τελικά τις διαφορές και θα σε εκτιμήσει. Στο χέρι σου είναι το πώς θα συμπεριφερθείς και τι θα κάνεις γιατί μπορεί ήδη να προχώρησες παρακάτω. Όλα έχουν να κάνουν με το τι νιώθεις για το συγκεκριμένο άτομο. Στον Κριό μην κρατάς θυμό γιατί έχει ειλικρινείς προθέσεις και μάλλον κάτι σου ξεφεύγει.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Ιχθύων και στους υπόλοιπους τομείς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved