Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 24/10 έως και 30/10;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Όλα αλλάζουν γιατί βάζεις τα πράγματα σε νέα βάση και βλέπεις πλέον τι σε συμφέρει και τι όχι. Για αυτό θα κάνεις τομές και μάλιστα πολύ γρήγορα. Πιθανόν να σε έχει κουράσει ένας Σκορπιός και «να του τρίξεις για λίγο τα δόντια», επειδή μάλλον το έχει παρατραβήξει. Πιθανόν να μην δείχνει τον τύπο ενδιαφέροντος που σε αφορά και εσύ να έχεις μια διαφορετική οπτική για όσα έχουν προκύψει μεταξύ σας. Το μυστικό είναι να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 30 του μηνός θα σου δείξει το δρόμο για να είσαι περισσότερο συντροφικός/ή ή ακόμα και πολύ ρομαντικός/ή. Αν βέβαια υπάρχει ανταπόκριση, διαφορετικά θα αλλάξεις απότομα διάθεση και θα αιφνιδιάσεις με τον τρόπο που θα κινηθείς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα κάνεις τις δικές σου τρέλες και πιθανόν να συγκρουστείς με ένα Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνθήκες ευνοούν να αναπτύξεις με τον καλύτερο τρόπο μια συντροφική σχέση και αυτό είναι που θα σε ωφελήσει γενικότερα. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις διάθεση να μοιράζεσαι ακόμα και τις πιο κρυφές σου σκέψεις. Όλα θα δουλεύουν για χάρη της συντροφικότητας και της συνεργασίας. Η στροφή που γίνεται αυτήν τη στιγμή σε βοηθάει να δείχνεις μεγαλύτερη διπλωματία, γι’ αυτό πιθανόν να μην ανοίξεις καθόλου τα χαρτιά σου, όμως αυτό δεν θα το καταλάβει κανένας. Εσύ το μόνο που θέλεις είναι να είσαι με Κριό, Ζυγό ή ακόμα και με ένα Σκορπιό και να έχεις μια εύκολη επικοινωνία. Ίσως ένα άτομο στη δουλειά να σου ανοιχτεί πάρα πολύ χωρίς εσύ να το περιμένεις. Όλες οι καταστάσεις πάντως θα εξελιχθούν πολύ ξαφνικά και απρόσμενα και είναι στο χέρι σου πως θα τις διαχειριστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υιοθετήσεις ένα διαφορετικό στυλ που θα σου προσδώσει ιδιαίτερο αισθησιασμό και μαγνητισμό, που θα σε βοηθήσουν να έλξεις ένα άτομο το οποίο πιθανόν είναι έξω από τις δικές σου προδιαγραφές. Το ότι θα μπορείς να επικοινωνείς με μεγαλύτερη ευκολία θα σε βοηθήσει γενικότερα στο να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Η Νέα Σελήνη που θα γίνει την Κυριακή στις 30 του μηνός θα σου βγάλει στην επιφάνεια ευχάριστα συναισθήματα, για αυτό θα ρισκάρεις πολύ εύκολα στον ερωτικό τομέα. Όλα δείχνουν πάντως πως θα κάνεις μια γνωριμία που θα είναι στα μέτρα σου και «εύπεπτη» για σένα. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στον άξονά σου θα αυξήσει τον ενδιαφέρον σου για πολύ συντροφική σχέση με Ζυγό ή Υδροχόο. Με τον Αιγόκερω θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις γιατί θα έχετε διαφωνίες πιθανόν σε οικογενειακά θέματα, αλλά με τον τρόπο σου θα καταφέρεις να γεφυρώσεις τις αντιθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δίνεις προτεραιότητα πλέον ακόμα και στις μικρότερες επιθυμίες του συντρόφου σου και αυτό σου δίνει ευελιξία και κυρίως μεγαλύτερη και πιο στενή επαφή μαζί του/ης. Το σίγουρο είναι ότι όταν αλλάξεις την πολύ συναισθηματική και κλειστή συμπεριφορά και απελευθερωθείς από τις εντάσεις θα γίνεις περιζήτητος/η. Η σχέση με το Ζυγό θα αλλάξει γιατί θα αποφασίσεις να βάλεις νερό στο κρασί σου και με αυτόν τον τρόπο θα δικαιώσεις τις προσδοκίες του άλλου ατόμου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να απελευθερωθείς από τις πληγές που πιθανόν να έχεις βαθιά στην καρδιά σου, γιατί έτσι θα ανακουφιστείς και θα έχεις την ελευθερία να κινηθείς πιο ανοικτά και με αισιοδοξία. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, πιθανόν να κάνεις ένα ξαφνικό μπαμ γιατί δεν θα έχεις πλέον την διάθεση να συμβιβάζεσαι με τον Κριό ή τον Αιγόκερω.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν πολλά που θα κάνεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου με μεγαλύτερη εσωτερική γενναιοδωρία και έτσι θα βρεθείς να κάνεις άλματα. Με τον Σκορπιό βέβαια τα πράγματα είναι πολύ περίεργα γιατί υπάρχει μερικές φορές μια κόντρα η οποία σε αποσυντονίζει. Το καλύτερο από όλα είναι να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί του/της. Γιατί αλλιώς θα απομακρυνθείτε πολύ και μετά δεν θα μπορείτε να είστε ούτε φίλοι. Με τον Κριό, το Ζυγό ή τον Υδροχόο θα εξομαλυνθούν οι καταστάσεις γιατί δεν θα υπάρχουν κόντρες . Ο μεγάλος έρωτας όμως θα είναι με τον Τοξότη γιατί το βλέπεις ότι ταιριάζετε και ένα πολύ δυνατό «come back» θα γίνει ο σταθμός για την αναζωογόνηση της σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δοκιμάζονται τόσο οι αντοχές όσο και οι δυνάμεις σου και πιθανόν να υπάρχει ένα αιφνιδιασμός από την πλευρά του Κριού. Γιατί όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα και η γνωριμία αυτή θα σου διαλύσει τις παλιές πεποιθήσεις περί μοναχικότητας χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Οι κόντρες με το Δίδυμο ή τον Τοξότη θα σταματήσουν για ένα διάστημα και αυτό είναι που θα σε κάνει να σιγουρέψεις τα συναισθήματά σου και να κλειδώσεις κατά κάποιο τρόπο ένα συγκεκριμένο άτομο. Από εδώ και πέρα σε ενδιαφέρει πιο πολύ να ανανεώσεις τους όρκους και την εμπιστοσύνη με το πρόσωπο που επιθυμείς. Όμως, εκεί που παίρνεις την απόφαση, εκεί το χαλάς. Γιατί χωρίς να το καταλάβεις κάτω από κάποιες ειδικές συνθήκες γίνεσαι έντονα διεκδικητικός/ή. Πάντως στην παρούσα φάση, είσαι περισσότερο διαλλακτικός/ή και αυτό σίγουρα σε βοηθάει σε όλα τα επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι γενικά «στα πάνω σου» και αυτό είναι που σου δίνει ιδιαίτερη λάμψη και άνεση στο να διαπραγματεύεσαι ακόμα και τις πιο δύσκολες σχέσεις. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου στις 30 του μηνός θα σε ανανεώσει και θα εκπέμπεις γοητεία με το δικό σου ακαταμάχητο στυλ. Σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η γιατί όλα θα είναι ένα παιχνίδι για σένα που μπορείς να το χειρίζεσαι με μεγάλη ευκολία. Με τον Κριό αλλάζουν τα πράγματα γιατί μπορείς και έχεις την δύναμη να βάλεις τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση. Μετά από αυτό θα είναι πιο εύκολο να μιλήσεις για συμβίωση ή για σχέση. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα πάρεις απόφαση με έναν πολύ γρήγορο τρόπο να είσαι πολύ κοντά με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω ή ακόμα και για δημιουργία οικογένειας. Βέβαια η διαχείριση των δύσκολων συναισθημάτων χρειάζεται προσοχή γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και μπορεί να ανατραπούν από την μια στιγμή στην άλλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι και πάλι σε απόσταση αναπνοής από το να βρεις την δύναμη σου και να μιλάς με άνεση και αυτοπεποίθηση. Για αυτό θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό προκειμένου να εξασφαλίσεις μια καλή σχέση με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα έχεις και μεγάλη διάθεση για να κάνεις εξαρτημένη σχέση ούτε να έχεις τον έλεγχο. Οπότε αυτό θα αλλάξει κάπως όλες τις προοπτικές και θα σε βοηθήσει να σταματήσεις τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση με τον Ταύρο ή το Λιοντάρι. Η προτεραιότητα από εδώ και πέρα θα είναι ο εαυτός σου, γι' αυτό θα εκτιμήσεις περισσότερο τις δυνάμεις σου και αυτά που δίνεις εσύ μέσα σε μια σχέση. Οπότε θα διορθωθούν όλες οι λανθασμένες ισορροπίες. Η ενασχόληση με ένα πρόσωπο που μπορεί να μην είναι φανερό στην ζωή σου σίγουρα δεν σου αρέσει γιατί δεν είσαι σαν άτομο διπρόσωπο. Είναι όμως πιθανό να σε έλκει η σιγουριά ότι μπορείς να ξεμπερδέψεις εύκολα ένα μπέρδεμα μιας παράλληλης σχέσης, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι στα πάνω σου γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δίνει μια έξτρα λάμψη και μια έντονη γοητεία η οποία σου πλέον σου δίνει ευκολία στο επικοινωνιακό κομμάτι. Η ανατροπή που πιθανόν να υπάρχει από τον πλανήτη Κρόνο σε οτιδήποτε είναι άρρωστο και λανθασμένο θα μπει στο ψυγείο προς το παρόν. Γιατί εσύ θα δώσεις και πάλι συγχωροχάρτι με σκοπό να εξασφαλίσεις χρόνο και χώρο και πάλι μέσα στην σχέση. Κυρίως αν το άτομο που σου ενδιαφέρει είναι Δίδυμος, Παρθένος η Ιχθείς η ακόμα και Λιοντάρι. Με τον Ταύρο θα υπάρξει μια μυστική προσέγγιση τουλάχιστον από την πλευρά σου γιατί όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα και μαγικά. Γενικά αυτή την εβδομάδα μοιράζεις με άνεση τις σκέψεις σου αλλά και το πολύ δυναμικό σου ταμπεραμέντο και όλα θα παίζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνεις βήματα υποχώρησης κάτω από την πίεση για μια πιο διπλωματική συμπεριφορά και αυτό θα σε βοηθήσει γιατί θα δώσει μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία και στις προσωπικές επαφές. Όλα θα είναι πιο εύκολα αλλά εξαρτώνται καθαρά από την ελεύθερη σου βούληση. Δηλαδή αν θέλεις να αλλάξεις κάτι με την δική σου θέληση και την δική σου επέμβαση. Γιατί τίποτα δεν θα γίνει εύκολα και αν εσύ δεν έχεις πάρει απόφαση να το αλλάξεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, η επιρροή ενός Ζυγού θα είναι έντονη γιατί θα σου δώσει μαθήματα ισορροπίας και καλής επικοινωνίας, κάτι που το έχεις ανάγκη αυτή την στιγμή. Με τον Σκορπιό μπορεί κάπου να βρεθείτε επειδή θα έχετε κοινά επαγγελματικά και αυτό θα μεταμορφώσει τελείως την σχέση σε πιο προσωπική. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα νιώθεις ότι είσαι στα καρφιά και μπορεί να νιώθεις έντονη ανάγκη να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια κυρίως αν είσαι με Κριό ή Καρκίνο. Για αυτό χρειάζεσαι ψυχραιμία και λογική για να μην χαλάσεις αιφνίδια την σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οργανώνεις και πάλι την ερωτική σου ζωή σε άλλη βάση και βάζεις προτεραιότητα πλέον τα πολύ βαθιά και αληθινά συναισθήματα. Όλα μπορεί να αλλάξουν και να γίνουν καλύτερα γιατί έχεις προοπτικές και πάνω από όλα έχεις κατακτήσεις αυτό το διάστημα. Ο λόγος είναι ότι έχεις ανοιχτεί περισσότερο και εμπιστεύεσαι, οπότε αυτό το φιλικό στυλ που διαθέτεις σίγουρα θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Βέβαια αν σε ενδιαφέρει ο Ταύρος ή ο Σκορπιός μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις μόνο το φιλικό στυλ και να δείξεις μεγαλύτερο αισθησιασμό ή και μεγαλύτερο προσωπικό ενδιαφέρον. Γιατί μερικές φορές φαίνεσαι χωρίς να το καταλάβεις αδιάφορος/η. Μόνο με τον Καρκίνο κάνεις τις αλλαγές σου γιατί χωρίς να το θέλει και με τον τρόπο του/της σε πιέζει να εκφράζεις περισσότερο τα συναισθήματά σου. Με το Λιοντάρι χρειάζεται να δείξεις καλύτερα δείγματα γραφής και να φαίνεται ότι μπορείς να θυσιάσεις ακόμα και την προσωπική σου ελευθερία δίνοντας το χώρο σου αλλά και τον χρόνο σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αλλάζουν όλα προς μια καλύτερη κατεύθυνση γιατί έχεις εσωτερική αισιοδοξία και πιστεύεις περισσότερο ότι θα πετύχεις μια καλή σχέση. Μερικές φορές βαριέσαι αλλά τώρα το παλεύεις και αλλάζεις όλες τις αρνητικές σκέψεις αλλά και τις συμπεριφορές που πιθανόν να προκαλούνται και από εσένα. Με τον Κριό μπορεί να υπάρξει έρωτας με την πρώτη ματιά και ξαφνικά να βλέπεις μπροστά σου θετικές προοπτικές που μάλλον δεν έβλεπες. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα κτυπήσει την πόρτα σου και σίγουρα θα σου αρέσει πάρα πολύ γιατί θα εκφράζει ένα σημαντικό κομμάτι από τον ψυχισμό σου. Κυρίως ο Σκορπιός μπορεί να σταθεί πολύ κοντά σου και να υπάρχει ένα τρελό ταίριασμα μεταξύ σας. Γενικά θα έχεις διάθεση για συζήτηση και επικοινωνία και αυτό θα σου ανοίξει καινούργιες πόρτες ακόμα και με ένα αντιφατικό άτομο που μπορεί να είναι Ζυγός. Όλα θα είναι για σένα αισιόδοξα και ανοικτά, οπότε σίγουρα θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο γιατί θα το αναζητήσεις αληθινά μέσα σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved