Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 13/2 έως 19/2;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός

Οριοθετείσαι με κάποιο τρόπο γιατί ξέρεις επιτέλους που είναι ο εαυτός σου και δεν θα παραδώσεις πουθενά και σε κανέναν τις δυνάμεις σου. Ο Άρης και η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου και σου δίνουν τέτοια ώθηση που πραγματικά σε απογειώνουν. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα περάσεις καλά γιατί θα νιώσεις ότι αρέσεις και ότι μπορείς να ξεπεράσεις ακόμα και κάποιες παλιές πληγές. Οι αποφάσεις σου για τον Ζυγό θα είναι αυτές που αποτελούν την αλήθεια σου. Μπορεί να έχεις αδυναμίες αλλά πλέον ξέρεις τα πάντα. Οπότε δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις. Με τον Δίδυμο ή τον Υδροχόο υπάρχει μια φιλική και εύκολη συμπεριφορά, ενώ με τον Σκορπιό χρειάζεται να ψάχνεις για να βγάλεις πράγματα στην επιφάνεια.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Κριού και στους υπόλοιπους τομείς

Ταύρος

Βρίσκεσαι κάπως πολιορκημένος/η από έναν Κριό και νιώθεις έτσι επειδή δεν μπορείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Ανάλογα με την εκάστοτε συμπεριφορά του/της, τα συναισθήματα και η ελπίδα έρχονται και φεύγουν. Η καρδιά σου πάντως έχει τη διάθεση να αντιληφθεί περισσότερο τις ανάγκες του άλλου ατόμου και να μην είσαι τόσο πολύ κλειστός/η στις απόψεις σου. Οπότε και με τον Υδροχόο που παίζεται ένα έντονο παιχνίδι, θα αποδεχτείς την ιδιαιτερότητά του και γενικά εκείνο το στυλ συμπεριφοράς το οποίο σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια. Είναι σαν να χαρίζεται σε όλους και να μην κάνει αποκλειστικά focus στο πρόσωπό σου και αυτό σε ενοχλεί αφάνταστα. Την ημέρα των ερωτευμένων, θα χρειαστεί να κρατήσεις πολλές ισορροπίες και να έχεις διάθεση για συντροφικότητα και επικοινωνία, ώστε να υπάρξει καλή επαφή με το ταίρι σου.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ταύρου και στους υπόλοιπους τομείς

Δίδυμοι

Νιώθεις ότι αλλάζουν πολλά πράγματα και ότι πλέον έχεις αφήσει πίσω το παρελθόν, με στόχο να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες και ασαφείς στιγμές και να ξέρεις επιτέλους τι θέλεις αλλά και τι θέλει το άλλο το άτομο. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για να γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο και μέσα από μια φιλική παρέα να ξεκινήσεις ερωτική σχέση χωρίς καν να το περιμένεις. Το ότι φλερτάρεις από εδώ και από εκεί σου δίνει την δυνατότητα να ξεχαστείς και να νιώσεις και πάλι τις δυνάμεις της αγάπης να σε κατακλύζουν. Η σχέση με τον Υδροχόο είναι πολύ καθοριστική αφού θα δεις ότι τελικά ταιριάζεις πάρα πολύ και ίσως στο πρόσωπο ενός παλιού γνωστού/ής να βρεις τον μεγάλο σου έρωτα. Την ημέρα των Ερωτευμένων θα περάσεις όμορφα και ευχάριστα αφού η ενέργεια που θα ρέει στην ατμόσφαιρα θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Διδύμων και στους υπόλοιπους τομείς

Καρκίνος

Νιώθεις τις αλλαγές αυτή την περίοδο, αλλά και κάτι δύσκολο να περνάς εσύ έχεις τη δύναμη να το εξωραΐζεις και να το αλλάζεις με άνεση. Σχεδιάζεις πιο εύκολα τώρα το μέλλον σου, για αυτό οι σκέψεις και τα συμπεράσματά σου έχουν ένα δυναμισμό που δεν είναι εύκολο να σε γυρίσουν πίσω. Αν φυσικά έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι η οριστική απομάκρυνση από μια σχέση που δεν σου ταιριάζει θα είναι η αφορμή για μια καινούργια αρχή. Όλα γίνονται πολύ γρήγορα και πολύ διαφορετικά από άλλες φορές. Με τον Υδροχόο θα έχεις το θάρρος να μιλάς ανοικτά και να εκφράζεις ακόμα και τις πιο βαθιές σκέψεις σου, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε απορρίψει. Ο Κριός σε πιέζει για αποφάσεις και εσύ πιθανόν να νιώθεις πως θα κάνεις το βήμα και ό,τι γίνει. Η ημέρα των ερωτευμένων θα έχει μια ιδιαίτερη χροιά και θα πρέπει να γίνεις όσο μπορείς συντροφικός/η και γενικά να υπάρχει άνεση στην επικοινωνία, γιατί διαφορετικά θα δυσκολέψουν τα πράγματα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Καρκίνων και στους υπόλοιπους τομείς

Λέων

Κάνεις μεγάλες προσπάθειες να είσαι όσο μπορείς συντροφικός/ή, αλλά μερικές φορές η συνήθεια σε ξεπερνάει και πιθανόν να γίνονται υπερβολές από την πλευρά σου ή από την άλλη πλευρά που ίσως θέλει να επικοινωνήσει και δεν μπορεί. Τα απόλυτα συμπεράσματα ακόμα και δίκιο να έχεις πιθανόν να κουράζουν και εσένα, οπότε θα χρειαστεί να αλλάξεις, όσο μπορείς φυσικά και όσο καταλαβαίνεις. Προσπάθησε να μην βλέπεις μόνο μια ταινία εκεί έξω, αλλά πιο πολλές, γιατί έτσι θα εκφράζεσαι πιο εύκολα. Η ευκαιρία θα σου δοθεί με τον Τοξότη και θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να την πάρεις. Απλώς, δεν χρειάζεται οι ερμηνείες που κάνεις για το άλλο το άτομο να είναι τόσο απόλυτες και υπερβολικές. Η σχέση με Αιγόκερω ή Υδροχόο σε βάζει σε άλλη συχνότητα και κυρίως αυξάνεται η επαγγελματική σου δραστηριότητα γιατί υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ σας σε όλα τα επίπεδα. Θα διασκεδάσεις αν φυσικά το έχεις επιλέξει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιατί θα έχεις ανοικτές τις πόρτες της καρδιάς σου. Οπότε και μόνος/η να είσαι θα βρεις ευκαιρία να φλερτάρεις και να επιβεβαιωθείς ότι αρέσεις.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Λέοντα και στους υπόλοιπους τομείς


Παρθένος

Νιώθεις ότι είσαι σε πειραματικό στάδιο και τα πάντα γύρω σου είναι υπό δοκιμή. Γιατί ακόμα και σε σχέση να είσαι, είτε από την δική σου την πλευρά είτε από την άλλη, υπάρχει υποσυνείδητη επιθυμία να ταρακουνηθούν τα νερά. Και οι δύο προτιμάτε να πάτε προς μια άλλη κατεύθυνση, η οποία με κάποιο τρόπο θα σας απελευθερώσει και θα δώσει καινούργια προοπτική για να είστε μαζί. Αν πάντως δεν αλλάξετε, δεν θα είναι εύκολο να βρείτε τις πρωταρχικές σας ισορροπίες. Ένα μήνυμα που πιθανόν πρέπει να επεξεργαστείς και δεν σου αρέσει είναι να είστε και φίλοι για να μπορείτε να μιλάτε μεταξύ σας πιο ανοικτά. Αν δεν το δεχτείς αυτό ίσως να μην είναι εύκολο από την άλλη πλευρά να ακολουθήσει. Η ελευθερία μαζί με την φιλία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι το συστατικό που θα πρέπει να βάλεις στη σχέση σου για να μπορεί να προχωρήσει και να μην τελματώσει. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σου ίσως γνωρίσεις έναν Υδροχόο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Την ημέρα των ερωτευμένων θα έχεις την διάθεση για μοίρασμα και αν είσαι σε σχέση θα περάσεις καλά, γιατί έχετε πλέον καλύτερη επικοινωνία.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Παρθένου και στους υπόλοιπους τομείς

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας;
Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα αναλύει την ερωτική σας συναστρία και σας δίνει την απάντηση.
Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

Ζυγός

Έχεις μια ιδιαίτερη δυναμική την οποία από την μια εκφράζεις κάπως παρορμητικά προς το άλλο το άτομο και από την άλλη το μαζεύεις γιατί βλέπεις την αναγκαιότητα για συντροφικότητα. Είσαι μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Μια δηλαδή παραδίνεις την δύναμή σου στο άλλο πρόσωπο και μια την κρατάς για σένα και γίνεσαι αρκετά επιθετικός/ή ή έχεις μεγάλο ανταγωνισμό που από ένα σημείο και μετά δεν το πολυκαταλαβαίνεις. Θα δοκιμάσεις πάντως αυτό το διάστημα να ξεπεράσεις τις δυνάμεις σου και γενικά τον τρόπο που μέχρι τώρα έχεις μάθει να εκφράζεσαι γιατί νιώθεις ότι το δικαιούσαι. Αρκετά είχες αφήσει τον εαυτό σου σε μια κατάσταση μοναξιάς και απόγνωσης. Τώρα πιστεύεις ότι δεν το αξίζεις οπότε κινείσαι και εκπέμπεις τελείως διαφορετικά προς τα έξω. Με τον Αιγόκερω μπορεί να υπάρχει ακόμα συναίσθημα αλλά πιθανόν να έχει μπει ο εγωισμός στην μέση και αυτό είναι που σας απομονώνει. Η ημέρα των Ερωτευμένων θα είναι μια μέρα που θα την θυμάσαι γιατί θα εκφράσεις πολύ εύκολα τις επιθυμίες σου, την καρδιά σου και γενικά όλον σου τον εαυτό... και θα πάρεις ανταπόκριση εύκολα και χωρίς πολύ κόπο.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ζυγού και στους υπόλοιπους τομείς

Σκορπιός

Βιώνεις κάποιες αλλαγές εσωτερικές αλλά και εξωτερικές, οπότε η συμπεριφορά σου θα έχει μεγαλύτερη ελευθερία στην έκφραση. Πιθανόν να απελευθερώσεις και εσύ ένα συγκεκριμένο άτομο που είναι κολλημένο πάνω σου γιατί θα νιώσεις ότι δεν θέλεις πλέον να υπάρχει κάποιος/α εξαρτημένος/η από εσένα. Αυτόματα θα δεις να γίνονται διαφοροποιήσεις και τα γεγονότα να δημιουργούνται εύκολα. Τα δύσκολα θα προκύψουν στην περίπτωση που δεν θέλεις να ξεκολλήσεις. Θα δεις όμως, πως είναι αναγκαίο για να κινηθούν τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο. Γιατί όσο παραμένεις στην αδράνεια τόσο θα φοβάσαι το επόμενο βήμα σου. Γενικά βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που μπορεί ξαφνικά να δεις όλο το έργο της ζωής σου σαν ταινία και να είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής που δεν έχει την δύναμη να αλλάξει κάτι. Την ημέρα των ερωτευμένων ή θα είσαι κλεισμένος/η μέσα γιατί δεν θέλεις να δεις κανέναν και έχεις ανάγκη να περάσεις απόλυτα μέσα στην μοναξιά σου ή θα βρεθείς με έναν Κριό ή Ζυγό για να περάσετε αποκλειστικά μαζί.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Σκορπιού και στους υπόλοιπους τομείς

Τοξότης

Νιώθεις πιο ανάλαφρα και απαλλαγμένος/η από τα πολλά προγράμματα που είχες εδώ και καιρό. Ένα άτομο δίπλα σου σταθερό και της εμπιστοσύνης σου που πιθανόν να είναι Λιοντάρι ή Υδροχόος σου ανεβάζει την αγάπη στα ύψη. Γιατί βλέπεις ότι οι προσπάθειες σου πιάνουν τόπο και μέσα από εκεί παίρνεις χαρά και κυρίως μεγάλη αυτοπεποίθηση. Από την άλλη αν έχεις επαφή με έναν περίεργο Ταύρο που μόνιμα θέλει να σε ελέγχει και να περιορίζει την ελευθερία σου, πιθανόν να έχεις επαναστατήσει γιατί δεν θέλεις πλέον άλλη καταπίεση. Προτιμάς να υπάρχει μια ηρεμία και γενικά απόλυτη εμπιστοσύνη για να μπορείς να αναπτυχθείς και εσύ και το άλλο το άτομο. Γιατί εσύ είσαι ανοικτός/ή σε όλους και δεν θέλεις να υπάρχουν εντάσεις ή δύσκολες συμπεριφορές. Προτιμάς τη χαρά, την αισιοδοξία και το χιούμορ. Τα ταξίδια επίσης είναι το δυνατό σου στοιχείο οπότε θα προτιμούσες να είσαι με ένα άτομο που θα ταξιδεύετε ή θα κάνετε και πολλά σπορ μαζί. Την ημέρα των ερωτευμένων θα την περάσεις διασκεδάζοντας είτε με φίλους είτε μέσα σε πολύ κόσμο. Οπότε εκ των πραγμάτων θα περάσεις καλά.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Τοξότη και στους υπόλοιπους τομείς

Αιγόκερως

Δημιουργείται συνέχεια γύρω σου δυναμικό, με στόχο να αλλάξεις τα παλιά παπούτσια και να μπεις σε καινούργια, τελείως διαφορετικά από τα παλιά. Οπότε κάνεις το αγώνα σου να ξεπεράσεις το παρελθόν και τις συμπεριφορές που πιθανόν σε είχαν ενοχλήσει. Ενδέχεται όμως να κρατάς θυμό εύκολα, να παίρνεις φωτιά και να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου σε περίπτωση που νιώθεις ότι θίγεσαι. Πρόσεξε λίγο τα ξεσπάσματά σου γιατί μπορεί να αδικήσεις χωρίς λόγο το πρόσωπο που είστε μαζί. Δεν φταίει για όλα αυτός/ή. Έχεις και δικά σου θέματα που πρέπει να επιλύσεις και θα χρειαστεί να το δεις αυτό κατάματα. Ο Κριός μερικές φορές σε πυροδοτεί όπως το σπίρτο το μπουρλότο, αλλά συγχρόνως το πάθος ρέει και στις δυο πλευρές. Με τον Υδροχόο θα έχετε μια ανοικτή φιλική σχέση αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να μην τον/την καπελώνεις με τα οικογενειακά θέματα γιατί μερικές φορές αντιδρά. Ο Άγιος Βαλεντίνος είτε για τον εαυτό σου είτε για ένα πρόσωπο που είστε μαζί θα έρθει, μόνο αν έχεις διάθεση για συντροφικότητα και για ευχάριστη επικοινωνία.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Αιγόκερω και στους υπόλοιπους τομείς

Υδροχόος

Είσαι στα φόρτε σου αυτή την στιγμή, οπότε χρειάζεται να το εκμεταλλευτείς, με την καλή έννοια. Γιατί τώρα είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου ταιριάζει και θα το νιώθεις πολύ κοντά σου. Αποφάσισε ότι η μοναξιά δεν θα υπαρχει πλέον στην ζωή σου και κάνε μια ευχή. Θα την ακούσει πιο εύκολα το σύμπαν γιατί εσύ είσαι ανοικτός/η και σίγουρα υπάρχει εύκολο πεδίο. Η επικονωνία θα ρέει αφού ο Ερμής είναι στο ζώδιο σου και το κυριότερο είναι ότι βρίσκεις τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις από ένα πρόσωπο. Όλα φυσικά θα εξαρτηθούν από τη στάση σου και τον τρόπο που θα επιλέξεις να μιλήσεις και να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μια καινούργια γνωριμία με Κριό θα σου δώσει αυτό το κάτι το διαφορετικό που έχεις ανάγκη για να νιώσεις ότι επικοινωνείς σωστά. Επειδή γενικά αντιτίθεσαι σε γιορτές του κατεστημένου πιθανόν να μην σου λέει κάτι η γιορτή των Ερωτευμένων. Αν όμως αποφασίσεις να γλεντήσεις για τον ίδιο τον έρωτα σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Υδροχόου και στους υπόλοιπους τομείς

Ιχθύες

Βρίσκεσαι σε μια διαρκή κίνηση και διαρκή αλλαγή. Γιατί μέσα σου πλέον βλέπεις τι ακριβώς θέλεις και το τηρείς με ευλάβεια. Όλα σου φαίνονται πιο ανοικτά και συγχρόνως περισσότερο πολύπλοκα. Η προσωπική σου ζωή δεν εξαρτάται πια από το άλλο το άτομο αλλά και από τη δική σου στάση. Φυσικά θα σου βγει πολύ εύκολα να σταματήσεις να είσαι το μοιραίο πρόσωπο και αυτό θα σου δώσει μια ιδιαίτερη δυναμική. Γιατί θα πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και σε αυτά που μπορείς να κάνεις μόνος/η. Δηλαδή να περνάς καλά και με τον εαυτό σου. Η σχέση με τον Τοξότη έχει πυροδοτηθεί κάπως δύσκολα, γιατί δεν μπορείς να κουμαντάρεις εύκολα τις φωνές ή τις ιδιορρυθμίες αυτού του προσώπου. Αυτή την φορά θα αντιδράσεις πολύ δυναμικά και θα βάλεις πολλά όρια, κι έτσι θα επιστρέψουν οι ισορροπίες. Με το Δίδυμο που πιθανόν να έχει εξαφανιστεί υπάρχει το πάθος. Αν προσθέσεις και την πιο ανοικτή επικοινωνία που κυρίως αυτό ζητάει από εσένα θα δεις ότι θα στρώσουν τα πράγματα πολύ περισσότερο από ότι περίμενες. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χρειάζεται άμεση επικοινωνία, ευγένεια και διπλωματία από την πλευρά σου για να περάσεις καλά και να έρθεις κοντά ίσως και με ένα Ζυγό.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Ιχθύων και στους υπόλοιπους τομείς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved